Vraagelkaar ontmoet een buurtgenoot die écht bij je past

Vraagelkaar
Dronten

Vraagelkaar
- als je het leuk vindt om iets voor elkaar te doen
- als je wat wilt weten, iets zoekt of iets wilt aanbieden

Vraagelkaar is handig. En gratis. Voor jou en voor iedereen in jouw omgeving! Want op Vraagelkaar kun je elkaar – zonder enige verplichting – alles vragen én aanbieden: aan jouw vrienden en/of bekenden van jouw vereniging. Gewoon omdat je iets zoekt, wat je nodig hebt of omdat je het leuk vindt om iets voor een ander te doen. Zo kun je veel voor elkaar betekenen. Om je een paar voorbeelden te geven…

Vraag
- Jij hebt een tuin, maar geen groene vingers, dus zoek je vrienden die het leuk vinden om te tuinieren.
- Jij vindt het fijn als je af en toe vrienden of bekenden kunt vragen om jouw kinderen van school te halen of naar sport te brengen.
- Jij maakt een groep aan waarin je de zorgvragen rondom jouw moeder coördineert.
- Voor jouw voetbalvereniging zoek je leden die achter de bar willen helpen en wedstrijden willen fluiten.

& aanbod
- Je houdt van koken, dus bied je op Vraagelkaar jouw culinaire kunsten aan.
- Je vindt het leuk om te klussen, dus plaats je jouw hand- en spandiensten op de website.
- Je bent handig met pc’s en internet, dus bied je jouw diensten op Vraagelkaar aan.

Vraagelkaar is het initiatief van Studio 232 uit Dronten. Oprichtster Janet Turkstra wil graag dat het weer makkelijk en gewoon wordt om elkaar te vragen. Haar zwager die het syndroom van Down heeft en haar moeder die jarenlang mantelzorger is geweest, zijn haar haar grote inspiratiebronnen.

Over Vraagelkaar


Vraagelkaar

Janet Turkstra


Dronten

Vraagelkaar ontmoet een buurtgenoot die écht bij je past

Wat doe ik nog meer?

