Heempark, pluk- en moestuinen, kinderboerderij

Pluk! Den Haag
Den Haag

Een groot heempark voor spannende speurtochten en boeiend natuurbeleven Pluktuinen en dierenweides, scharrelende kippetjes en aaibare katten. En ons achterland waar je elke week je eigen maaltjes mag oogsten: hoe leuk is dát! 

Een groot heempark voor fijne wandelingen, uitgestrekt en afwisselend. Regelmatig zijn er spannende speurtochten en boeiend natuurbeleven onder leiding van bijvoorbeeld de IVN-gids of de wildplukjuf. Genieten kan ook in de pluktuinen voor bessen, frambozen, kruiden en groenten, naast de dierenweides waar onze ezels, pony's en geiten te aaien zijn. De kippetjes scharrelen overal, of ze blijven lekker rustig in het kippendorp. En dan hebben we ook nog ons achterland, waar geteeld wordt voor lunchroom en winkel, en waar je ook per abonnement elke week je eigen maaltjes mag oogsten: hoe leuk is dát! 

Over Pluk! Den Haag

Een stukje platteland in de stad! Een prachtige heemtuin voor fijne natuurwandelingen, een pluktuin vol besjes, bramen en frambozen, een biologische lunchroom en veel lieve dieren op de bijzondere kinderboerderij. Oogst zelf je eten met een groentepakket-abonnement of kijk bij het superleuke winkeltje vol unieke cadeautjes, van alles om duurzaam te leven en heerlijk verse groente, fruit, bessenstruiken en moestuinplanten van eigen land! Ook voor verhuur en verjaardagsfeestjes. 

"Wat. Een. Oase." Dat horen we vaak (en graag). 
Pluk! Den Haag is een samenwerking tussen Reakt (onderdeel van Parnassia Groep) en stichting Team Terra. Samen dragen wij zorg voor een prachtige groene plek waar iedereen welkom is en tot rust kan komen. Maar er wordt ook hard gewerkt! Er zijn dieren die verzorgd moeten worden, een moes-, fruit- en heemtuin om te onderhouden, de winkel en een lunchroom die 7 dagen per week open is.

De hele week open (de winkel op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag). 's Zomers van 10 tot 17, 's winters van 10 tot 16 uur. We zien je graag!


Pluk! Den Haag

Pluk

Loosduinse Hoofdstraat 1184a
2552AV Den Haag

Heempark, pluk- en moestuinen, kinderboerderij

Wat doe ik nog meer?

29apr
Theater
Theatermonoloog: 'Terug!'
Den Haag
Een warm poëtisch traktaat, kwetsbare woorden en beelden in een spannende monoloog verpakt. De vertelling over een jong leven dat plots een ander richting wordt ingestuurd, naar een tweede geboorte van een andere Rein.
Coaching - Lifecoaching
Holistisch Leefstijl- & Vitaliteitscoaching
Ede
Ik help je weer dichter tot jezelf te komen. Te luisteren naar de stem van je hart en je lichaam. Te leren je energie te balanceren. In coachingsessies kijken wij samen met jou naar waar je tegenaan loopt zodat je helemaal in balans met jezelf komt.
Horeca & Catering
Biologische lunchroom met heerlijke taart, perfecte koffie en thee en vegetarische daghappen, tostis
Den Haag
Lekker in de lunchroom, lui loungen in de kinderhoek of zongenieten op het terras naast de dierenweide: bij Pluk kan véél.
21apr
Evenement
Vegan Fine Dine
Den Haag
Laat je verrassen door onze chefs met 5 gangen seizoengebonden gerechten.  Bio, plantaardig en overgoten met liefde.  Wij trekken alles uit de kast en maken er een unieke pluk! ervaring van.
Winkels
Het Pluk!Winkeltje vol cadeautjes, ingemaakt lekkers en alles voor duurzaam huishouden
Den Haag
Kom je langs, in onze vernieuwde boerderijwinkel? Je slaagt er altijd voor heerlijke, gezonde en bijzondere dingen - en perfecte cadeautjes! Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 10 tot 16 uur.
15apr
Evenement
Lentebloesemmarkt
Den Haag
Met onder andere, een tuindershindernisbaan, stekjesruil, wildplukken, mini markt, plantjes van het achterland, bij-les, en heerlijk vegan eten!  Zien we je dan? 
12apr
Evenement
Energie-Event
Den Haag
Op woensdag 12 april organiseren Pluk en Stichting Aarde-werk een energie-event met een workshop energie besparen, helpdesk geldzaken, leuke kinderactiviteiten, praten met energie-experts. GRATIS - Van 13-16u - leuk voor jong en oud!