Energie aan Zee- Bewustzijn coaching en energetische behandeling

Joost de Haan
Den Haag (scheveningen)

In een coach gesprek help ik jou inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Dan spreken wij samen over de vragen die op dit moment een grote rol in jouw leven spelen.

In een coach gesprek help ik jou inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Dan spreken wij samen over de vragen die op dit moment een grote rol in jouw leven spelen. Tijdens dit gesprek is ook aandacht voor jouw belemmerende overtuigingen en geconditioneerd gedrag die jouw ontwikkeling in de weg zitten. Samen werken aan het vinden van jouw levenssweg.

In een coachgesprek is ook aandacht voor energetische blokkades, maar vindt geen actieve behandeling plaats.

Wannneer?

  • Als je weer graag eens tot jezelf wilt komen maar dat niet vanzelfsprekend is.
  • Als je niet goed in je eigen energie zit, futloos of juist rusteloos bent.
  • Als je dagelijks stress ervaart en hier vanaf wilt.
  • Als je het gevoel hebt dat je er niet mag zijn of niet wordt gezien.
  • Als je jouw fijne energie niet wilt loslaten, maar dat wel dreigt te gebeuren.
  • Als je naast andere behandelingen behoefte hebt aan een energetische behandeling.
  • Als je meer in contact wilt komen met een gevoel van liefde voor jezelf en voor anderen.
  • Als je het gevoel hebt dat het leven meer te bieden heeft, maar je weet niet wat of hoe.

Over Joost de Haan

Altijd al geweten dat er wat met mijn handen was, maar nooit precies wat. Tot ik er achter kwam dat ik met handen anderen kan helpen. Daardoor ben ik gaan zien welke kracht mensen hebben en hoe belangrijk het is om tot je eigen kern te komen. Door mijn eigen reis naar mijn eigen kern ben ik als mens enorm gegroeid. Tegelijk is ook de helende energetische kracht van mijn handen enorm gegroeid. Beide uiten zich in heelheid, liefde en licht. Inmiddels heb ik mijn pad verlegd en help ik mensen om hun eigen helende kracht te vinden, om afscheid te nemen van stress en angst. Da’s fijn, want mensen die in hun eigen kracht staan zijn heel en zitten vol met liefde.

Als zoon van een reguliere huisarts die zijn leven gaf aan het helpen van mensen is het voor mij een grote eer om het stokje over te nemen. Ditmaal vanuit een andere meer holistische invalshoek, waar de heelheid van de mens en de oorzaak van ziektes en ongenoegen centraal staat. Met veel plezier help ik mensen hun eigen energetische kracht te hervinden in hun zoektocht naar een betere versie van zichzelf. 


Energie aan Zee | Joost de Haan

Joost de Haan

Groningsestraat 2A
2587RK Den Haag (scheveningen)

Energie aan Zee- Bewustzijn coaching en energetische behandeling