Lifestyle Transformatie Coach - van onrust, verdriet en stress naar rust en vertrouwen

Infinity Power om dichter bij jezelf te komen
Wateringen

Onrust, Verdriet en Stress transformeren we naar Rust en Vertrouwen, zodat je meer energie hebt om te doen wat je wilt. Leer meer te leven vanuit je intuïtie en voel het vertrouwen dat alles weer mogelijk is. Maak jezelf en je leven weer compleet.

Lekker in je vel met rust en vertrouwen

Je hebt last van:

 • Onrust gevoelens
 • Langdurig verdriet
 • Stress klachten

Je wilt:

 • inzicht in je situatie
 • van je klachten af
 • ongewenste emoties loslaten
 • evenwichtig leven

Als je niet lekker in je vel zit merk je dat iedere dag en de uitdagingen die je hierdoor tegenkomt verdwijnen niet vanzelf. Niets doen betekent, het laten gebeuren. 

Met Lifestyle transformatie coaching gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je gevoelens van ongemak. Een mens bestaat uit meerdere lagen en de diepste laag neemt de beslissingen. Op deze laag nemen we een kijkje en ruimen we op wat niet meer relevant is voor dit moment in je leven. Ik gun jou een energiek en evenwichtig, zonder belemmeringen. 

Ontdek wat voor jou mogelijk is! 

Zorg dat jij weer lekker in je vel zit. Maak een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek en ontdek wat de mogelijk is in jouw speciefieke situatie. 

Wat levert persoonlijke begeleiding met mij jou op:

 • meer vertrouwen in jezelf
 • meer begrip over je eigen wensen 
 • meer tijd om te doen wat jij wilt
 • meer tijd voor familie en vrienden
 • meer energie en plezier

Kies vandaag, verander jouw leven. 

Het is een traject op maat en uniek gemaakt voor jou. Ik weet wat mogelijk is! Ga de uitdaging aan, maak keuzes die bij jou passen, los van externe factoren en invloeden uit je omgeving. 

Kies voor jezelf. Transformeer naar meer JIJ en ervaar meer Energie, Rust en Vertrouwen in je leven

Over Infinity Power om dichter bij jezelf te komen

Het is mijn Missie om Hét Verschil te maken in jouw leven, zodat jij jouw leven met rust, vertrouwen, inzicht en evenwicht kunt leven. 

Je leert loslaten, transformeren en verbinden op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en heb je meer contact met je intuïtie. 

Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik woon in Wateringen met mijn man, dochter en hond. Ik hou van lezen, wandelen, fietsen, zeilen, reizen, co-creëren en werken met mensen. Ik werk in combinatie online en offline.

Ik begeleid vrouwen die al stappen hebben gezet in persoonlijke ontwikkeling en verder willen ontdekken hoe ze kunnen transformeren naar meer energie, geluk en wijsheid en open staan voor alles wat mogelijk is. 

We werken toe naar meer Rust, Energie en Vertrouwen, waardoor meer Gezondheid en Vitaliteit ontstaat.

Je transformeert ongewenste situaties naar een positieve energie gevende situatie. We halen de emotionele lading eraf, waardoor het veel lichter aanvoelt en het niet langer een probleem vormt in je leven. 

Dat is Loslaten!

Ook jij hebt ongetwijfeld iets waar je al jaren mee rondloopt en waar je geen oplossing voor kunt vinden. Maak een afspraak voor een gratis Inspiratiegesprek. 

En download mijn Gratis e-book met 33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen. Het zijn eenvoudige praktische oefeningen opweg naar een andere manier en bewust leven.  

Ga aan de slag met jezelf, vind oplossingen om de rust en evenwicht in je leven te herstellen

Ga naar de website Patricialeenaarts. nl


Infinity Power

Patricia Leenaarts

Saliestraat 9
2292CR Wateringen

Lid van beroepsvereniging

Lifestyle Transformatie Coach - van onrust, verdriet en stress naar rust en vertrouwen

Wat doe ik nog meer?

Massage
Yogamassage & acupressuur
Groningen
Yogamassage is een dynamische massage waar je met vloeiende bewegingen door een aantal rekkingen en strekkingen heen wordt geleidt en er tegelijkertijd acupressuur toegepast wordt.
Massage
Ontspanningsmassage
Lisse
Ik ben Peter Schipper en ben 'parttime masseur' met een massagepraktijk aan huis. Ik vind het heerlijk om mensen een fijn, ontspannen gevoel te geven met mijn massages. De massage beïnvloedt de spierfunctie en de stofwisseling van d
Persoonlijke verzorging
Synergie Natuurlijke Huidverzorging en Advies
Doetinchem
Is een goede natuurlijke huidverzorging voor jou een 'must'? Wil jij vroegtijdige veroudering van je huid voorkomen? Of heb jij huidproblemen? Schoonheidssalon Synergie biedt diverse behandelingen en gebruikt natuurlijke producten. Maak een afspraak!
Yoga
Massage Handen, Praktijk voor Yogamassage & acupressuur
Groningen
Yogamassage is een dynamische massage waar je met vloeiende bewegingen door een aantal rekkingen en strekkingen heen wordt geleidt en er tegelijkertijd acupressuur toegepast wordt.
Relatietherapie
Praktijk voor relatietherapie en life-coaching
Ede
Mijn praktijk biedt zowel relatietherapie aan voor echtparen, partners, stellen op basis van het EFT therapie, als life coaching voor de begeleiding bij individuele vragen of zaken waarmee of waarin je vastloopt.
Communicatie en presentatie
Groei in je ondernemerschap
Nijverdal
Groei in ondernemerschap vanuit je eigen persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Krijg inspiratie en ontmoet anderen die je helpen groeien in bewustzijn.
Hypnotherapie
Hypnotherapie
Nijverdal
Als je het in jezelf aan wilt gaan, dan help ik je er doorheen!
Therapie (diverse)
Massage Handen, Praktijk voor Yogamassage & acupressuur
Groningen
Yogamassage is een dynamische massage waar je met vloeiende bewegingen door een aantal rekkingen en strekkingen heen wordt geleidt en er tegelijkertijd acupressuur toegepast wordt.
Coaching - Diverse Coaching
Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf
Nijverdal
Focus op de oorzaak in plaats van op de klacht en ervaar dat je kan bereiken wat schijnbaar onmogelijk lijkt. En hierdoor verbeteren emotionele en/ of lichamelijke klachten. "Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf…"