voedingsadvies op maat

Darmvisie
's-gravenzande

Ben jij diëten ook zo zat, maar wil je wel een gezonder gewicht? Wil je graag meer energie en een een gezondere levensstijl? Zoek dan samen met mij naar de juiste balans voor jouw lichaam waardoor jouw doelen behaald worden.

Niets is zo belangrijk en persoonlijk als voeding.

Samen met jou ga ik de uitdaging aan om een plan te maken met de voor jouw optimale samenstelling van wat je de hele dag eet en drinkt. Wat voor de ene persoon werkt, werkt voor de ander helemaal niet. Door inzicht te krijgen in wat je eet en drinkt door een voedingsdagboek bij te houden en in gesprek te gaan, gaan we proberen de door jou opgestelde doelen te bereiken. Dit kan zijn afvallen, gezonder leven, meer energie, etc. 

Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals hormonen, stress, spijsvertering, supplementen en beweging.

Ook is er de mogelijkheid voor een bloedanalyse en/of een ontlastingsonderzoek. Hierdoor krijgen we een nog beter beeld van de behoeftes van je lichaam.

Over Darmvisie

In juni 2021 ben ik gestart met Darmvisie, mijn eerste eigen praktijk in Delft. Spannend, maar ook heel gaaf! Ikzelf woon al 12 jaar met mijn gezin in Maasdijk, maar ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam.

Wanneer mijn fascinatie voor gezondheid begonnen is, weet ik niet precies, maar ik weet wel dat ik het als kind al raar vond dat mijn moeder regelmatig aan Weight Watchers deed. Vooral omdat ze nooit op het hetzelfde gewicht bleef. Het leek mij niet gezond en zonde van de moeite. Ik heb hetzelfde stevige postuur als mijn moeder en ben altijd bezig met het zoeken naar de juiste balans. Voor mij werkt het om weinig brood te eten, geen anticonceptiepil te gebruiken en regelmatig darmspoelingen en een leverreiniging te doen.
Het is voor mij een hele leuke uitdaging om samen met mijn clienten uit te vinden wat voor hun werkt.

Ik heb de opleiding voor colonhydrotherapie gevolgd bij Lisette Timmermans en ben geslaagd als orthomoleculair adviseur gevorderd bij de Ortho Health Foundation. Verder heb ik vele workshops gevolgd over voeding en gezondheid en ben ik partner van Beyuna (100% natuurlijke voedingssupplemmenten) en Bemer (stimulatie bloedcirculatie).

Ik wil met mijn ervaring en liefde voor mensen, jou als cliënt in contact brengen met je lichaam. Hierdoor kun je jezelf ontwikkelen, in balans komen en meer in je kracht gaan staan.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Liefs Esther


darmvisie

Esther Noordzij-van Buren

Maasdijk 59
2691 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

voedingsadvies op maat