Moeder Medicijnplant

KYBAYAH 'Zin in Leven' / Pat Kuiper
Noordwijk

Ayahuasca als sacrament voor de ontdekking van je eigenliefde, door de angst heen bewegen, van daaruit de veiligheid van eigenliefde  voelen, ontvangen en verspreiden. Dag/avond/weekendceremonies, Intensive (4 dgn) en individueel op afspraak.

'Zin in Leven'

Wij bieden een veilige, liefdevolle bedding, om jouw innerlijke reis in vertrouwen aan te gaan.

Alles is Liefde…… of angst en ook dat is liefde, echter een vervorming daarvan en uit zich in onveilig voelen. Ayahuasca als sacrament voor de ontdekking van je eigenliefde, door de angst heen bewegen, van daaruit de veiligheid van eigenliefde  voelen, ontvangen en verspreiden. Ontdek, waarin je jezelf blokkeert om je volle potentie te omarmen. Inzichten, weggestopt in je onderbewuste, komen naar boven, waardoor je gaat staan voor wie jij bent en daarmee ook je eigen leven gaat regisseren.

Meer en meer geluksmomenten ervaren, zelfrespect, zelfliefde. Hierdoor meer verbinding voelen met de mensen om jou heen. Onderdeel zijn van de natuur, het grotere geheel. Hoe mooi zou het zijn als we de cirkel van positieve invloed hierdoor groter en groter maken.

 

Ayahuasca

Ayahuasca is de naam van een zeer oud mystiek middel uit het Amazonegebied.

Het is een gekookte thee van meestal twee planten, met een sterk reinigende en visioen opwekkende werking. Ik werk met de combinatie Peganum Harmala (Syrische Wijnruit) en Mimosa Hostilis (Jurema); ook wel Anahuasca genoemd. Ayahuasca wordt als sacrament gebruikt in een rituele setting bij hedendaagse Braziliaanse kerken zoals de Santo Daime kerk en de Unio Vegetal.
Volgens de tradities uit de Amazone is Ayahuasca een plantenleraar, die verbonden is met moeder Aarde. Het is een entheogeen middel (entheogeen = in contact met God, Het Hogere, Verbindende Veld), dat een diep respect verdient. Het is dus alles behalve een party-drug en niet geschikt voor sensatiezoekers.

 

Wat kun je verwachten van reizen met Ayahuasca?

  • Diepe transformatieprocessen
  • (Weer) in contact komen met je zelf
  • Heling van trauma’s
  • Persoonlijke groei
  • Bewustwording

 

Voorbereiding op een Ayahuasca ceremonie

Als je je voor een ceremonie aanmeld ontvang je informatie over voorbereidingen en vragen we je een aantal vragen te beantwoorden zodat we inzicht hebben in je achtergrond en  motivatie voor deelname. Ook zal er gevraagd worden naar eventuele medische informatie welke wij, indien nodig, ter advies zal voorleggen aan onze adviserende arts.

 

Kijk op onze website voor data:

  • Dag Ceremonie 
  • Avond Ceremonie
  • Weekend Ceremonie
  • Intensive (4 dagen met Ayahuasca, sharing, ademwerk, stemexpressie, hartdans)
  • Individuele Ceremonie of Coaching met microdosering op afspraak

 

 

Over KYBAYAH 'Zin in Leven' / Pat Kuiper

ONS TEAM:

 

Pat Kuiper

Pat heeft na haar trainers- en coachopleidingen gewerkt in- en voor het bedrijfsleven.

Via eigen persoonlijke ontwikkeling werd de innerlijke wijsheid leidraad, om op een dieper niveau mensen te willen en mogen begeleiden.

Dit heeft Pat afgelopen jaren gedaan bij ‘De Zilverboom’ als Ceremonieleider. Hier heeft Pat vele mensen liefdevol mogen begeleiden.

Haar kracht is oprechte liefde voor de medemens, wat zij van de deelnemers terugkrijgt.  Andere kwaliteiten die Pat inzet tijdens ceremonies is liefdevolle afstemming, healing (Bengston Methode), klankhealing (OHM Punctuur). Ervaringsdeskundige op gebied van rouw- en verliesverwerking, en brede levenservaring die zij heeft kunnen transformeren in een positief zijn met wat is.

 

Demi Schippers

Demi heeft na haar opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gewerkt als ambulant behandelaar in de Psychiatrie. Door haar missie op het gebied van zingeving, meditatie en mindfulness werd dit een onderdeel van de behandeling. 

Door haar innerlijke reizen met o.a. het plantmedicijn Ayahuasca is haar holistische visie verder ontwikkeld. Jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid hebben allemaal invloed op de energiestroom in het lichaam. Onlangs heeft zij de opleiding tot Holistisch Therapeut en de Reiki Master cursus afgerond. 

Haar kracht is de liefdevolle, vertrouwelijke benadering tijdens de innerlijke reis. Dit krijgt zij terug van de deelnemers. 


KYBAYAH

Pat Kuiper


Noordwijk

Moeder Medicijnplant