Mind Walk & Mind Walk Kids

Kinderyogatuin Zwiep
Lochem

Mindfulness Training voor kinderen en tieners, methode Eline Snel. Zowel individueel als in een groep (4-7, 8-12, 12-15 en 16-18 jaar).

Mind Walk voor volwassenen:
Mind Walk is bewust wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.Heb jij moeite met ontspannen? 
Ben je vaak te druk? 
Heb jij behoefte aan een momentje rust?
Even tijd voor jezelf?
Zou jij je graag fitter en energieker willen voelen?
Lijkt het je fijn om minder stress te ervaren waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt
|
Dan is Mind Walk zeker wat voor jou!We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in.
Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 km per keer. De training is verdeeld in 2 series van 5 wandelingen. 
Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.Mind Walk voor kinderen:
Mind Walk Kids is lekker bewegen en ontspannen in de natuur. Samen ontdekken, beleven en spelen.
Is jouw kind een natuuravonturier en is hij/zij graag buiten. Dan is Mind Walk Kids echt wat voor hem/haar!
De thema’s voor kinderen zijn speelser, bijvoorbeeld bos, strand of zintuigen. Er is veel aandacht voor natuurbeleving, spel en samenwerken.

 

Over Kinderyogatuin Zwiep

Mijn naam is Bianca Schuurman-Bosgoed.

Samen met mijn man, kinderen, poes, kippen en eenden wonen wij in het prachtige Zwiep, aan de voet van de Lochemse Berg. Een heerlijke plek om te zijn.

Sinds enige jaren volg ik zelf yoga en Zen (meditatie) lessen en het helpt mij enorm om mijzelf te vinden, rust te vinden en te ontdekken welke kracht ik diep van binnen bezit. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken en ervaren. Hoe fijn zou het zijn om dit als kind al te leren?  Zo ontstond mijn wens om dit met kinderen te delen en die wens is met de Kinderyogatuin uitgekomen.

“Ik mag zijn wie ik ben”

Kinderen leven van nature open en in verbinding met zichzelf. Maar door alle drukte en prikkels om hen heen raken ze dat soms een beetje kwijt. Dit kan zich onder andere uiten in verminderde concentratie, boosheid of onrustig gedrag.

Zowel yoga als mindfulness helpt kinderen deze verbinding weer te herstellen. 

Bij yoga ligt de nadruk meer op lichamelijke oefeningen (yoga-houdingen), maar doen we zeker ook zintuigoefeningen en meditatie oefeningen. Bij mindfulness werken we vanuit de aandacht, hoe ga ik om met wat er is, afgewisseld met bewegings (yoga)oefeningen.

Beiden bevorderen beweeglijkheid, kracht en evenwicht in lichamelijk en geestelijk opzicht. Het helpt kinderen/tieners te groeien vanuit hun innerlijke kracht.

Ik ben erg dankbaar dat ik kinderen en jongeren hierin mag begeleiden.


Kinderyogatuin Zwiep / Mind Walk Lochem Zwiep

Bianca Schuurman-Bosgoed

Zwiepseweg 158
7241 PV Lochem

Mind Walk & Mind Walk Kids