Club Vief - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio


Poeldijk

Wil je met plezier fitter worden, afslanken en meer energie krijgen? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven, op een leuke manier mensen ontmoeten, of heb je een stok achter de deur nodig? DAN IS POWERWALKEN PRECIES WAT JIJ ZOEKT!

Met powerwalken loop je in een stevig tempo (6/7,5 km p/u) afgewisseld met spierversterkende oefeningen en intervaltraining. Goed voor je vetverbranding en kracht.

Wekelijks zijn er bij Powerwalkingclub Westland 10 groepen actief met verschillende niveaus. Bianca de Bakker is gecertificeerd powerwalk trainster en geeft ook diverse trainingen bij onze club.

Wij verleggen graag onze grenzen en doen regelmatig challenges waar je ook thuis mee aan de slag kunt gaan.

Wij lopen in een prachtig rustig en groen gebied: Madestein, Ockenburgh, UIthofspark.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om Persoonlijke Training te doen. Na een persoonlijk gesprek bepalen wij jouw doelstelling waarna wij met jou aan de slag kunnen gaan.

Heb je zin in een (gratis) proefles neem gerust contact met me op!

Over

Ruim 30 jaar ben ik actief werkzaam geweest in de commerciële wereld van verse groenten en fruit Vele jaren heb ik gezonde tomaten, komkommers, paprika’s etc. mogen vermarkten over de gehele wereld. Onze Westlandse telers hebben immers GOUD in handen met hun verse producten.

Mijn interesse voor gezonde voeding en beweging heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Wij zijn immers bedoeld om te bewegen en om gezonde voeding te eten. Vandaar dat ik na een mooie carrière in het bedrijfsleven, uiteindelijk de keuze heb gemaakt om mijn baan op te zeggen en mijn droom om VITALITEIT te gaan verspreiden ben gaan verwezenlijken.

Na 3 opleidingen Voedingscoach/Lifecoach en Functional Personal Trainer ben ik gecertificeerd Vitalteits/Leefstijlcoach, gevolgd bij Hamel College/Schott en co. (Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit)

In de toekomst wil ik jou graag helpen je Vitaliteit te vergroten.


Club Vief

Ingrid van den Bos - Hendriks

Vredebestlaan 59
2685AN Poeldijk

Club Vief - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio

Wat doe ik nog meer?

Lichaamswerk
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Massage
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Dans & Beweging
Movin Circle - Hoopdance/Hoelahoep cursussen
Breda
Je wilt graag beter worden in Hoopdance? Je kunt wel wat tips en hulp gebruiken bij nieuwe bewegingen en overgangen? Je wilt een ervaren persoon die met je meekijkt en meedenkt? Misschien wil je wel aan een choreografie werken.
Lichaamsgerichte Therapie
Heel | Holistische massage en bewustwording
De Krim
Door ons hart te volgen is er een fijne plek ontstaan op de grens van Overijssel en Drenthe. Waar ruimte is om te helen, te werken aan bewustzijnsontwikkeling en meer….
Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen
Vijfhuizen
Ik werk vanuit mijn intuïtie. Deze wordt gevoed door mijn kennis van en ervaring met de methodiek van het opstellen, de informatie van de representanten in de opstelling, mijn sensitiviteit en levenservaring.
Kunst
Poskuns
Utrecht
Post voor kunstliefhebbende denkers, grappende filosofen en mensen die van verrassingen houden
Healing en reading
Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master en Healy therapeut
Voorhout
Wie is Mary? Mensenmens, moeder, helderziende, medium, Reiki Master, kunstschilder, dierenliefhebber, spiritueel ondernemer, verbinder, healer, mindset coach, holistisch, empathisch en puur, betrokken en oprecht, down to earth.
Verhuur Accommodaties
Villa Vijf33
Vijfhuizen
In Villa Vijf33 inVijfhuizen kunnen therapeuten, coaches, masseurse n mediators terecht in een van de spreekkamers van 12 m2, en een behandelkamer met een massagetafel van 12 m2. Voor lezingen of workshops is een zaal van 50 m2 te huur.
Verzorgingsprodukten
Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans
Drunen
Meer balans, ontdek de kracht van aloë vera !