Massage - Do-In - Bewustwording

Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels
Voorhout

In mijn praktijk voor Massage, Do-In en Bewustwording sta jij centraal. In mijn manier van werken geef ik je de ruime om te zijn wie je bent en via mijn invoelend vermogen help ik je verder om het Zelf te gaan doen.

Mijn naam is Marise Bartels (1977). Ik geef ruim 15 jaar les in Do-In op verschillende locaties en ik heb daarnaast een praktijk voor massage en bewustwording. Je kunt bij mij dus in groepsverband en individueel terecht om jezelf te ontwikkelen. 

Ik werk veel met hooggevoelige mensen die het soms lastig vinden om goed bij 'zichzelf' te blijven. We werken dan samen om jouw talenten en juist de positieve aspecen van jouw Zijn te versterken en je kwetsbaarheid en de dingen die lastig zijn te omarmen. Zo leef je vanuit ontspannen kracht en kun je authentiek zijn. 

In een consult kijken we samen wat je nodig hebt op dat moment, in waar je in het Hier en Nu tegenaan loopt. Via Shiatsu, massage, energetisch werk en een open houding komen we vaak al snel tot de kern en help ik jou om het vooral Zelf te gaan doen. Ik bied je inzichten, ondersteuning, een duwtje in de rug en ik kan met je meekijken als je het gewoon even helemaal niet ziet. 

Ik help ook bij kwesties als relatieverslavingen, abortus of misbruik bij of herstel  na relaties met narcisme. Het gaat erom dat jij je op je gemak voelt en alles is daarom bespreekbaar, het lucht enorm op om de zaken voor jezelf in het licht te mogen zetten. Soms verwijs ik je door als dat nodig is naar een goede collega.

Voel je welkom!

Over Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels

Mijn naam is Marise Bartels (1977). Na een opleiding Maatschappelijk Werk kwam ik er al snel achter dat ik veel meer wilde weten van het hoe en waarom mensen vastlopen. Ik Klassieke Shiatsu gaan studeren en me gaan scholen in Do-In, een Taostische helende bewegingsvorm uit China en Japan. Hier geef ik ruim 15 jaar les in op verschillende locaties.

Het pad naar binnen bracht me ertoe om mijn ervarigen en alles wat ik leerde te gaan delen en zo ben ik met hart en ziel en veel nieuwsgierigheid mijn praktijk begonnen: Het Leven Beweegt Je. Waarom deze naam? Omdat ik enorn ben bewogen door het leven en  op veel gebieden ook ervaringsdeskundige ben geworden. 

Daardoor ben ik gaan leren dat iedereen verantwoordelijk is voor zichzelf en een eindeloze krachtbron in zich heeft om verder te gaan. Ik stimuleer mensen vooral om aan zichzelf te gaan werken, ik ondersteun, bied inzichten en help je verder als je het even niet meer ziet. Maar mijn insteek is dat je het Zelf gaat doen en ervaren. Alles via je eigen handen en voeten en wijsheid. Een stevige gronding is daarbij belangrijk en geeft basis, daar help ik je graag bij.

Ik werk veel met hooggevoelige mensen, jongeren en ik kan je ook helpen bij kwesties als abortus, loskomen uit destructieve relaties. Niets is gek en alles is bespreekbaar, het helpt om de zaken voor jezelf in het licht te zetten.

Ik werk met mensen die graag aan zichzelf werken.


Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels

Marise Bartels

Sleutelbloemstraat 13
2215 DB Voorhout

Massage - Do-In - Bewustwording