11okt
Cursus
NajaarsCursus: Tarot met het Hart
Noordwijk-Binnen
In 3 bijeenkomsten komen we samen rondom de Tarot. Door zelfinzicht maken we de weg vrij van het Hart. Je leert de essentie van de Tarot én krijgt steeds meer vertrouwen in je intuïtie, dat wat je wordt ingegeven, door met elkaar te oefenen.
09okt
Workshop
Introductieworkshop Improvisatietheater
Noordwijk-Binnen
Vind jij het leuk om jezelf spelenderwijs te leren kennen? Met improvisatietheater ga je uit je hoofd en leer je meer durven en doen. Het is verruimend, verrijkend en ... je wordt er ook gewoon blij van. Speel je mee?
06okt
Cursus
Start GroeiGroep #6 LiefdeWerk (1x per mnd, 6x). Open en Echt! Groeien in verbinding met jezelf én met anderen
Noordwijk-Binnen
Voor wie zichzelf écht wil leren kennen en van daaruit ook anderen. Aan de hand van ingebrachte levensvragen brengen we samen verdieping aan. LiefdeWerk is een oefenplaats om te groeien in verbinding met jezelf én met anderen!
Organisatieontwikkeling en advies
Organisatiebegeleiding onder- en bovenstroom
Arnhem
28okt
Evenement
Samen Soep & Hart EetCafé. Eet en deel je mee?
Noordwijk-Binnen
Schuif aan, samen delen we huisgemaakte soep en .. ons hart. In een sfeer van intimitiet, spiritualiteit. Dat is nog eens thuiskomen. Eet je mee? LiefdeWerk!
20okt
Workshop
Intuïtief SchrijfCafé: Samen schrijven en je Hart herinneren
Noordwijk-Binnen
Maandelijks SchrijfCafé! Je wordt uitgenodigd te ontdekken wat leeft in je hart én dat te uiten én dat te delen. Een gewoon-jezelf-zijn-is-leuk-genoeg-vrijdagmiddag :). Je leert intuïtie te volgen, je vrijer uit te drukken op jouw eigen manier!
03okt
Workshop
Ontmoet je innerlijk kind en heb lief! Workshop (Familie)Opstellingen
Noordwijk-Binnen
Wat doet jouw ego om het gevoelige kind te beschermen? Daarmee schermt het je ook van jezelf af. Deze dag doorvoelen we en geven we vrij wat niet meer dient. Om voor eens en altijd thuis te komen. Te landen in je Hart. LiefdeWerk.
Familie- en systeemopstellingen
JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!
Noordwijk-Binnen
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
Coaching - Diverse Coaching
Ken jezelf als basis
Arnhem
Ontwikkelen door Verbinden, Vertragen & Vertrouwen. Persoonlijke coaching voor individuen en organisatiebegeleiding en training voor organisaties
Relatietherapie
Open en Echt elkaar Ontmoeten. Dat is nog eens LiefdeWerk!
Noordwijk-Binnen
Wil je meer verbinding en intimiteit ervaren in je relatie? Vanuit een gezonde stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid onvoorwaardelijk verbinden met de ander. SamenLiefde!
23okt
Cursus
ImprovisatieTheater om spelenderwijs jezelf te ontdekken. Start reeks 6 lessen.
Noordwijk-Binnen
Vind jij het leuk om jezelf spelenderwijs te leren kennen? Met improvisatietheater ga je uit je hoofd en leer je meer durven en doen. Het is verruimend, verrijkend en ... je wordt er ook gewoon blij van. Speel je mee?
14okt
Workshop
CreaCafé 'Verbeeld je binnenwereld' knipcollage maken met Georgette van Beelen
Noordwijk-Binnen
Heb je de mooie knipcollage van Georgette al in de etalage zien hangen? Wat een kleine kunstwerkjes. Dit creacafé maak jij onder haar begeleiding jouw eigen kunstwerk! En ja, dat kan iedereen! Doe je mee? We verheugen ons op een creatieve ochtend!
11okt
Film
FilmCafé 'Vision, het leven van Hildegard von Bingen' met gezellig napraatcafé
Noordwijk-Binnen
Een heerlijk Anders Avondje Uit in ons gezellige café! Samen de indrukwekkende film kijken over Hildegard von Bingen, een bijzonder heldere vrouw, die zoveel heeft neergezet, zelfs in een tijd dat de wereld nog door mannen werd gedomineerd.
Familie- en systeemopstellingen
Modita van Zummeren
Eindhoven
03okt
Evenement
InloopCafé LiefdeWerk (iedere di 10-12u, za 14-16u)
Noordwijk-Binnen
Ontmoet je graag anderen op je pad van persoonlijke ontwikkeling? Kom bij het wekelijks InloopCafé in het hart van Noordwijk-Binnen.
08okt
Evenement
Stille zondagochtend + theetje toe
Noordwijk-Binnen
Stilte om te ervaren, stilte om te delen, stilte om thuis te komen. In het Hart. Samen. En dat in de bijzondere middenruimte van LiefdeWerk, gelegen op een leylijn, in het hart van Noordwijk-Binnen.
12okt
Evenement
Spiritueel LeesCafé 'De duivel en het meisje - Paulo Coelho'
Noordwijk-Binnen
Een mooi boek kan werkelijk een inspiratie zijn om je Hart te léven, zeker als we daarin samen komen, sparren en verbinden met elkaar. Lees je mee? Het Spiritueel LeesCafé is geboren! Kun je nu niet? Hou de agenda in de gaten voor het vlg LeesCafé!
Coaching - Lifecoaching
Je Hart herinneren én de moed vatten dat te léven! Opstellingen (indiv, workshops & jaartraining)
Noordwijk-Binnen
Wil je vrijer, blijer leven? Je intuïtie weer vertrouwen? Je Hart weer herinneren en de moed vatten dat te léven? Maak van je leven een liefdewerk!