RefleX-Zwolle

RefleX-Zwolle
Zwolle

Natuurgeneeswijzen gaan ervan uit dat gezondheid een toestand is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon, het holistische principe.

Natuurgeneeswijzen gaan ervan uit dat gezondheid een toestand is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon, het holistische principe. Ieder mens wil in de kern gezond, gelukkig en in balans zijn. Als dat (even) niet lukt kan een natuurgeneeskundig consult helpen dit evenwicht weer terug te vinden. Na een anamnese wordt het behandelplan gemaakt en besproken.

In de praktijk werk ik met diverse werkvormen. Bioresonantie, elektro acupunctuur, het voedingprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer, voetreflex plus therapie (Chinese en Westerse voetreflex), spatadertherapie, massagetherapie, dorn therapie. Neem gerust contact op om te informeren of ik wat voor jouw kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG waardoor de behandelingen afhankelijk van uw persoonlijke aanvullende verzekering worden vergoedt.

Daarnaast zijn er voor bedrijven diverse mogelijkheden om uw medewerkers te begeleiden, te ondersteunen of te informeren omtrent gezondheid. Dat kan bijvoorbeeld door begeleiding bij overgewicht, diverse lezingen omtrent gezonde voeding, stoelmassages op locatie. Mogelijkheden worden op maat ontwikkeld.

Cursussen:
Dagcursus Chinese en Westerse voetreflex.
Driedaagse cursus westerse en Chinese voetreflex bij overgewicht.  Geaccrediteerd door de KTNO
Zevendaagse cursus Chinese en westerse voetreflex. Geaccrediteerd door de KTNO.
RefleX Natuurlijk (W)eten. Gezond(er) wroden en afvallen.
Kijk voor de datums op mijn website.

Over RefleX-Zwolle

Welkom bij RefleX-Zwolle. Mijn naam is Celien van Dalen, natuurgeneeskundig therapeut. In mijn praktijk begeleid ik u graag naar optimale gezondheid. hiervoor maak ik gebruik van diverse behandelmethodieken als bioresonantie, elektro-acupunctuur, voetreflex plus, oor-acupunctuur, spatadertherapie en het voedingsprogramma RefleX Natuurlijjk (w)eten. U kunt bij mij terecht voor diverse klachten en voeding- en leefstijlverandering.

Ook verzorg ik regelmatig cursussen.

Cursus RefleX Natuurlijk (w)eten. Een cursus van 9 avonden. Gezond(er) worden en afvallen. U leert veel over wat de kracht van voeding doet voor uw gezondheid.

Coachcursus RefleX Natuurlijk (w)eten. voor coaches, Gewichtsconsulenten, therapeuten. Hier leer je te werken met het voedingsprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten in je eigen praktijk. Zo leer je de kracht van voeding in te zetten bij je huidige behandeling en maak je deze nog effectiever voor je client en geef je je praktijk een boost. KTNO geaccrediteerd.

Driedaagse cursus westerse en Chinese voetreflex. voor coaches, gewicht consulenten en therapeuten die mensen begeleiden met overgewicht en / of spijsverteringsproblemen. KTNO geaccrediteerd.

Dagcursus westerse en Chinese voetreflex. Voor iedereen toegankelijk.


RefleX-Zwolle

Celien van Dalen

Staatssecretarislaan 7
8015 BA Zwolle

Lid van beroepsvereniging

RefleX-Zwolle

Wat doe ik nog meer?

Winkels
(Spirituele)Boekhandel De Kraanvogel
Culemborg
Horeca & Catering
RefleX Natuurlijk (w)eten
Zwolle
Gezond(er) worden en afvallen
Feng Shui
Voor een harmonieuze woon- en werkomgeving.
Lopik
Feng Shui creëert harmonie in de woning en werkomgeving. Het draait om evenwicht tussen yin en yang. Feng Shui werkt met de Chi-energie die wordt opgenomen uit de omgeving en van invloed is op vele facetten in het leven. Thuis komen, bij jezelf!
Dans & Beweging
DansTaal
Dronten
Vrije / Improvisatiedans soms met Intro en de CloseYourEyes- dansavonden. Beweging op een breed scala aan muziek. Danservaring is niet nodig, het gaat om het ontdekken van de eigen beweging.
Kinderen-Ouders
Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders
Leiden
(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.
Familie- en systeemopstellingen
Individuele familieopstellingen | Praktijk Trotse Moeders
Delft
Als stiefexpert en familieopsteller help ik moeders en stiefmoeders bij het vinden van rust en ruimte. Een familieopstelling geeft helderheid over de oorzaak van emoties, spanningen en patronen. Ken je de oorzaak, dan weet je de oplossing.
Coaching - Wandelcoaching
gecertificeerd wandelcoach voor hoogsensitieve professionals * HSP * energie, plezier, voldoening
Oosterbeek & Arnhem
Wil je meer plezier, voldoening en energie halen uit je werk, leven en relaties? Ik help je bewust worden hoe je jouw natuurlijke talenten gezond inzet met als resultaat dat je achter je eigen keuzes staat en de dingen doet die jij belangrijk vindt
Opleiding en Training
RefleX Natuurlijk (w)eten
Zwolle
Gezond(er) worden en afvallen
Coaching - Diverse Coaching
Coaching stiefmoeders | Praktijk Trotse Moeders
Delft
Tips en advies voor stiefmoeders / vrouwen met een samengesteld gezin
Kinderen-Ouders
Gelukkig Samengesteld Gezin | Praktijk Trotse Moeders
Delft
Als stiefexpert ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met een samengesteld gezin. Het runnen van een stiefsysteem is een flinke uitdaging. Ik help stiefmoeders om zelfbewust en met vertrouwen hun plek in het gezin in te nemen.