Ayurveda, VLOW@borstweefselbehandeling, Shambhala mdh, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelco

Mirre praktijk voor Ayurveda & Natuurlijke Geneeskunde
Nijmegen

Behandelingen vanuit de Ayurveda levens-/geneeskunst, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelcorrectie, Shamballa MDH healing, Vlow®borstweefselbehandeling & specialisaties, MSTR Littekenbehandeling en Auriculotherapie.

Als Natuurgeneeskundig en Lichaamsgericht psychotherapeut neem ik waar voor en tijdens de behandelingen de vijf natuurgerichte principes. Wanneer er 1 natuurgericht principe uit balans is dan stagneren de volgende principes en kunnen er klachten en ongemakken onstaan, op fysiek, mentaal, emotioneel niveau en in onze psyche.

De theorie achter de behandelingsmethoden gaan over gezondheid en ziekte, fysiologie en bewustzijn, kruidenpreperaten en dieet en leefstijl. Door het nauwkeurig waarnemen van symptomen en verdere onderzoekingen kan vervolgens een behandelingsmethode worden in gezet. 

Hier kan het gaan over acute of chronische (fysieke) klachten, stofwisselings en psychosomatische klachten.

Indien nodig maak ik gebruik van het VedaPulse systeem. Het Vedapulse systeem bevat verschillende modules die speciaal ontwikkeld zijn om de functionele gezondheidstatus van een persoon te analyseren. Vervolgens wordt er een individueel voedings en supplementen herstelprogramma samengestelt.

Mirre praktijk voor Ayurveda en Natuurlijke Geneeskunde is gevestigd in huisartsenpraktijk Hypericon.
Hypericon centrum Integratieve Geneeskunde is gelegen aan de Berg en Dalseweg 83 in Nijmegen. Behandeling op afspraak. 

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering en uw polis kunnen de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed.
De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging CAT.

Over Mirre praktijk voor Ayurveda & Natuurlijke Geneeskunde

Mijn naam is Miranda van Zanten (1972). Moeder van 3 kinderen. Mijn passie voor Yoga en hoe Yoga te beleven in het dagelijkse leven is 20 jaar geleden ontstaan. Ik ben opgeleid door mijn toenmalige Yoga docente, Flim van Schelt en gaf ook lessen in haar studio in Alphen aan de Rijn.

In 2009 ben ik verhuisd van het westen van het land naar Gelderland. De yogalessen heb ik vanaf 2010 tot maart 2016 voortgezet in een mooie yogaruimte in Alphen aan de Rijn. Ook zijn er vanaf 2010 twee yogagroepen gestart in Wijchen en Nijmegen.

Naast het geven van Yoga lessen en massage trainingen werk ik zelfstandig als Natuurgeneeskundige therapeut (vanaf 2005) in huisartsenpraktijk Hypericon in Nijmegen, tevens Centrum Integratieve Geneeskunde. Ik geef onder andere therapie vanuit de Ayurveda levens-/geneeskunst,Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelcorrectie en Shamballa MDH healing, Vlow®borstweefselbehandeling MSTR Littekenbehandeling, Auriculotherapie.

Training in Ayurvedische massage: deze training in de Ayurvedische massage van Harish Johari geef ik al ruim tien jaar. Opgezet samen met Flim van Schelt. Deze training ben ik voort gaan zetten in cursus centrum Umai in Alphen aan de Rijn en van 2007-2013 als docente bij Massage In Beweging in Alphen aan de Rijn. Momenteel worden de trainingen voortgezet in Nijmegen.

Mijn opleiding voor de Hatha Yoga ligt o.a bij de Saswitha Stichting, school voor Yoga en Wijsbegeerte en mijn ervaringen in mijn dagelijks leven.

De Ayurvedische massage opleiding heb ik eveneens bij de Saswitha Stichting gedaan. De verdiepingsopleiding bij Drs Alaknanda Roa. Adem, Meditatie en Healing bij Hen Straver. Dorn Therapie bij het Dorn Instituut te Ommen. Yoga en Ayurveda Health opleiding in Belgie. 

