Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde met Kinesiologie, Access Bars, Engelen en Energiewerk

Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde - Sandra Banse
Ede

Door mij op jou af te stemmen breng ik je op weg naar heelheid in jouw unieke ritme en met jouw hulpvraag. Consulten gaan via telefoon, online of mijn praktijk Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding, informeer bij je zorgverzekeraa

Vraag jij je af waar ik je bij kan helpen? Loop je vast in je werk, je gezondheid of in je relaties? Wil jij verdieping in je leven? Ben je HSP? Dankzij mijn empathische vermogen, stem ik mij af en breng je op weg naar heelheid in jouw unieke ritme en met jouw hulpvraag. Het gevolg: Het oude kun je loslaten en ik help je bij het transformeren naar een nieuw niveau. 

Waarom werken met natuurgeneeskunde als het in je werk of in je relaties niet lekker loopt? Lichamelijke klachten en vastlopen in relaties of situaties geven hevige stress en kosten veel energie. Je houdt minder over om te investeren in jezelf. Ben je in balans dan kun je nieuwe keuzes maken die je leven positief beïnvloeden. Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraars afhankelijk van je polis en je aanvullende verzekering.

Hoe kom ik aan mijn ervaring? Dankzij het volgen van vakgerichte opleidingen op HBO niveau en verder zelfontplooiing heb ik sinds 2002 vele honderden behandelingen gegeven met verschillende technieken. 

Wat is het doel? Ik streef ernaar jouw blokkades in jouw unieke ritme op te lossen. Zo kun je weer lekker in je vel gaan zitten, Je zielendoel leven en gaan genieten van het leven. Als je in de flow komt kun je dromen en verlangens waarmaken. Willen wij dit niet allemaal? 

Wil je meer informatie over mijn praktijk en/of mijn workshops? Neem gerust contact op via telefoon 0640894518, of via infototaalbalans

Over Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde - Sandra Banse

Al van jongsaf aan was ik bijzonder gevoelig. Zo kon ik pijn en emoties merken van mensen om mij heen en vloeide ik gemakkelijk in hen over. Toen ik 26 was begon ik te beseffen waar mijn ik als wezen eindigde en waar de ander begon. Dankzij bewustwording leerde ik hier mee omgaan. Inmiddels is deze gevoeligheid een belangrijk instrument in mijn praktijk geworden. Het helpt mij om me op mijn client af te stemmen en biedt mij extra mogelijkheden om in te gaan op informatie die zich tijdens de behandeling voordoet. Door gezondheidsklachten van mijn kinderen en bij mijzelf, voelde ik mij uitgedaagd om verder te kijken dan reguliere geneeskunde. Het advies van mijn huisarts bleek goud waard. Zo kwamen we bij een kinesiologe terecht. Deze methode sprak mij aan en ik startte in 1999 zelf met deze opleiding. Ik had mijn passie gevonden en na het volgen van: Touch for Health 1 t.m 4; Welness kinesiologie en stressreleasse, Totaal Balans Natuurgeneeskunde: 3 jarige HBO opleiding; Bioresonantie; Voeding en allergie; Geneeskracht van kristallen; Symbolen en Coderingen; werken met Bloesemremedies, Homeopathie, supplementen; werken aan Karma, Innerlijk kind, Familie opstellingen 1 op 1; Access Bars facilitator en Access Bodyprocess 1-daagse facilitator. Dit zijn een paar technieken waar ik onder andere meewerk. Mijn hobby werd mijn werk en nog steeds geniet ik van het leren en uitoefenen hiervan in mijn praktijk en de cursussen en workshops die ook geef. 

 


Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde

Sandra Banse

Netscherstraat 23
6717 VP Ede

Lid van beroepsvereniging

Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde met Kinesiologie, Access Bars, Engelen en Energiewerk

Wat doe ik nog meer?

Energetisch werk
Holistische therapieën
Doorn
Als Holistisch Therapeut bekijk en behandel ik de HELE mens. Holistisch komt van het Griekse woord holos, hetgeen totaal of geheel betekent. Ik behandel op het niveau van het lichaam, de psyche (emoties en gedachten) en de ziel.
Zelfrealisatie
Onbegrensde Mogelijkheden en Vrijheid | Coaching & Training
Regio Nijmegen, Arnhem + online
Met aanbod van coaching, trainingen en retraites help ik je om je bewust te worden van je innerlijke vermogens, want die onbewuste vermogens leiden tot onbegrensde mogelijkheden en vrijheid.
Energetisch werk
Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde, met o.a. Access Counsciousness en Engelenwerk workshops
Ede
Er zijn vele manieren om tot de kern te komen en stress en blokkades op te lossen. Dankzij mijn heldere waarneming stem ik mij op je af en herken waar de zich dat voordoet en behandel deze. Mijn consulten gaan via telefoon en online.
14apr
Cursus
Versmeltende Liefde, dag 3
Nijmegen
Liefde is de meest essentiële voeding voor ons om te groeien en te bloeien. En de soort Liefde waar we het meest naar verlangen, bewust of onbewust, is versmeltende Liefde. We verlangen ernaar om te versmelten en de zoetheid van ons wezen te ervaren.
19mei
Cursus
Passionele Liefde, dag 1
Nijmegen
Passionele liefde, is de liefde die je hart vrij, zonder controle en zonder vrees doet zijn. Het maakt je dronken van liefde. Met deze liefde kan je waarachtig liefhebben, alsof je nooit gekwetst bent. Het is vuur en leegte.
Astrologie
Cosmologie en Astrologie
Oldenzaal
Zo Boven Zo beneden om de dingen van het Ene te vervullen
Dieren
Honden: gedragsdeskundige en trainer
Doorn
Ik werk als holistisch dierenarts voor honden. Tevens ben ik hondentrainer en gedragsdeskundige. Samen pakken we problemen aan die u met het gedrag of de gezondheid van uw hond heeft.