Bij de Rode Beuken Vergaderlocatie, Coaching ruimtes, Workshop locatie, Catering, Events

Bij de Rode Beuken
Toldijk

Bij de Rode Beuken is een bijzondere vergaderlocatie in het landelijke Toldijk in de Achterhoek. Deze vergaderlocatie, gelegen in een kleine notenboomgaard, is van alle gemakken voorzien. Tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

Vergaderzaal en break-out room

De vergaderlocatie is geschikt voor maximaal 15 personen en bevat twee vergaderzalen. Er is een grote ruimte van (12 x 8 meter) die naar wens kan worden ingericht d.m.v. een opstelling in U-vorm, L-vorm, kring of een opstelling naar eigen keuze. Daarnaast is er een kleinere break-out room (4 x 4 meter), die ook meerdere mogelijkheden heeft. Door de behaaglijke vloerverwarming lenen beide ruimtes zich ook prima voor een yoga- of meditatiesessie tussendoor. Verder is de vergaderruimte van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een eigen keuken met koelkast, gasfornuis, oven en alle faciliteiten om zelf koffie en thee te zetten.

Heb je iets te vieren met vrienden, familie en/of collega's dan kun je bij ons terecht voor bv een knusse Winter BBQ of Private dinner.

We organiseren ook Specials (Events) waar je je voor op kan geven via onze website of onze facebook pagina. Als je je abonneert op onze nieuwsbrief (zie website) blijft je op de hoogte van al onze Specials en Activiteiten en krijg je unieke kortingen op verschillende arrangementen en specials.

Kijk voor nog meer informatie op bijderodebeuken

 

Over Bij de Rode Beuken


Bij de Rode Beuken is een rustieke, rustige en groene locatie in de Achterhoek waar je kunt vergaderen, trainingen kunt geven, rustig kunt werken, een feestje kunt geven of een private diner kunt boeken.

In de wintermaanden verzorgen we een aantal specials waaronder Indonesische Rijsttafel en Winter BBQ !

Qua Catering verzorgen wij "Grazing Tables" bij vergaderarrangementen, feestjes maar ook op locatie.

“Grazing Tables”, het is een beetje raar woord voor een tafel vol met verschillende hapjes. Wij noemen het ook wel een “Ontdekkingsreis over tafel”

We maken allerlei soorten hapjes met zo veel mogelijk seizoengebonden streekproducten. Een “Grazing Table” is nooit het zelfde qua samenstelling omdat we op basis van uw (dieet) wensen (vlees-vis-vegetarisch-glutenvrij etc) een samenstelling maken met de ingrediënten die op dat moment als streekproduct verkrijgbaar zijn. We streven naar minimaal 60%-80% streekproducten.

Kijk voor meer infomatie op onze website bijderodebeuken


Bij de Rode Beuken

Lara Abbink

Schiphorsterstraat 16
7227NG Toldijk

Lid van beroepsvereniging

Bij de Rode Beuken Vergaderlocatie, Coaching ruimtes, Workshop locatie, Catering, Events