Lichaamsgerichte Therapie (Rebalancing) - Ademwerk - Burn-out coaching

RebalanceYourself
Soest

Bepaalt je verstand hoe je je werk en leven invult? Zie je dat liever anders? Niet meer op de automatische piloot maar in contact met je lichaam en gevoel? Zodat je je energieker en gelukkiger voelt? Vraag een gratis sessie aan (45 min). Zie website.

Gun jezelf het leven waar jij naar verlangt.
Jezelf centraal stellen en je leven vormgeven zoals jíj het wilt  kan een uitdaging zijn. Maar dat hoeft niet… Zoek je iemand die je daarbij kan helpen? Het enige wat je hoeft te doen is het me laten weten. De rest doen we samen.

Wie kiest voor mijn begeleiding?

 • Werkende moeders die de energie en het geluk in hun baan en hun leven willen terugkrijgen.
 • Werkende vaders die niet lekker in hun vel zitten en antwoorden zoeken vanuit hun gevoel (in plaats van hun hoofd). Zodat ze vol zelfvertrouwen het leven en werk kunnen kunnen inrichten zoals zij voor ogen hebben. 
 • Gedreven werknemers die overspannen of burn-out zijn en die zo goed en zo snel mogelijk weer blij aan het werk willen. 

Kom in je kracht
Verlang je naar regie over je eigen leven, maar houdt iets je tegen om hiervoor de juiste stappen te zetten?
Vraag een gratis inspiratiesessie aan via mijn website.

Weten hoe ik jou kan helpen?

Lees meer op mijn website over: 

 • De gratis balans scan
 • De gratis inspiratiesessie van 45 min.
 • Een online programma van 16 weken
 • Workshops:
  Rust in je hoofd - 11 oktober
  Loslaten, hoe doe je dat? - 8 november
  Grenzen stellen - 6 december
 • Individuele programma's

Over RebalanceYourself

Van huis uit leerde ik de lat voor mezelf heel hoog te leggen. En onbewust probeerde ik altijd te voldoen aan ‘het perfecte plaatje’, Ik was vooral bezig met het anderen naar hun zin te maken, zodat mijn ouders, partner, kinderen en leidinggevenden blij met me waren.

Stress was hierdoor mijn tweede natuur geworden... De grote ommekeer kwam toen ik afstand had genomen van mijn drukke baan en me ging verdiepen in de verbinding tussen voelen, denken en doen. Ik volgde de 3-jarige opleiding Rebalancing waarin ik leerde gewoon mezelf te zijn. Authentiek, met alles erop en eraan: vol levensvuur en gevoeligheid tegelijk. Zonder druk van de maatschappij om de ideale dochter, ouder, partner, werknemer (en ga zo maar door!) te zijn.

Met mijn praktijk RebalanceYourself in Soest en Vathorst ondersteun ik werkende ouders die zich weer energiek, authentiek en gelukkig willen voelen.  En die hiervoor antwoorden zoeken vanuit hun eigen binnenwereld, voorbij het denken en in contact met hun gevoel. Zodat ze vol zelfvertrouwen hun eigen werk- en levenspad kunnen bewandelen.


RebalanceYourself

Tasha Visman

Stadhouderslaan, 114
3761EP Soest

Lichaamsgerichte Therapie (Rebalancing) - Ademwerk - Burn-out coaching

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
Burn-out coach - lichaamsgericht therapeut - Ademwerk
Soest
Opgebrand en geen idee hoe je weer energiek en gelukkig in het leven kunt staan? Mis je je oude ik, en wil je niets liever dan weer jezelf zijn? Ik creëer overzicht in je gedachten en emoties. Vraag via mijn website een gratis sessie aan (45 min).
Energetisch werk
Energie aan Zee - Energetische behandeling en coaching
Den Haag (scheveningen)
Wil je beter in je vel, in je eigen energie komen en meer van het leven genieten? Zonder stress of angst. Ik help jou jouw levenskracht vergroten. Door energetische coaching of behandeling kom je in contact met jezelf en weer lekker in je vel.
Coaching - Lifecoaching
Energie aan Zee- Bewustzijn coaching en energetische behandeling
Den Haag (scheveningen)
In een coach gesprek help ik jou inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Dan spreken wij samen over de vragen die op dit moment een grote rol in jouw leven spelen.
Coaching - Wandelcoaching
Jouw natuur - Intuïtieve wandelcoaching | Culemborg, Utrecht e.o.
Culemborg
Intuïtieve wandelcoaching bij Jouw natuur gaat over leven naar je eigen natuur. Leren over wie jij bent, over wat jou drijft en wat jij nodig hebt om voluit te leven. Samen wandelend gaan we op ontdekkingstocht naar wat de natuur je wil vertellen.
Sjamanisme
Healing op de haar: Sjamanistische healing, coaching in cohesie met paarden & Guasha therapie
Luttenberg
Boek een paardenmiddelsessie, Guasha behandeling of sjamanistische healing om in cohesie met onze kudde paarden heel wording te ervaren. Een healing kan zorgen voor rust, heelwording, balans en vreugde in hoofd, ziel, lijf en leven.
Stressmanagement
Burn-out coach - lichaamsgericht therapeut - Ademwerk
Soest
Opgebrand en geen idee hoe je weer energiek en gelukkig in het leven kunt staan? Mis je je oude ik; en wil je niets liever dan weer jezelf zijn? Ik creëer overzicht in je gedachten en emoties. Vraag via mijn website een gratis sessie aan (45 min).
Meditatie
Energie aan zee - Strandmeditatie
Den Haag (scheveningen)
Anti-stress strandmeditatie. De dag met energie beginnen, in contact met jezelf. In verbondenheid met het strand, de zee en elkaar nemen we afstand van alle drukte, stress en angst. Doe mee, en lach de dag tegemoet.