Life Counselling, transfromatie en imact coaching voor volwassenen die zijn vastgelopen in hun leven

Karuna
Drunen

Als counselor/coach bied ik jou begeleiding en ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling en groei en voor de moeilijke momenten in je leven. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt om weer in balans te komen.

Gehoord, gezien en begrepen worden.

De vrijheid te zijn wie je werkelijk bent.

Ontdek jouw eigen kracht.

Ieder mens is uniek.

En ontwikkelt zich op zijn geheel eigen wijze. Je leert omgaan met alle uitdagingen van het leven, die soms gepaard gaan met vallen en opstaan.

Die ontwikkeling gaat meestal geheel vanzelf, maar zowel kinderen als volwassenen maken periodes mee waarin het gewoon even niet meer gaat. Het is je dan allemaal te veel, je zit niet meer lekker in je vel en je hebt soms het gevoel dat je helemaal stil staat.

Ik help je graag weer op weg.

Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt om weer in balans te komen.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, zodat je inzicht krijgt in jouw gevoelens, gedachten en gedrag. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroot, je eigen kracht ontdekt en leert om te gaan met de problemen waar je tegenaan loopt.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij zowel volwassenen als kinderen, en help ik jou om je hoogsensitiviteit te leren begrijpen, accepteren en in te zetten als je kracht.

Over Karuna

Ik ben Katja van Kasteren- de Veer, geboren in 1979, getrouwd en moeder van twee zoons geboren in 2003, 2006. Onze lieve hond Sensi een goldendoodle maakt het gezin compleet.

Geboren als hoogsensitief kind ervaarde ik de wereld op een geheel eigen wijze. Intens, bijzonder, wonderbaarlijk, maar soms ook overweldigend. Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad in mijn leven. Waardevolle lessen die uiteindelijk zorgde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Mijn hoogsensitiviteit is mijn kracht geworden.

Door mijn heldervoelendheid wist ik vaak al veel, maar ik had erg de behoefte aan theoretische kennis om dit te onderbouwen om zo mezelf en anderen echt goed te begrijpen.

Ik volg mijn hart. Ik ben dol op lezen en lees alles dat mijn aandacht trekt. Er komen mensen op mijn pad die mij steeds weer wat verder brengen in mijn eigen ontwikkeling. Diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen heb ik met plezier gevolgd. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil.

Karuna betekend mededogen, compassie voor al dat leeft. Ik houd van mensen, dieren en de natuur. De verbinding die ik mag ervaren met de mensen die op mijn pad komen, het contact met dieren, de schoonheid van de natuur daar geniet ik echt van.

Alles en iedereen is verbonden met elkaar, het geeft mij veel voldoening een positieve bijdrage te leveren, door mijn kennis, levenservaring, hooginvoelend en meevoelend vermogen te delen met anderen.

 

 


Karuna

Katja van Kasteren-de Veer

Burgemeester van de Heijdenstraat 51
5151 HK Drunen

Life Counselling, transfromatie en imact coaching voor volwassenen die zijn vastgelopen in hun leven

Wat doe ik nog meer?

Psychosociale therapie
psychosociaal therapeut voor kinderen volwassenen en gezin- kindecoach
Drunen
Een energetische behandeling zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest. Het versterkt ons zelf genezend vermogen en werkt helend op geestelijk, lichamenlijk en emotioneel niveau.
Stressmanagement
Training en coaching voor ont-stressen, ont-moeten, en ont-wikkelen
Nijmegen
Training Stress-less: Stress is niet vanzelfsprekend. Sóms is stress functioneel, maar al te vaak heb je last van onnodige stress. Ontdek waar jóuw stress vandaan komt en leer hoe je daar echt mee kunt stoppen zodat je weer kunt leven i.p.v. overleve
Coaching - Diverse Coaching
Autismecoach
Dronten
Opleiding en Training
Spirituele Opleidingen van de Spirituele & Intuitieve Academie
Hengelo (gld) Toldijk en Wageningen
Bij mijn opleidingen en/of consulten kun je rekenen op voldoende persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkelingsproces. Laat je levensenergie weer rijkelijk stromen ten behoeve van jezelf en anderen. Ik help je daarbij.
Coaching - Diverse Coaching
Training, Coaching en Storytelling: werken met mensen en verhalen
Nijmegen
Training, Coaching en Storytelling: werken met mensen en (hun) verhalen
04apr
Cursus
Cursus - Omgaan met Hoog Sensitiviteit - 4 april, 18 april & 9 mei
Delft
In deze cursus krijg je informatie, oefeningen, tips en tools om bewuster met je energie en die van anderen om te gaan. Een mooie manier om jezelf beter te leren kennen en om in contact te komen met gelijkgestemden.
Fysiotherapie
fysizo: fysiotherapie - functional fitness - GOfit leefstijl
Wateringen
Coaching - Lifecoaching
Holistisch Leef! Coaching & Energetische Therapie
Delft
Create The Life You Love. Coaching, therapie en healing bij o.a. persoonlijke ontwikkeling, hoog sensitiviteit, assertiviteit, stress en burn-out.
23apr
Opleiding
Mediumschap en Trance Healing Deel 3 Therapeut®
Wageningen
Na deze opleiding kun je een gedegen therapeutisch mediumschap consult geven en ben je, na het behalen van het examen, in het bezit van het diploma Mediumschap en Trance Healing Therapeut®.
Orthomoleculaire therapie
Holistische leefstijlcoaching-EMB test-wellnessbehandelingen-energyhealings
Hoofddorp
Orthomoleculaire therapie Holistische leefstijlcoaching EMB test Detoxconsulent Aromatherapie Energyhealings
Energetisch werk
energetisch therapeut, master healer Reiki master, shamballa reikie master, sjamanaic healer, quatum
Drunen
Als kindercoach bied ik begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jongeren bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei en voor moeilijke momenten in hun leven. We kijken samen wat nodig is om weer in balans te komen.