Lichaamsgerichte Sekscoaching en Seksuologisch Lichaamswerk

Martijn Gorree - Opgewonden Standje
Delft

1-op-1 coaching sessies en workshops waar we speelse nieuwsgierigheid op onderzoek naar je lijf en je seksualiteit

Als sekscoach en seksuologisch lichaamswerker ben ik gespecialiseerd in het werken met het lichaam en kan ik je begeleiden bij het bevrijden van seksuele blokkades die je misschien ervaart. We gebruiken ademhaling, beweging en aanraking om je te helpen verbinding te maken met je sensuele en seksuele zelf.

De sessies zijn geschikt voor mensen van alle seksuele voorkeuren en genders en we nemen de tijd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Mijn doel is om je te helpen je seksualiteit te leren begrijpen en te vieren op een manier die voor jou werkt.

Ik bied een veilige en respectvolle ruimte om te ontdekken, te leren, te ontspannen en te groeien. Je bent welkom met alles, je plezier maar ook je schaduw en je schaamte.

Over Martijn Gorree - Opgewonden Standje

Martijn. Rond de 40. Opgegroeid onder de rook van Rotterdam. Direct, geaard, scherp en soms behoorlijk schaamteloos. Met een open mind en hart aan het werk om acceptatie en vrijheid in onze seksuele expressie te brengen.

Ik ben al een lange tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en een spirituele invulling van mijn leven. Ik ben opgegroeid in een Christelijk/Humanistisch genootschap. Rond mijn 25ste heb ik de overstap gemaakt naar Mindfulness en Boeddhisme (in de Plum Village traditie) en de laatste jaren is het vooral Tantra en Lichaamswerk.

Ik ben een gecertificeerde Somatic Sex Coach en Sexological Bodyworker.

Mijn zoektocht heeft vooral te maken met vrijheid. Ik ben bereid aan alles te twijfelen maar ook alles te accepteren. Ik wil vaak het "waarom" weten van iets. Waarom doe ik dit? Waarom werkt dit op deze manier? Ik ben dus niet iemand die zomaar iets op aanneemt en altijd op zoek is naar "is dit echt waar?". Misschien is dat wel het effect van die gekke monniken uit het klooster. Het mantra "do your own research" en "is het echt waar?" zit er goed in. Dus ik ben goed in het uitpakken van patronen en gedachtes.


Opgewonden Standje

Martijn Gorree

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Lid van beroepsvereniging

Lichaamsgerichte Sekscoaching en Seksuologisch Lichaamswerk