Dat heb ik nou altijd - HSP coaching en eft (emotional Freedom Techniques)

Dathebiknoualtijd
Zwolle

Wil je snel en doeltreffend te werk gaan met je hulpvraag, of het nou gaat om negatieve overtuigingen over jezelf, stress, angsten, hoogsensitiviteit, slaapproblemen, weinig zelfvertrouwen, moeheid of somberheid, kom dan gratis en vrijblijvend langs!

Heb je behoefte aan rust in je hoofd en in je leven? Ben je moe en gespannen? Heb je last van emotionele of fysieke pijn? Leer technieken om tot rust te komen en lichter te leven. Onderzoek je patronen, ruim je ballast op en krijg nieuwe energie!

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven? Ben je bang voor wat anderen van je vinden of keur jij jezelf af? Stop jij je gevoelens weg door hard te werken, alcohol te drinken of anderszins? Leer te vertrouwen op je eigen kracht, durf je te uiten, accepteer en waardeer jezelf en leef 100%!

Heb je het gevoel dat je anders bent dan anderen? Stem jij je af op de ander en doe je snel teveel? Heb je regelmatig behoefte aan tijd voor jezelf en ben je graag in de natuur? Misschien ben je hoogsensitief of hoogbegaafd. Ik kan jou helpen je eigenheid te leren waarderen en met je gevoeligheden om te gaan.

Eén van de technieken die ik in mijn coaching gebruik is EFT, Emotional Freedom Techniques. Het is een snelle en doeltreffende manier om spanningen of negatieve emoties te laten zakken. Daarbij gaan we je terugkerende patronen ontmantelen zodat je duurzame veranderingen op gang kunt brengen.

Kom gratis en vrijblijvend langs voor een oriënterend gesprek, of bel via Skype. Het maakt dus niet uit waar je woont. Schrijf je graag van je af, dat kan ook, via email. Kijk voor meer info op mijn website.

Aafke de Vries

Over Dathebiknoualtijd

Ik ervaar het als rijkdom dat ik mensen mag begeleiden op hun levenspad. Ik doe het met veel plezier en ik krijg er vaak veel energie van. Ik geloof dat de mogelijkheden en unieke talenten van ieder mens al aanwezig zijn. Soms heb je alleen even iemand nodig die jou helpt ze te vinden.

Wat je van mij kunt verwachten is een gelijkwaardige en nieuwsgierige houding. Ik ben enthousiast, doortastend en soms ook confronterend. Ik geloof in mensen en ben altijd op zoek naar de uniciteit van iemand. Ik motiveer je om te zoeken naar je eigen antwoorden maar ik laat je niet zwemmen. In de loop van mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Voor de (hoogsensitieve) mensen die bij me komen is het vaak fijn zijn dat ze merken dat ze door mij worden begrepen en niet worden veroordeeld.

Voordat ik met mijn eigen praktijk begon heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op werkplekken met uiteenlopende doelgroepen. Ik ben hoboïst en muziektherapeut en ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van schematherapie, EFT, coaching, mindfulness, meditatie, ademhaling, voeding, hoogsensitiviteit, spiritualiteit, energetisch management en behandeling met frequenties (fonoforese). Ik heb 15 jaar als gespecialiseerd muziektherapeut gewerkt in een GGZ instelling, waarbij ik veel ervaring en kennis heb opgedaan aangaande vrijwel alle psychische problemen die mensen kunnen hebben. 


Dathebiknoualtijd

Aafke de Vries

Eerste Baan 9
8011 DB Zwolle

Dat heb ik nou altijd - HSP coaching en eft (emotional Freedom Techniques)