Psychodynamische therapie

Lovte
Voorhout

Het leven geeft ons uitdagingen en soms zijn het er net teveel om nog helder te hebben wat je ermee moet. Dan kan het prettig zijn om samen te kijken wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en ervan te groeien.

EEN GOED GESPREK KAN EEN GROTE OPLUCHTING ZIJN! Het leven kan je flinke uitdagingen geven. Zonder dat je het door hebt loop je rond met allerlei verhalen waar geen gehoor aan wordt gegeven, vooral niet door jezelf. Je loopt vol, ontlaadt niet en je loopt onverwachts over. Of je werkt al lang aan jezelf, maar je komt maar niet tot dat punt waarin je rust vindt. Zelfs al loop je jaren een spiritueel pad, toch voel je de doorbraak niet die je denkt te ‘verwachten’. Allemaal menselijke dingen! Een goed gesprek kan dan soms verhelderend werken.In de gesprekken gebruik ik verdiepende oefeningen om jezelf nog beter te ontdekken, ook de patronen of overtuigingen die je misschien nog niet wist. Als je jezelf meer doorhebt dan ontstaat er ook een keuze om anders met jezelf om te gaan en met je omgeving.Of je nu liever komt voor een goed gesprek of een verdiepende sessie, alles van jou is welkom!

Therapievormen die ik oa inzet: adem en lichaamswerk, systemisch werk, NLP, delenwerk, innerlijk kind, hypno en regressietherapie, RET. Om door te pakken naar een fijne toekomst gebruik ik coachtechnieken

Een gevoel van thuiskomen in jezelf en weer genieten van het leven is iets waarmee ik je graag ondersteun. Ik hou van werken in een warme en ontvankelijke sfeer met een groot welkom voor alles wat er is en aandient. Een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat ik jou graag aanbiedt.

Wie weet tot ziens bij Lovte.

 

Over Lovte

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Hypnobirthing, Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 12 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!


Lovte

Mirjam Rieken

Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Psychodynamische therapie

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Kledingcoach
Imago Styling
Amersfoort
Ik breng innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans. 
Verhuur Accommodaties
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
Coaching - Diverse Coaching
Samenwerken/Conflicten/Loopbaan
Den Haag
Herken je dat je in bepaalde situaties of fases in je leven hetzelfde gedrag vertoont? En dat deze aangepaste versie van jezelf je steeds meer belemmert? Heb je het verlangen om meer vanuit je ware aard en werkelijke vermogens te willen handelen?
Astrologie
Gerrit Verweij
Hoofddorp
Ik ben astroloog en helderziende. Ik stel een geboortehoroscoop op en geef in een duiding hiervan inzicht in het persoonlijk levensdoel, de talenten en uitdagingen. Op basis van Transits bespreek ik levensmomenten en kansen voor persoonlijke groei.
26nov
Workshop
Het Grote Theaterspektakel - Korte cursus
Rotterdam
In deze losse workshop kun je kennis maken met improvisatietheater. Alles mag, want we improviseren maar! Er is geen goed of fout, alleen maar jij, je medespeler en de ideeën die toevallig in je opkomen!
07okt
Workshop
Soul Voice® 2-daagse introductie workshop
Wageningen
Stem af op je gevoel, versterk je intuïtie, leer jezelf beter kennen, oefen luistervaardigheid, omarm je innerlijke wijsheid en maak van je sensitiviteit een kracht. Stemklank raakt, brengt in beweging en transformeert naar wie je wezenlijk bent.
Coaching - Lifecoaching
Groeiend Bewustzijn
Hoofddorp
Ik ben life coach, astroloog en helderziende en adviseer bij relaties, werk en levensdoel, waarbij ik mensen inspireer om over drempels van bewustzijn te gaan. Ik verricht spiritueel onderzoek en verzorg lezingen en publicaties over mijn bevindingen.
Opleiding en Training
Shambhala MDH weekenden & hartverbinding Jaartrainingen
Nijmegen
Ontmoeting van Puur en Eenvoud in Je Zelf. Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt.
Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei
Voorhout
Hypnobirthing vanuit Lovte is gebaseerd op het fijne werk van Mucha Mama.
Lichaamsgerichte Therapie
Ayurveda, VLOW@borstweefselbehandeling, Shambhala mdh, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelco
Nijmegen
Behandelingen vanuit de Ayurveda levens-/geneeskunst, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelcorrectie, Shamballa MDH healing, Vlow®borstweefselbehandeling & specialisaties, MSTR Littekenbehandeling en Auriculotherapie.
Centra voor Bewustwording
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
Meditatie
Lovte Ruimte voor Bewust Zijn, Integratie en Groei
Voorhout
Leer een makkelijke meditatietechniek die thuis goed toepasbaar is en start een pad van gelukzaligheid!
01nov
Cursus
LEVENSLUST
Delft
In de groepscursus LEVENSLUST ga je weer eens lekker SPELEN! Joepie!! Zeven woensdagavonden mag jij de leiding overdragen aan je innerlijke kind. Je mag terug naar je onbevangenheid, je gevoel van vrijheid en autonomie en je meest relaxte mindset.
07jan
Cursus
The Healing of Self
Rotterdam
Vijf bijzondere zondagmiddagen, om in een klein groepje aan de slag te gaan met krachtige elementen van innerlijke rust. Zo helen we ons diepste Zelf weer wat verder.
Lichaamswerk
Bewust Bewegen
Doetinchem
Bewegen en bewogen worden, met volle aandacht voor jezelf en je eigen unieke bewegingspatronen. Voorbij klachten en beperkingen. Vrijheid in beweging!
Stemwerk & Stemcoaching
Soul Voice® - Stemklank voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit
Wageningen
Vind je weg door jezelf beter te leren kennen, kwetsbaar en sterk. Stemklank als ingang voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit, met je lichaam als kompas. Persoonlijk en afgestemd. Voor helderheid en bezieling in je dagelijks leven.