yoga, mindfulness en natuurgeneeskunde

Ananda
Vlijmen

Ananda - Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling en Coaching
Ik werk al ruim 25 jaar vanuit een holistische mensvisie individueel en in groepen, ook in het bedrijfsleven. Ik geef trainingen, workshops en individuele therapie. Het accent ligt op bewustwording, het activeren van het zelfhelend vermogen, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, succes en gezondheid.
Zoek je inspiratie en/of ondersteuning? Neem dan kontakt met mij op!

Specialties:

NEI-therapie, Omega Health Coaching, EMDR, Trance Coaching, Emotioneel Evenwicht, Quantum Touch, Talentenspel, Yoga, MIR-Methode, Bioresonantie, Verliesbegeleiding en Mindfulness

Over Ananda


Ananda

Marlies van Son

Marijnenlaan 9
5251 SB Vlijmen

Lid van beroepsvereniging

    BATC
    VIV
yoga, mindfulness en natuurgeneeskunde

Wat doe ik nog meer?

Natuurgeneeskunde
Mesologie-Massar, gezondheidszorg in een breder perspectief.
Delft
Mesologie is een vorm van geneeskunde die de reguliere kennis combineert met de inzichten van een aantal andere zienswijzen. Hierdoor ontstaat een bredere kijk op ziekte en gezondheid. Een mesoloog behandeld geen klachten maar zoekt naar de oorzaak v
Bioresonantie
Alles draait om Energie en Informatie !
Luxwoude
Voor het tastbare lichaam (de hardware) hebben we een regulatiesysteem nodig om al die complexe processen in dat lichaam aan te sturen. Dat gebeurt door energie en informatie (de software). Biofysische Geneeskunde kan daar krachtig op inwerken.
Massage
Zensing praktijk voor Integrale Holistische Massage
Arnhem
Ademtherapie
ademleraar / rebirther
Eindhoven
Psychosociale therapie
Zijn wij slachtoffer van onze klachten of kunnen we wat leren van ons lijden ?
Luxwoude
Naast diverse emotionele problemen zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van Hoog Sensitieve Persoonlijkheden. Veel zogenaamd drukke kinderen zijn eigenlijk hooggevoelig. Daar goed mee omgaan kan wonderen doen. Er is nog zoveel mogelijk.
Natuurgeneeskunde
Van strijd tegen ziekte naar het opbouwen van positieve gezondheid.
Luxwoude
Na het uitsluiten van ernstige gezondheidsbedreigingen (het werk van elke arts) zoeken naar de factoren, die het zelfhelend vermogen ondermijnen. Daarvoor moeten heel veel verschillende mogelijke oorzaken onderzocht en zo nodig behandeld worden.
Coaching - Relatiecoaching
Persoonlijke begeleiding & Relatietherapie
Utrecht / Maartensdijk
In 2003 ben ik gestart als psycho-integraal therapeut en sinds 2012 ook als relatietherapeut. Mijn focus is zowel verbetering van de relatie met jezelf als die met je partner, vrienden, familie.