Fysiotherapie & ShockWave & laser

Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem
Doetinchem

Innovatieve behandeling van spier- / pees- / gewrichts- en aanhechtingspijn, door middel van een speciale High Power ESWT [gefocusseerde] Shockwave, alsmede de Deep Tissue Laser. Zie voor verdere uitleg onze site : fysiotherapiedoetinchem

Sinds 1982 oefen ik dit mooie vak uit. Dat is al 40 jaar bijna ! Dat brengt een hoop ervaring met zich mee, mede door een stapel cursussen zoals Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kaakfysiotherapie, Echografie, ShockWave en Deep Tissue Laser. Daarmee is een veelheid aan aandoeningen snel en met hoog  slagingspercentage, te behandelen. Er zijn contracten met de meeste zorgverzekeraars. [Met degenen waarmee geen contract is afgesloten, kunt u onze factuur indienen voor restitutie.] Graag tot uw dienst !

Over Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem

In 1982 gestart met de fysio-praktijk in Doetinchem, waarna van 1984 t/m 1988 fysio van ''de Graafsachap'' in Doetinchem. De praktijk groeide verder, en inmiddels is die verkocht en ben ik weer als solo praktijk aan huis verder gegaan en dat bevalt -weer- heel goed.

Naast fysiotherapie wordt er ook de zgn. Cosmetische Faciale Acupunctuur toegpast, tegen veroudering, littekens en rimpels. dat is de nieuwe veilige trend op cosmetisch gebied: geheel natuurlijk en zonder injectables. 


Fysiotherapie & ShockWave & LASER

Feyk Hogenbirk

Gezellenlaan 21
7005AX Doetinchem

Lid van beroepsvereniging

    KNGF
    IMPULS

Fysiotherapie & ShockWave & laser