Sensi Therapie, reiki en Aroma-Touch

Praktijk Gina
Zwijndrecht

Wat is Sensi Therapie? Deze therapie gaat uit van de behandeling van de totale mens. Er word gebruik gemaakt van verschillende therapieën. BV: drukpuntmassage, EFT, voeding en allergie meting, diëten enz deze worden uitgemeten met een biosensor.

Voor wie is Sensi-Therapie.

Voor mensen met Lichamelijke, psychische of gedragsproblemen. Een groot del van de kinderen maar ook volwassenen heeft last van overgevoeligheden, zoals voor voeding of indrukken uit de omgeving enz. Dit kan zijn Autisme, ADHD, HSP of nieuwetijdskinderen.En behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. 

Behalve Sensi-Therapie kunt u bij Praktijk Gina ook terecht voor een reiki behandeling en Aromatouch.

Bij de Aromatouch massage maak ik gebruik van de essentiele olien van doTERRA deze helpen om het sympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Er word gewerkt langs de meridiaan energiebanen tot aan de voeten. De Aroma-touch techniek omvat vier primaire stappen: Stressvermindering, imuunversterking, ontstekingsreactie vermindering van homeostase. ontwikkeld om systematich stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat 2 etherische olien, een enkelvoudige of een samengestelde olie.

Reiki

Reiki betekend universele levens energie. Als je met reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke universele energiebron. Als healer ben ik het kanaalwaardoor deze energie naar jouw kan toestromen. Alles wat leeft heeft deze energie nodig om te kunnenleven, groeien en te herstellen van ziekte of vermoeidheid. Reiki helpt ons zelfgenezend vermogenweer op gang, nadat wedat in de loop van ons leven voor een groot deel zijn kwijt geraakt of gebokkeerd hebben.Ik werk volgens de methode van Dr Mikao Ursi de grondleggen van Reiki.

Over Praktijk Gina

 Ik zal me even voorstellen

Mijn naam is Gina den Boer.  Ik ben gescheiden en ik heb 2 volwassen zoons en 2 mooie schoondochters. 

Na mijn scheiding heb ik mezelf opnieuw leren kennen. Door mijn zoektocht in het leven, heb ik mijn gevoeligheid mogen ontdekken en heb ik zelf veel therapie-vormen mogen ondergaan. Toen ik in aanraking kwam met Sensi-therapie viel alles op zijn plaats. Mijn lichaam vertelde alles wat ik had weggestopt  en waar ik geen woorden voor had kunnen vinden. Een ware ont-dekkings reis vandaar dat ik hier helemaal enthousiast over ben en graag wil doorgeven wat ik heb mogen ontdekken dankzij de hulp van deze therapie. Naast Sensi-Therapie geef ik ook Reiki behandelingen waarin ik de eerste graad heb behaald, en ik heb de master graad  in Kundalini Reiki. Aroma-Touch is een fijne therapie met etherische olie.

Wees welkom om vragen te stellen of een afspraak te maken.

De naam van mijn Praktijk is als volgt tot stand gekomen.

Ik wilde graag dicht bij mijzelf blijven vandaar dat ik mijn voornaam heb gekozen.

De letters van mijn naam staan voor wie ik ben.

De G staat voor GEVOEL

De I  staat voor  Intuïtie

De N staat voor Natuurlijk 

De A staat voor Alternatief 


Praktijk Gina

Gina den Boer

C. van de Lindenstraat 45
3332 CE Zwijndrecht

Lid van beroepsvereniging

    CAT
Sensi Therapie, reiki en Aroma-Touch