Irene Boersema coach-counsellor

Irene Boersema
Amersfoort

Mensen ervaren mij als open, een goede luisteraar en in staat om je inzichten te bieden over jezelf die je verder helpen. Ik word gedreven door mijn wens om mensen in hun kracht te zetten en ze te zien opbloeien.

Een coachtraject is als een ontdekkingstocht. Samen gaan we op reis, op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Dit doen we door in te zoomen op thema's die je inbrengt en wat je wilt veranderen. Met als doel dat je meer rust en balans in je leven ervaart.

De belangrijkste ingang voor groei is je hart. Wat zoveel betekent als dat je gaat voelen en niet gaat analyseren. Want achter je gevoelens ligt de wijsheid van je intuïtie die je nodig hebt op je levenspad. De toegang vinden tot je intuïtie vraagt oefening en de moed om je ervoor open stellen. Ik bied je de veiligheid, tools, werkvormen en het vertrouwen om dit in alle rust te doen.

Over Irene Boersema

Ik zie het leven als een grote ontdekkingstocht. Je maakt van alles mee, leuke dingen en ook minder leuke, makkelijke en soms ronduit zware. Vooral de dingen die lastig zijn, hebben je iets te vertellen over jezelf.

Het vraagt moed om eerlijk naar jezelf te durven kijken en je eigen gevoel te volgen. Het is mijn overtuiging dat alles wat je meemaakt, is bedoeld om je bewustzijn te vergroten.

Ik ben Irene Boersema en sta je graag ter zijde tijdens mijn coachingstrajecten. Mensen ervaren mij als open, een goede luisteraar en in staat om je inzichten te bieden over jezelf die je verder helpen. Ik word gedreven door mijn wens om mensen in hun kracht te zetten en ze te zien opbloeien. 

Een thema dat veel terugkomt in mijn coaching gaat over kunnen zijn wie je wilt zijn en het leven leiden dat bij je past. Zelf heb ik hier veel mee geworsteld en leer nog steeds elke dag bij hoe ik dit kan doen in een tijd waarin er veel van ons wordt gevraagd en we ook allerlei verwachtingen hebben van onszelf. In mijn zoektocht naar wijsheid en inzichten heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ervaringen opgedaan die me helpen in het begeleiden van anderen (zie onderaan pagina).Ik werk sinds 2012 als coach/counselor. Dit werk combineer ik met teamcoaching en verandertrajecten in organisaties. Zie: groeiwerkplaats


Ireneboersema.nl

Irene Boersema

Marconistraat 58
3817TG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Irene Boersema coach-counsellor