Natuurlijke wellness kapsalon / Natuurkapper

Haar ZEN
Ewijk

Haar ZEN is een duurzame, biologische natuurkapper voor mannen, vrouwen en kinderen. In mijn kapsalon werk ik met natuurlijke producten en plantenkleuringen, afkomstig van biologische landbouw.

Haar ZEN is anders dan de meeste kapsalons. Hier zit je aan een grote tafel, zoals je thuis aan je eettafel zou kunnen zitten. Een spiegel is niet standaard, maar een keuze. Wil je hem voor je hebben staan, dan doen we dat, maar het hoeft niet.

Me-time; hier kom je voor een moment voor jezelf. Een ontspannen sfeer, rustgevende “zen” muziek op de achtergrond, heerlijke Fairtrade koffie en verse biologische thee, met een goed gesprek òf in stilte.

Als natuurkapper werk ik met biologische producten en natuurlijke kleuringen. Deze kleuring is gemaakt van gedroogde en fijngemalen planten. Waardoor deze ook geschikt is voor zwangere vrouwen, mensen met kanker en mensen met allergie voor bijvoorbeeld PPD. Plantenkleuringen zijn er in allerlei kleuren van blond, tot rood, tot zwart. Naast dat het je haar kleurt is het tevens gelijk een verzorging, het maakt je haar sterker, glanzender en voller.

Ben je nieuwsgierig naar plantenkleuring en wat dat kan doen voor jou haar? Ik maak graag een gratis en vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek met je.

Over Haar ZEN

"Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken"

Ik hou van mijn vak, het is mijn passie en sinds ik ervoor gekozen heb om met natuurlijke producten en plantenkleuringen te gaan werken ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden! Het is zo mooi om te zien wat je met ingrediënten uit de natuur kunt bereiken en bovendien zoveel gezonder. Dat is ook de reden dat ik ervoor gekozen heb om op deze manier te werken. Ik wil mezelf en mijn klanten niet langer blootstellen aan de schadelijke invloeden van de traditionele haarproducten en chemische kleuringen.

Mijn stijl: "Mooi jezelf zijn" Samen kijken naar wat bij jou en je haar past. Haar is natuurlijk, heeft een natuurlijke valling en van nature allerlei kleurschakeringen in het haar. Het valt dan ook het beste als je kiest voor een stijl die met je haar werkt, in plaats van er tegen in te gaan.

Graag tot ziens in mijn Natuurlijke wellness kapsalon!


Haar ZEN

Nienke Verwoerd

De Hoorn 8
6644 AR Ewijk

Natuurlijke wellness kapsalon / Natuurkapper