Holistische Massagetherapie en Stoelmassages op locatie

Mioka | Holistische massagetherapie en stoelmassages op locatie
Deventer

Klachten zijn een manifestering van jouw bewustzijn, welke het licht wil zien. Welk gevoel er gevoeld wil worden? Wat wil er tot uitdrukking komen? Antwoord hierop maakt bewust en geeft toegang tot zelfheling van lichaam en geest.

De holistische massagetherapie van Mioka nodigt uit om bewust aanwezig te zijn in je lichaam en hierin op onderzoek uit te gaan wat er tot uitdrukking wil komen.

Ik ben gespecialiseerd in: Slaapproblematiek, waaronder slaapapneu.

Wat wij samen gaan doen is verder kijken dan de symptomen en klachten, zoals slapeloze nachten en slaapproblemen. Mioka combineert massage en coaching op een manier zodat onbewuste processen naar boven komen, en de oorzaak naar het licht komt.

Een Mioka massage nodigt je uit om bewust aanwezig te zijn in je lichaam en hierin op onderzoek uit te gaan wat er tot uitdrukking wil komen. Tijdens de massage zal je coachend begeleid worden om de signalen van je lichaam waar te nemen, hier bij te blijven en je gevoel te voelen. Door inzicht te krijgen in deze signalen zal je ook inzicht krijgen hoe deze klachten zich hebben kunnen manifesteren.

Vanuit een gelijkwaardige werkhouding zal ik als massagetherapeut zo zorgvuldig mogelijk een veilige omgeving aanbieden. Hier kunnen wij samen onderzoeken welke signalen jou lichaam geeft.Met aandacht en compassie zal ik jou in je proces begeleiden, zonder oordeel te luisteren en je grenzen respecteren.Eigenschappen die ik als therapeut heb zijn: een open houding, aandachtig, onderzoekend, compassie, integer en geïnteresseerd in wie jij bent.

Over Mioka | Holistische massagetherapie en stoelmassages op locatie

Mijn naam is Micha Uspessij, geboren in 1979 en oprichter van Mioka. De naam Mioka is opgebouwd uit letters van mijn naam en die van mijn dochters.

Sinds mijn 25e weet ik dat ik goed kan masseren. Na jaren zelfontplooiing en zelfonderzoek ben ik in 2018 op het punt gekomen te besluiten om van masseren mijn werk te maken en de massagepraktijk in Deventer te openen.

Als kwaliteitscontroleur in het bedrijfsleven heb ik jarenlang ervaring opgedaan met het onderzoeken van bronoorzaken en uitzetten van preventieve acties. Deze ervaring sluit naadloos aan op mijn beroep als massage therapeut. Ik ben van mening dat er veel wordt gezocht en gehandeld in oplossingen die symptoom bestrijdend zijn. De oorzaak niet aanspreken en teveel in het brandjes-blussen blijft. Als dit lang genoeg doorgaat (jaren) dan kunnen chronische klachten het resultaat zijn.

Tot op de dag van vandaag is zelfonderzoek wat mij bezig houdt en mij vooruit helpt.

Vanuit de visie en overtuiging dat alles met elkaar verbonden is, zowel in mij als buiten mij, kan ik er elke keer weer op berusten dat wat zich in mij afspeelt, ook buiten mij afspeelt. Dat waar ik tegenaan loop, is mijn weg naar binnen.

Mijn overtuiging is dat bevrijding binnenin mijzelf besloten ligt, het wordt daar immers ook ervaren. Net als alle andere ervaringen die ik in mijn leven ervaar, ze zijn van mij en alleen van mij.

Ik masseer ook vanuit deze overtuigingen:
Jij bent diegene die jouzelf kan helen!


Mioka | Holistische massagetherapie en stoelmassages op locatie

Micha Uspessij

Leonard Springerlaan 326
7424DE Deventer

Lid van beroepsvereniging

Holistische Massagetherapie en Stoelmassages op locatie