Stemklank Workshop: Ontdek je eigen stem - Zielenzang - Samenklank

Regenboog Klankschalen
Monster

Laat met plezier de overtuiging achter je dat je niet kan zingen. Je kan praten, toch? Dan kan je ook zingen! Laagdrempelig en met veel plezier :-)

Verken de helende werking van je eigen stem samen met gelijkgestemden in verschillende toepassingen, zoals

 

    ontdek je eigen stem (stembevrijding)

    voel je eigen stem (resonantie)

    vrije stemklank

    Zielenzang

    liedjes

    mantra's

    luisteren

    samen zingen

 

We komen telkens op de tweede donderdag van de maand bij elkaar.

Laat je alsjeblieft niet erdoor weerhouden dat ooit iemand zei: "Je kan niet zingen". Je kan praten, toch? Dan kan je ook je stem laten klinken!

Als voorbereiding op deze workshop reeks heb ik een aantal liedjes geschreven en opgenomen, die makkelijk mee te zingen zijn. Ondertussen zijn er ook een paar liedjes met een opdracht bijgekomen. Luister alvast en zing mee via de website

Laagdrempelig en met veel plezier

Individuele begeleiding in overleg

Over Regenboog Klankschalen

Zo'n 30 jaar geleden keek ik op van mijn bureau en besefte me dat mijn kantoorwerk betekenisloos was. Ja, ik deed mijn werk altijd goed en met plezier, maar wat maakte het nu uit of ik de papieren van links naar rechts wegwerkte? Ik wilde rechtstreeks voor mensen werken en een verschil maken. Een mooie ontdekkingstocht begon, en is nog steeds op gang.

 

De tocht had haltes bij blinde en slechtziende mensen, die ik één op één begeleidde. Ik leidde herhaaldelijk een aangepaste groepsreis en gaf computerles. Ook doofblinde mensen begeleidde ik één op één.

Een andere halte: autistische kinderen helpen in hun ontwikkeling. Van klassiek autisme tot hoog functionerend op het regulier onderwijs: ik denk en voel me graag in in andere belevingswerelden.

 

Ondertussen was ik op gevorderde leeftijd nog moeder geworden en hadden klankschalen mijn aandacht getrokken.

Ik was helemaal geboeid door hun zacht-krachtige werking en wilde dit verkennen en met andere mensen delen. Na mijn eigen verkenningstijd in zelfstudie en opleidingen begon ik rustig mijn kringen en toepassingen op en uit te bouwen.

 

Van klankschaal concerten, aangevuld met ontspannende beginoefeningen, over toegevoegde geleide meditaties naar klankschalen ligmeditaties.
Van een zittende één op één klankschaal rugsessie via het genot om een klankschaal ook op je lichaam klinkend te voelen, liggend op de behandeltafel, tot de complete persoonlijke klanksessie.

Plus mijn stem in Zielenzang, jouw eigen helende stem.
Alles wat ik geleerd heb, geef ik graag in cursussen en workshops door.

Ik zie je graag
Birgit Karreman, Regenboog Klankschalen

 


Regenboog Klankschalen

Birgit Karreman

Beuckelaar 15
2681NH Monster

Stemklank Workshop: Ontdek je eigen stem - Zielenzang - Samenklank

Wat doe ik nog meer?

