Sjamanisme van Noord-West Europa en Healing Tao

Boomvrouw
Den Haag

Welkom bij Boomvrouw, een plek voor vrouwen die op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en de natuur. Met oeroude sjamanistische kennis van Noord-West europa ervaren we de verbinding met onszelf, de natuur, het levenswiel en de levensstroom.

De Healing Tao en het Sjamanisme zijn de instrumenten die we gebruiken om deze reis te maken.
De Healing Tao vindt haar wortels in China en is een prachtige manier om je lichaam te verbinden met al wat is en het te helen door haar terug te brengen in haar oorspronkelijke frequentie door middel van zachte chi gongs die het lichaam weer in harmonie en balans brengen. 
Het Sjamanisme is een manier om verbinding te leggen met het onstoffelijke, dat wat we niet kunnen zien maar wel heel goed kunnen voelen en ervaren.
Beide tradities hebben een onschatbare wijsheid en rijkdom aan mogelijkheden om te verbinden met de natuur en alles wat er in en om ons heen ervaren kan worden, zichtbaar en onzichtbaar.

Dit gaat op een hele praktische, aardse en concrete manier, die heel tastbaar en ervaarbaar is voor iedereen, ook als je hier geen ervaring mee hebt.

Je zult je na iedere les weer helder en ontspannen voelen, in verbinding met de bron en jouw pad.

Het levenswiel, de richtingen, de elementen, natuur, seizoenen en voorouders zijn onderwerpen waar we mee werken.

Nieuwsgierig geworden?

Wees welkom!

Over Boomvrouw

Mijn naam is Sandra Burggraaf, moeder van twee dochters van tien en vijf jaar oud.
Mijn achtergrond is veelzijdig; na een studie architectuur in Delft ben ik van het architectenvak naar ambachtelijk kunstenaarschap gegaan omdat ik meer met mijn handen wilde creëren. Daarna ben ik dat gaan combineren met sociaal ondernemerschap omdat ik heel graag wat wilde betekenen voor vrouwen in de maatschappij met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo ontstond Stichting Vrolijk Werk, waar we met elkaar vilten designproducten maakten en het hele viltproces van schaap tot eindproduct zelf deden.

Tien jaar geleden veranderde mijn leven door een medische complicatie die ik net overleefde. Daarbij kwam ik in aanraking met de eenheid, de bron en de voorouders.
Dit was een prachtige spirituele ervaring die alles veranderde. Tegelijkertijd was het het startpunt van een lange reis naar heelheid van mijn lichaam na deze complicatie.
De Healing Tao kwam op mijn pad en via zachte chigongs kon mijn lichaam langzaam weer in balans komen. Na een aantal jaar trainen begon ik opleidingen te volgen bij Dirkje Veltman in Rotterdam, de Dao voor de Vrouw. In de laatste paar jaren ben ik mij gaan verdiepen in het sjamanisme van West Europese grond bij Linda Wormhoudt, om meer voeling te krijgen bij de onstoffelijke wereld en de oude natuurtradities van onze voorouders.
Door heling te zoeken in het fysieke lichaam, de natuurkrachten, de bloedlijnen en de onstoffelijke wereld ontdekte ik meer en meer over mijzelf.Vanuit mijn persoonlijke ervaring neem ik je dan ook graag mee om via zachte chi-gongs en oeroude sjamanistische tradities meer in balans te komen, het lichaam te helen,je bloedlijn te helen, en helderheid te gaan ervaren en zo steeds meer je eigen pad te bewandelen.


Boomvrouw

Sandra Burggraaf

Sneeuwbalstraat 44
2565 WC Den Haag

Sjamanisme van Noord-West Europa en Healing Tao