Uw Masseur, praktijk voor Oosterse en Westerse massages

Uw Masseur
Zwijndrecht

Uw Masseur: waar de mens als geheel centraal staat, fysiek en mentaal. Praktijk voor Oosterse en Westerse massages. Diepe ontspanning, ook als u daar doorgaans moeite mee heeft.

Uw Masseur is een massagepraktijk voor diverse soorten Oosterse en Westerse massages, zowel in mijn praktijkruimte als bij u thuis.

Bent u gestrest, vermoeid of geblesseerd? Wordt uw werk, thuissituatie  of sport even teveel? Zoekt u een rustmoment voor uzelf?

In een intakegesprekje vooraf bepalen we welke massagevorm het best bij u past. Tijdens mijn jarenlange ervaring als masseur heb ik geleerd mijn klanten snel aan te voelen. Ik kan daardoor mijn massage goed aanpassen aan mijn klant. U dus juist dat geven waar u op dat moment behoefte aan hebt. 

Neem contact met mij op en ontdek hoe u uw welbevinden kunt vergroten. Hoe u beter en dieper kunt ontspannen. Of uw sportprestaties kunt verbeteren of uw blessure sneller verwerken.

Holistische ontspanningsmassage, Lomi-lomi-massage, Thaise Yogamassage, Bindweefselmassage, Acupressuur, Triggerpointmassage, Sportmassage, Zwangerschapsmassage.

Over Uw Masseur

Na het behalen van het diploma Sportmassage in 2005 heb ik mijn kennis door middel van een groot aantal vervolgcursussen en opleidingen steeds verder verbreed en verdiept. De verschillende technieken die ik daarbij heb geleerd worden op mijn website verder uitgelegd. 

Cursussen en trainingen zijn een terugkerend verschijnsel: als de massage je eenmaal heeft gepakt, blijf je je daarin ontwikkelen.

In 2008 ben ik met deze massagepraktijk gestart. In de afgelopen jaren heb ik veel gewerkt bij Sauna Elysium als freelancer, en daardoor enorm veel verschillende klanten gehad. Hierdoor heb ik geleerd me snel aan elke klant aan te passen, en u net dat te geven waar u op dat moment behoefte aan hebt.


Uw Masseur

Jaap De Leeuw van Weenen

Stoop van Zwijndrechtstraat 31
3331GV Zwijndrecht

Lid van beroepsvereniging

Uw Masseur, praktijk voor Oosterse en Westerse massages