10jan
Workshop
Vind je ideale partner - individueel - op afspraak
Individuele sessies, op afspraak
In het hier-en-nu in contact kunnen zijn met je ideale partner. Ook als die (nog) niet in je leven is. De leukste sessie van je leven!
07dec
Training
Reiki Oefenavond.
Haaften.
Een avond Reiki geven maar vooral ontvangen.
Mindfulness & Compassie
Trainingen en Retraite Dagen voor Stress Vermindering
Delft
Leer hoe u stress kunt loslaten en een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden. Learn how to let go of stress and tap into a happier and healthier way of being. Courses in English - small groups, one-to-one or in a pair.
Wellness
Kom tot Rust en in je Kracht: ontspannen – ontwikkelen – genieten
Monster
Weldadige klanken begeleiden je hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Je hoeft even helemaal niets. Je kan bijkomen, bijtanken. Weer in balans en op kracht komen. Verbinding en inzicht, groei en bloei. Je bent welkom.
10jan
Cursus
Intervisie
Katwijk
Reflecterend werken op eigen functioneren en daar op een bijzonder positieve manier feedback op krijgen.
Meditatie
Meditatie Groningen | Zen Centrum Groningen
Groningen
Meditatie cursuscentrum in Groningen: zen meditatie groepscursussen, proeflessen, en individuele meditatie trajecten, retraitedagen. Zenmeditatie workshops en retraites, en bedrijfstrainingen voor werknemers. Zie website onder voor meer info.
08jan
Workshop
Access Bars® - jan/feb met GRATIS Braziliaanse Teentechniek
Haarlemmermeer
Access Bars® is een energetische behandeling, waarbij 32 punten op je hoofd in combinaties worden aangeraakt. Het effect is even persoonlijk als gevariëerd: Van diepe ontspanning tot het loslaten van overtuigingen en je weer veilig kunnen voelen.
Opleiding en Training
Coach/trainer/intervisor
Austerlitz
20jan
Workshop
Helen met tranceritmes
Leimuiden / Rijsenhout
Workshop gebaseerd op het werk van antropologe Dr. Felicitas Goodman. Na de introductie word je begeleid door een ervaring met tranceritmes. Er is gelegenheid tot uitwisseling en de begeleiding zorgt ervoor dat je goed geland weer naar huis gaat.
12feb
Workshop
Opstellingenworkshop - Samen helen
Leimuiden
Met opstelllingen kijk je naar wat je niet kunt zien. Dat maakt interventies mogelijk die de angel uit je vraag halen en je wezenlijk op weg helpen naar wat je wel wilt of nodig hebt. Ook voor wie geen vraag uitwerkt, is het een helende ervaring.
Massage
Uw Masseur, praktijk voor Oosterse en Westerse massages
Zwijndrecht
Uw Masseur: waar de mens als geheel centraal staat, fysiek en mentaal. Praktijk voor Oosterse en Westerse massages. Diepe ontspanning, ook als u daar doorgaans moeite mee heeft.
14jan
Retraite
Silent Retreat Day
Delft
Silent Retreat Day, 14 January 2023 Free your body & mind with a special time-out, just for you
Coaching - Diverse Coaching
Coach/trainer/intervisor
Austerlitz
Familie- en systeemopstellingen
Ritueel Familie-Systemisch Werk
Katwijk
Ritueel Familie-Systemisch Werk onderscheidt zich door het gebruik van het medicijnwiel. Het werkt vanuit kracht, die in plaats vanuit de pijn van de verstrikking. Ook werk ik met sjamanistisch helende trance reizen en sjamanistisch lichaamswerk.
Familie- en systeemopstellingen
Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.
Rijsenhout
Familie-opstellingen, systeemopstellingen. In één avond doe vanuit een diepe verbinding met jezelf en anderen een bijzondere ervaring op, die je verder helpt in het leven. Zowel voor vraagstellers als deelnemers en ongeacht het vraagstuk waar je mee
13jan
Workshop
Opstellingenworkshop - Samen helen
Leimuiden
Met opstelllingen kijk je naar wat je niet kunt zien. Dat maakt interventies mogelijk die de angel uit je vraag halen en je wezenlijk op weg helpen naar wat je wel wilt of nodig hebt. Ook voor wie geen vraag uitwerkt, is het een helende ervaring.
Massage
'Panta Rhei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages
Silvolde
Integratieve Massage is een combinatie van drie verschillende massagevormen aangepast aan ieders wensen en behoeften. Het kan ervaren worden als een reis door je lichaam, met een diepe ontspanning. Deze massage kan je weer terugbrengen in je lijf.
Coaching - Diverse Coaching
Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.
Rijsenhout
Persoonlijke transformatie: In contact met je EigenWijsheid de verandering maken die er voor jou toe doet. Persoonlijk leiderschap, stress, burn-out, verlies en rouw, angst, trauma. Je autonome zenuwstelsel tot rust brengen. Opstellingen.
Reiki en magnetiseren
Reiki: een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.
Eck en Wiel