Fotografie: kunstzinnige communicatie

Charlie Taylor Photography
Voorburg

Ik breng leven, licht en beweging in mijn foto’s. En ik ben er trots op de wereld vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Ik wil de kijker raken, triggeren om bewuster te kijken en te denken: ‘Wat zie ik eigenlijk?’

Ik breng leven, licht en beweging in mijn foto’s. En ik ben er trots op de wereld vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Ik wil de kijker raken, triggeren om bewuster te kijken en te denken: ‘Wat zie ik eigenlijk?’

Waar het om het trekken van kijkersaandacht gaat ontstaat de overlap met bedrijfswebsites. En daar hoeven geen kunstzinnige foto’s voor gebruikt worden (al kan het natuurlijk wel en wordt dat verrassend vaak ook gevraagd), maar er moet wel iets gebeuren. Ik zorg ervoor dat de foto’s op een website echt overbrengen wat de eigenaar wil vertellen met haar of zijn bedrijf. En dat scheelt, ga maar na wat het kost als je zelf uren achter je pc moet zoeken tussen de gratis afbeeldingen en stockfoto’s… dat zijn knap dure foto’s! Het is fijn om lekker op je eigen vakgebied te mogen blijven en mij het werk te laten doen met echt professionele resultaten. Mijn klanten werken over het algemeen binnen de duurzame sectoren, mijn specialisaties zijn interieurfotografie voor private huur of boutique hotels, food, natuur en architectuur.
 

Over Charlie Taylor Photography

Ik groeide op als kustwachtdochter aan de rand van een klif in North Devon, Engeland. Mijn allereerste ervaring met fotografie was in de donkere kamer op de middelbare school. Ik was ademloos gegrepen door het langzaam verschijnen van de afbeelding, door de chemicaliën die reageerden met het negatief… en vervolgens het ophangen om te drogen, terwijl de magie haar werk deed.
Ik herinner me ook een moment op mijn veertiende, toen ik aan het eind van het strand zat, wachtend op het beeld dat ik in mijn hoofd had, dat ik wilde vangen. Ik heb er uren gezeten, tot grote ergernis van mijn ouders, maar ik kreeg wat ik wilde en de foto in kwestie heeft me samen met mijn camera jaren vergezeld terwijl ik door de wereld trok.
Als ik niet achter de camera sta, ben ik aan het tuinieren - fijn bij mijn interesse in macro fotografie. Daarnaast fiets ik supergraag en vanwege mijn liefde voor de zee vind je me vaak aan het strand. Soms zelfs zonder camera. Ik denk dat het belangrijk is de schoonheid van de natuur in haar puurste vorm te beleven.
Ik hou ervan een ongewoon perspectief te vinden vanwaar uit ik een foto neem. Dat verandert de manier waarop je naar dingen kijkt. Dat is wat ik ook in mijn fotografie wil brengen.


Charlie Taylor Photography

Charlie Taylor

Koningin Julianalaan 97
2273 JC Voorburg

Fotografie: kunstzinnige communicatie

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
ToBeYou
Noordwijkerhout
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. En laten zien wie je daadwerkelijk bent, vanuit vertrouwen.
Kunst
Expositie-organisatie
Voorburg
Zo’n 3-4 keer per jaar exposeer ik eigen werk, meestal zo’n twee weken en met het doel mijn werk meer onder de aandacht te brengen en mijn netwerk te vergroten. Ik organiseer ook tentoonstellingen en exposities voor anderen.
Familie- en systeemopstellingen
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden.
Noordwijkerhout
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. Zicht krijgen op jouw pad, zien waar je naar toe gaat.Opstellingen brengen je inzichten, nieuwe perspectieven, geven je een route op je weg naar zichtbaarheid. Individueel of in groepen.
Therapie (diverse)
Massages, yoga en sjamanistische therapie
Winterswijk
Wim Hubers, masseur en yogaleraar. En Margo Luberti, neo-sjamanistisch therapeut voor mens en dier en begeleidster van alleengeboren twee-/meerlingen. In 2003 is Margo begonnen met haar praktijk en in 2007 kwam Wim erbij in Gezondheidsraktijk WIGO.
30jun
Workshop
ToBeConnected - Verbonden Ademhaling
Herenweg , Noordwijkerhout
Verbonden ademen in een klein clubje
Massage
Stap voor stap op weg naar beter!
Barneveld
Shiatsu is al meer dan 3000 jaar oud en gebaseerd op de kennis over anatomie en fysiologie. Letterlijk vertaalt betekend Shiatsu, drukken met je duimen. Je kunt daarom ook spreken van acupressuur.
Mindfulness & Compassie
Mindfulness en Compassie training, de originele 8 weekse training.
Hoevelaken
Minder stress en meer rust, focus en balans in jouw leven. Geef je nu op voor de 8 weekse mindfulness training. Zeer goed beoordeeld, prachtige locatie en gratis parkeren. Inschrijving nu geopend. serenewarrior