Persoonlijke en spirituele ontwikkeling, gespecialiseerd in het begeleiden van hsp

KleurigLeven
Voorhout

Bij mij in de praktijk begeleid ik (jong) volwassenen om te leren gaan met wie je nu werkelijk bent. Weer te gaan leven ipv te overleven. Ik werk met de leergang hsp, organiseer workshops en werk met het Aura-Soma kleurensysteem.

Wekom, mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk.

Het is mijn missie om jong en oud te begeleiden naar de kracht in jezelf. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen. Ik ben geen therapeut maar een begeleider. Ik neem je bij de hand en leer je wie je werkelijk bent. Ik werk met de trainingsmethode hsp leergang. In gemiddeld tien bijeenkomsten leer je om bij jezelf te blijven en zelf de regie van jouw leven en wat goed voor jouw is terug te vinden. Ben je op zoek naar je talenten en weet je echt niet wat je wil in het leven, wat is je doel? Dan gaan we aan de slag met de kleuren van het Aura-Soma systeem. Jij kiest je eigen kleuren en samen gaan we jouw kleuren ont-dekken en ervaren. De ervaring die mensen hiermee hebben is dat het hen weer laat stralen, ze herinneren zich wie zij werkelijk zijn en krijgen daarbij de handvatten die je nodig hebt om volledig jezelf te kunnen zijn.  Mensen omschrijfven mij als nuchter en met de voeten in de klei. Mijn kracht zit in het ontrafelen van de echte vraag waar jij antwoord op wil, en daarnaast, het jou zelf te laten ontdekken. Dat je het leven weer in eigen hand kan nemen. Juist door vanuit mogelijkheden en kansen te werken ontdek je weer wie je werkelijk bent. En dat geeft zo'n power! Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen. Ik zie je graag komen!

 

 

 

Over KleurigLeven

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk. Ik ben 47 jaar oud, getrouwd met Marco en moeder van Sam (17 jaar) en Beau (15 jaar). Als ik mezelf moet omschrijven zeg ik het volgende: ik ben spontaan en een kat uit de boom kijker, ik hou van nieuwe dingen en vindt het soms lastig oude gewoontes los te laten, ik ben een echte aanjager en moet mezelf aanzetten om dingen af te maken, ik ben soms een beetje gek en anderzijds soms te serieus, ik ben een levensgenieter met een open mind, dol op mijn huisdieren sheltie Oskar, poes Doortje en duveltje Alex. Ik ben zelf ook super hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend en ook nog eens heel eigenwijs en dol op een goeie grap. Ik kijk nergens van op en onderzoek net zo lang tot ik weet van het hoe en waarom. Het laten stralen van mensen en het kunnen verwoorden en verbeelden van gevoelens en gedachten is een van mijn talenten. 


KleurigLeven

Silvia Vink-Heemskerk

Voornhof 69
2215 XB Voorhout

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling, gespecialiseerd in het begeleiden van hsp