Zonder omwegen direct naar de oplossing. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Noordwijk

Met deze therapie ga je rechtstreeks terug naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht begon om het in de kern te helen. Simpel.

Elk probleem of klacht is ooit ergens begonnen, of het nu een burn-out is, een depressie of een bepaalde overtuiging of blokkade. Met deze therapie ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om in de kern te helen. Niet voor niets wordt regressie- en reïncarnatietherapie in de therapiewereld gezien als de koningin van alle therapieën

Regressietherapie - en reïncarnatietherapie - is daarom vaak een logische vervolgkeuze op een psycholoog, hypnotherapeut of life coach. Sterker nog: je werkt samen met de beste psycholoog, therapeut en lifecoach die er is: je eigen prachtige onderbewustzijn!

Deze therapie combineert meerdere therapieën zoals psychotherapie, hypnotherapie, coaching en lifecoaching, mindfulness, meditatie, healing, familieopstellingen en sjamanistisch trancereizen) en elementen van deze therapieën.

Kijk op mijn website regressietherapiebollenstreek voor voorbeelden en ervaringen over hoe deze therapie werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Over Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Ik ben in 1975 in Noordwijk geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster.
Door mijn ongebreidelde enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie, Spiritual Response Therapy, mediumschap en psychic development, Psych-k en sjamanisme, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven.

Er is niet veel wat ik nog niet heb gehoord. (Seksueel) Misbruik, stalking, compulsieve handelingen, zelfmoordgedachten, stemmen
horen, om maar wat te noemen. Maar ook zaken als burn-out, niet weten wat je volgende stap in het leven is, relatieproblemen of het (maar niet) vinden van de juiste partner, zijn mij bekend.

In mijn praktijk vind ik het van belang dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder, waar ik intens van geniet.

Arthur de Jong


Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Arthur de Jong

Keyserswey 49A
2201CW Noordwijk

Zonder omwegen direct naar de oplossing. Hoe makkelijk wil je het hebben?