Massages, yoga en sjamanistische therapie

Gezondheidspraktijk WIGO
Winterswijk

Wim Hubers, masseur en yogaleraar. En Margo Luberti, neo-sjamanistisch therapeut voor mens en dier en begeleidster van alleengeboren twee-/meerlingen. In 2003 is Margo begonnen met haar praktijk en in 2007 kwam Wim erbij in Gezondheidsraktijk WIGO.

Wim; 
Klassieke massage: reduceren van vermoeidheid, pijn en/of kramp.
Cranio sacraal therapie: na een trauma is de hersenvloeistof in het cranio uit haar ritme en wordt uitgenodigd om in haar natuurlijke ritme terug te komen.
Dorn methode: om dislocatie van de wervels, bekken scheefstand en beenlengte verschil te corrigeren.
Medical taping: ondersteuning van het spierstelsel.
Schröpfen/cupping: vastzittende pijn/kramp uit het bindweefsel los te maken.
Hatha yoga met diepteontspanning: maandagavond van 20 – 21.30 uur bij Ankomm’n, Mentinkweg 5, 7102 GA Winterswijk.

Margo;
Afstand-behandeling, mens/dier: ondersteuning van de zelfheling in energie, gedachten, gevoelens, verslag.
Afstand-extractie van entiteiten, mens/dier: entiteiten te verwijderen, verslag.
Afstand-soulretrieval, mens/dier: Verloren/achtergebleven zielendelen terughalen, helen en integreren, verslag.
Focussen: luisteren naar het gevoelsbewustzijn van je aardse + kosmische ziel.
Entiteiten extractie in huis + bewoners: niet verwante/verdwaalde en energiezuigende wezens naar het licht helpen. En verwante, bewust achtergebleven en liefdevolle entiteiten een plek ter zelfheling geven.
7 Soulretrievals: Om verloren/achtergebleven zielendelen uit vorige levens (kosmische ziel), van je familiezielen van je ouders/voorouders en uit je jeugd (aardse ziel) terug te halen, helen en te integreren.
Zielenfusie ©: 1) Aardse zielsingang-correctie ter herstel van een verplaatste, afgesplitste ingang naar je aardse ziel. 2) Sjamanistische reis naar je hogere Zelf ter verbinding met je kosmische ziel. 3) Zielenfusie ©, om je aardse, kosmische ziel en je hogere Zelf op elkaar af te stemmen.
Trans-energetische therapie: Edelstenen, kristallen en fonoforese ondersteunen bij het loslaten van vastgelopen energieën, gedachten, emoties en fysieke pijn uit het celgeheugen van je lichaam.

Over Gezondheidspraktijk WIGO

Wim Hubers, geboren op 6 juni 1962. Ik was tot op 43 jarige leeftijd werkzaam als autospuiter. In 2004 kreeg ik een auto-ongeluk waarbij ik een ruggenwervel brak. Bij integratie bleek mijn werk te zwaar geworden en moest ik een ander beroep gaan zoeken. Ik ben toen begonnen om mijn talenten te onderzoeken en ontwikkelen. Tijdens de revalidatie had ik geleerd dat de combinatie van rust en ontspanning mij balans gaf en deze combinatie vond ik in de oosterse en westerse geneeswijzen, waarin ik mijn roeping vond. Vanuit dit gevoel ben ik op mijn 45ste meerdere opleidingen gaan doen, om anderen als masseur en yogaleraar te ondersteunen op hun levensweg.  

Margo Luberti, geboren op 8 april 1959. Ik had een traumatische jeugd, met 1 gedeelde doodservaring in de baarmoeder, door het voorgeboortelijk overlijden van mijn tweelingbroer en mijn 2 tweelingzusjes, waardoor ik een alleengeboren vierling ben. Incest speelde van mijn 1ste t/m 3de levensjaar en op ik had voor mijn 12de levensjaar 3 bijna-doodervaringen, en ben veel gepest op de lagere school. Op 22 jarige leeftijd ben ik als doktersassistente wegens artrose voor 80-100% in de WAO beland. Na 2 Burn-out’s, op 30 en 35 jaar, ervoer ik de noodzaak om gevoelsbewust met mijzelf in contact gaan komen. Ik heb toen de opleiding tot paranormaal therapeut gedaan. En daar vond ik in het sjamanistische "pad van de gewonde genezer" mijn zelfhelingskracht, zelfverantwoording voor mijn leven en mijn balans. Hier vanuit wil ik anderen als neo-sjamanistisch therapeut ondersteunen op hun zelfhelingsweg.


Gezondheidspraktijk WIGO

Wim Hubers en Margo Luberti

Iepenstraat 9
7101 SN Winterswijk

Lid van beroepsvereniging

Massages, yoga en sjamanistische therapie

Wat doe ik nog meer?

Kunst
Expositie-organisatie
Voorburg
Zo’n 3-4 keer per jaar exposeer ik eigen werk, meestal zo’n twee weken en met het doel mijn werk meer onder de aandacht te brengen en mijn netwerk te vergroten. Ik organiseer ook tentoonstellingen en exposities voor anderen.
Kunst
Fotografie: kunstzinnige communicatie
Voorburg
Ik breng leven, licht en beweging in mijn foto’s. En ik ben er trots op de wereld vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Ik wil de kijker raken, triggeren om bewuster te kijken en te denken: ‘Wat zie ik eigenlijk?’
Coaching - Lifecoaching
ToBeYou
Noordwijkerhout
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. En laten zien wie je daadwerkelijk bent, vanuit vertrouwen.
26mrt
Evenement
Opstelling
Voorhout
Opstelling 26 maart 2023 van 9.00u tot 12.30u staat er een mooie opstelling gepland. Ben jij erbij?
Familie- en systeemopstellingen
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden.
Noordwijkerhout
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. Zicht krijgen op jouw pad, zien waar je naar toe gaat.Opstellingen brengen je inzichten, nieuwe perspectieven, geven je een route op je weg naar zichtbaarheid. Individueel of in groepen.
Massage
Stap voor stap op weg naar beter!
Barneveld
Shiatsu is al meer dan 3000 jaar oud en gebaseerd op de kennis over anatomie en fysiologie. Letterlijk vertaalt betekend Shiatsu, drukken met je duimen. Je kunt daarom ook spreken van acupressuur.
Mindfulness & Compassie
Mindfulness en Compassie training, de originele 8 weekse training.
Hoevelaken
Minder stress en meer rust, focus en balans in jouw leven. Geef je nu op voor de 8 weekse mindfulness training. Zeer goed beoordeeld, prachtige locatie en gratis parkeren. Inschrijving nu geopend. serenewarrior