Heanig An Mindfulness - trainingen en individuele begeleiding

Heanig An Mindfulness
Zutphen

Heanig An mindfulness biedt verschillende trainingen op rond communicatie en anders omgaan met stress. Je kunt je inschrijven voor open groepen in de gemeente Hardenberg en in Zutphen. De trainingen zijn praktisch en toegankelijk. De aanpak is gedege

Heanig An mindfulness biedt verschillende mindfulnesstrainingen over communicatie en anders omgaan met stress. Je kunt je inschrijven voor open groepen in de gemeente Hardenberg en in Zutphen. De trainingen zijn praktisch en de taal is toegankelijk. Mijn trainingen mindfulness voldoen aan de voorwaarden van aanvullende zorgverzekeringen. Als je je inschrijft krijg je altijd eerst een kennismakingsgesprek.

De achtweekse training mindfulness helpt je beter omgaan met stress of chronische lichamelijke klachten. De cursus mindfulcommuniceren is een vervolgtraining op de basiscursus. Je leert hier in contact te blijven met jezelf, terwijl je met anderen bent.

 

Over Heanig An Mindfulness

Hoe word je mindfulness-trainer? Ik heb de postacademische opleiding tot mindfulness-trainer gevolgd aan het Centrum voor Mindfulness van het Radboud UMC (Nijmegen). Regelmatig volg ik bijscholingen.  Hiervoor had ik diverse banen in de milieusector, bij de overheid en als zelfstandig tekstschrijver.

In die periode heb ik altijd zelf gemediteerd. Belangrijke meditatieleraren waren de Nederlandse zenleraar Ton Lathouwers en de Vietnamese zenleraar Tich Nhat Hanh.
Naast basistrainingen geef ik ook vervolgcursussen mindful communiceren.

Een cursus mindfulness gaat over stress-management. Het is een praktische training, toegankelijk voor iedereen die anders wil leren omgaan met stress. 

Hiernaast werk ik als zelfstandig tekstschrijver en redacteur via In gewone Taal.


Heanig An Mindfulness

Judith Kars

Ida Gerhardtsingel 171
7207 CM Zutphen

Lid van beroepsvereniging

Heanig An Mindfulness - trainingen en individuele begeleiding