Als er gevraagd word wat spiritualiteit voor mij betekent: spiritualiteit is voor mij Aarden, vanuit deze geaardheid je oprichten naar boven (universum) om zo de juiste kennis en wijsheid te mogen ontvangen. En vanuit deze twee uitersten aarden en oprichten zal ons hart worden geopend. Hoe dieper de geaardheid, hoe subtieler de verbinding met de kosmos en wees in Liefde vanuit het Hart. De sleutelwoorden die mij elke dag bijblijven als woorden van Avatar Babaji (Haidakhan): Waarheid, Eenvoud en Liefde.

Namasté, Miranda


Mirre praktijk voor Ayurveda & Natuurlijke Geneeskunde

Miranda van Zanten

Berg en Dalseweg 83
6522BC Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Ayurveda, VLOW@borstweefselbehandeling, Shambhala mdh, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelco

Wat doe ik nog meer?

10jan
Cursus
Fluisterzacht & Luidkeels, stemexpressie in Delft
Delft
Voor jezelf opkomen, spreken voor groepen of zingen vanuit je hart? Bij Fluisterzacht en Luidkeels kan iedere deelnemer op zijn eigen niveau veel ervaringen, technieken en inzichten opdoen. Je stem wordt flexibeler en jij voelt je wendbaarder.
Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei
Voorhout
Hypnobirthing vanuit Lovte is gebaseerd op het fijne werk van Mucha Mama.
13dec
Cursus
Gratis proefles stemexpressie
Delft
Deze gratis proefles van Fluisterzacht en Luidkeels smeert je stem én geeft je een indruk van de cursus. Voor iedereen die zijn stem of stemgebruik wil versoepelen.
02mrt
Cursus
Het Grote Theaterspektakel!
Delft
In deze cursus kun je kennis maken met improvisatietheater. Alles mag, want we improviseren maar! Er is geen goed of fout, alleen maar jij, je medespeler en de ideeën die toevallig in je opkomen!
Astrologie
Gerrit Verweij
Hoofddorp
Ik ben astroloog en helderziende. Ik stel een geboortehoroscoop op en geef in een duiding hiervan inzicht in het persoonlijk levensdoel, de talenten en uitdagingen. Op basis van Transits bespreek ik levensmomenten en kansen voor persoonlijke groei.
Coaching - Diverse Coaching
Samenwerken/Conflicten/Loopbaan
Den Haag
Herken je dat je in bepaalde situaties of fases in je leven hetzelfde gedrag vertoont? En dat deze aangepaste versie van jezelf je steeds meer belemmert? Heb je het verlangen om meer vanuit je ware aard en werkelijke vermogens te willen handelen?
Verhuur Accommodaties
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
Psychotherapie
Psychodynamische therapie
Voorhout
Het leven geeft ons uitdagingen en soms zijn het er net teveel om nog helder te hebben wat je ermee moet. Dan kan het prettig zijn om samen te kijken wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en ervan te groeien.
Coaching - Kledingcoach
Imago Styling
Amersfoort
Ik breng innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans. 
Stemwerk & Stemcoaching
Soul Voice® - Stemklank voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit
Wageningen
Vind je weg door jezelf beter te leren kennen, kwetsbaar en sterk. Stemklank als ingang voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit, met je lichaam als kompas. Persoonlijk en afgestemd. Voor helderheid en bezieling in je dagelijks leven.
Opleiding en Training
Shambhala MDH weekenden & hartverbinding Jaartrainingen
Nijmegen
Ontmoeting van Puur en Eenvoud in Je Zelf. Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt.
Coaching - Lifecoaching
Groeiend Bewustzijn
Hoofddorp
Ik ben life coach, astroloog en helderziende en adviseer bij relaties, werk en levensdoel, waarbij ik mensen inspireer om over drempels van bewustzijn te gaan. Ik verricht spiritueel onderzoek en verzorg lezingen en publicaties over mijn bevindingen.
Centra voor Bewustwording
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
Meditatie
Lovte Ruimte voor Bewust Zijn, Integratie en Groei
Voorhout
Leer een makkelijke meditatietechniek die thuis goed toepasbaar is en start een pad van gelukzaligheid!
Lichaamswerk
Bewust Bewegen
Doetinchem
Bewegen en bewogen worden, met volle aandacht voor jezelf en je eigen unieke bewegingspatronen. Voorbij klachten en beperkingen. Vrijheid in beweging!