Intuïtieve ontwikkeling/mediumschap -Akasha trainingen verschillende Workshops

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Over Praktijk Ineke Heitink

 

Welkom

Het doel van mijn werk met elk consult, elke reading en healing, workshop en cursus is te helpen bij bewust worden en inzicht in de persoonlijke groei te krijgen, zodat je in je kracht komt te staan. Blij en gelukkig worden.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland.

De opleiding Mediamiek Kinderwerker kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Mijn leven is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben me van mijn angsten, mijn pijn en mijn verdriet bewust geworden. Vaak is het een eenzaam pad geweest, omdat ik veel zelf heb moeten ontdekken en doorleven. Hierbij heb ik me vaker afgevraagd waarom het zo heftig moest zijn.

Nu weet ik dat ik nooit alleen ben geweest, want de spirituele wereld is er altijd, niet alleen voor mij, maar ook voor jou, ook als het niet direct voelbaar is!


Praktijk Ineke Heitink

Ineke Heitink

De Meidoorn 21
6942TC Didam

Intuïtieve ontwikkeling/mediumschap -Akasha trainingen verschillende  Workshops

Wat doe ik nog meer?

Healing en reading
Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing
Didam
Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing
Medium
Medium- Healing Medium - Akasha reader/ therapeut
Didam
Medium - Healing Medium Akasha Reader/therapeut - Spiritueel leraar
Massage
Praktijk Natural Touch voor Massage en Bewustwording
Leusden
Kom weer dichter bij jezelf door middel van een holistische massage of een holistic pulse sessie waardoor jij meer rust en ruimte kan ervaren!
22apr
Evenement
Workshop: De Connectie tussen Lichaam en Geest
Voorburg
Zoek jij eindeloos afleiding op je telefoon? Heb je last van boosheid, piekeren, twijfel, uitstelgedrag, perfectionisme? Deze workshop vol praktische bewegingsoefeningen helpt tegen dit soort ondermijnende denkpatronen en automatische reacties.
Creativiteit
holistische tekenlessen.
Almelo
Het doel van de lessen is om je bewust te worden van jezelf. Je leert vrijer denken, je wordt meer lichaamsbewust en je stimuleert je eigen creativiteit. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je werkt met verschillende materialen zoals potlood, verf enz.
19apr
Evenement
Workshop: De Connectie tussen Lichaam en Geest
Voorburg
Zoek jij eindeloos afleiding op je telefoon? Heb je last van boosheid, piekeren, twijfel, uitstelgedrag, perfectionisme? Deze workshop vol praktische bewegingsoefeningen helpt tegen dit soort ondermijnende denkpatronen en automatische reacties.
Coaching - Diverse Coaching
Coach- beeldend, HSP coach.
Almelo
Iedereen denkt, droomt en praat in beelden, als je een tekening maakt komt er ook informatie uit het onbewuste naar boven die je via de motoriek van je hand op papier tekent. De coach beeldend vertaalt via het counselen de beelden voor de cliënt.
Meditatie
Stiltewandelingen, Bewegingsmeditaties, Mindfulness, somatische meditaties
Den Haag
Niets ontspant beter dan een Stilte- of Verwonderwandeling in de natuur. Loop een keertje mee! Of kom in de studio een bewegingsmeditatie uitproberen of Mindfulnesstraining volgen.
Dans & Beweging
Soepel Bewegen, Bewegingsexpressie, Verdiepende bewegingsworkshops
Den Haag
Move your body, change your mind. Ik begeleid activiteiten vol beweging, dans, plezier en meditatie. Mijn activiteiten zijn gericht op ontspannen, vertragen en in je lijf komen. Alle ruimte voor persoonlijke groei. Kom bewegen en ontdekken!
26apr
Open dag
Twee gratis proeflessen Soepel Bewegen
Voorburg
Woensdagavond 26 april: Kom gratis heerlijk somatisch bewegen en kennismaken. Een les in Soepel Bewegen van 5 kwartier in de studio in Voorburg.
Voedingsadvies & Coaching
VOEDT-advies & De Beleefkeuken - voor voeding, begeleiding en workshops
Molenhoek & Heumen
Het is mijn streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met gezonde vitale voeding. Stap voor stap ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Eten volgens de natuurvoedingswijze zorgt ervoor dat je dichter bij jouw natuur komt.