Praktijk in natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie

Jolanda van Viersen, Reflexzonetherapie ´8´
Rijswijk

Reflexzonetherapie is een natuurlijke behandelwijze. Geschikt voor jong en oud. Van burn-out tot te druk zijn, van zwangerschapswens tot stuitlig/overtijd zijn. Voor lichamelijke ongemakken en voor geestelijke groei en het doorbreken van patronen

Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten te merken op lichamelijk en geestelijk vlak.

De behandelingen zie ik als een uitnodiging tot een reactie. Ik vertrouw daarbij volledig op de ´eigen wijsheid´ van ieders lichaam/geest. Jouw reactie is helend voor je, op het juiste moment, op jouw eigen wijze en vooral in jouw eigen tempo.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met Touch for Health, de meridianenleer/drukpunten, moxa, cupping, lymfedrainage, triggerpoints, polariteitmassage en Do-In yoga als docente.
Daardoor heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken en adviezen te geven, om tot het gewenste resultaat te komen.

Ik hecht veel  waarde aan samenwerking. Gezamenlijk doelgericht aan het werk om je klacht of ongemak te verbeteren.
Jij hebt daar een zeer belangrijk aandeel in, want je blijft immers altijd de regisseur over je eigen leven.

De beste therapie is de therapie waarbij jij je goed voelt!

De kosten van een consult worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering bij veel verzekeringsmaatschappijen.

Over Jolanda van Viersen, Reflexzonetherapie ´8´

Heel lang geleden heb ik notarieel recht gestudeerd. Dat vak heb ik met ambitiie en plezier 25 jaar uitgevoerd. Totdat ik zag dat veel oudere collaga's gingen uitvallen wegens een burnout. Dat gunde ik mezelf niet.
Dus ging ik op zoek naar een andere werkinvulling in mijn leven. Op een wonderlijke wijze werd dat reflexzonetherapie! 

Huh? Jurist en reflexzonetherapeute?

De analyse is hetzelfde: je wilt van A naar B. Als jurist, hoe kom ik er zo fiscaal voordelig en hoe wettelijk dichtgetimmerd?
Als reflexzonetherapeute kijk ik hoe je van klacht naar geen klacht kan gaan ofwel vermindering van de klacht, zodat je er geen hinder van ondervindt. Alles in gezamenlijk overleg.


Praktijk voor Reflexzonetherapie ´8´

Jolanda van Viersen-Daemen

Sniplaan 35
2289EK Rijswijk

Lid van beroepsvereniging

Praktijk in natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie