Hypnotherapie, PDS, regressie- en reïncarnatietherapie voor kinderen, De kleine Athanor

Athanor
Hillegom

Ik begeleid kinderen en jongeren op een creatieve en speelse manier die op hun leeftijd aansluit. Omdat iedere kind uniek is, pas ik de therapie aan de specifieke behoeften van het kind aan. Het doel van de therapie is het kind helpen zijn eigen kracht te (her)ontdekken, zijn eigen hulpbronnen te activeren om beter gebeurtenissen te kunnen verwerken en zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Dit doen we samen door middel van bijvoorbeeld tekenen, boetseren, verhalen vertellen of het uitspelen van situaties. Spelenderwijs gaan we door de gebeurtenis heen, zodat het kind oude, belastende patronen en gevoelens bewust kan ervaren, begrijpen en vervolgens loslaten.

Over Athanor

Mijn naam is Maria Franzi Föllmi. Ik ben in 1961 geboren in het Italiaanse gedeelte van Zwitserland. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.
Communicatie is de rode draad in mijn leven. En waar communicatie is, zijn er ook mensen. Het begeleiden van mensen is dan ook sinds jongs af aan mijn grootste passie.
Ik ben begonnen als leerkracht op een basisschool en ben later les gaan geven in het volwassenonderwijs. Vreemde talen en culturen hebben altijd mijn interesse gehad en ik ben me daarom daarna als vertaalster gaan richten op de communicatie tussen mensen uit verschillende culturen. Mijn belangstelling voor andere culturen heeft me vervolgens in Pakistan en Zimbabwe gebracht. In deze twee landen heb ik met vrouwen gewerkt.
Terug in Nederland vervolgde ik mijn persoonlijke zoektocht met vele cursussen en workshops op gebied van zelfontplooiing. Nadat ik jarenlang mensen heb begeleid in meditatiecursussen, met reikibehandelingen en Bach-bloesemsconsulten, besloot ik me verder te ontwikkelen tot therapeut door verschillende opleidingen te volgen en deze succesvol af te ronden: regressie- en reïncarnatietherapie bij de School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland (SRN), holografisch kindertherapie bij Tineke Noordegraaf en hypnotherapie bij de Academie Hypnos. 
Naast de vele individuele therapiesessies die ik geef in mijn praktijk, werk ik nu ook als hoofddocent bij de SRN en als gastdocent bij de Academie Hypnos. Het mogen begeleiden van zoveel mensen voelt voor mij als een enorm voorrecht: ik ben bijzonder dankbaar voor het vertrouwen en de vele lessen in het “mens-zijn” van al mijn cliënten, cursisten en studenten.


Athanor

Maria Franzi Föllmi

Waardenburg, 112
2181 LM Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Hypnotherapie, PDS, regressie- en reïncarnatietherapie voor kinderen, De kleine Athanor

Wat doe ik nog meer?

Lichaamswerk
Therapie, lichaamswerk en dans
Amersfoort
Lichaamsgerichte Therapie
Praktijk voor Holistische Massagetherapie In Levende Lijve
Culemborg
Vanuit de holistische visie zijn alle lagen in een mens zijn onlosmakelijk met elkaar verweven. Het lijf maakt de vertaling van alle emotionele opslag; Ik maak gebruik van diverse werkvormen waarvan aanraking/massagetherapie een essentieel deel is.
Natuur, Tuin en Landschap
Bewust Boomverzorging; voor duurzame Boomverzorging
Doorn
Bewust Boomverzorging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het snoeien en kappen van bomen. Duurzaamheid en persoonlijk contact zijn de kenmerken van dit bedrijf. Voor alle grote en vooral hoge werkzaamheden in de tuin kunt u bij ons terecht.
Dans & Beweging
Dansexpressie, vrije dans en Authentic Movement
Amersfoort
Centra voor Bewustwording
body | mind | soul | centre
Arnhem
Onze missie is om jou te helpen in je spirituele ontdekkingstocht en om te worden wie je van binnen bent
Centra voor Bewustwording
Transformatie coach - Meditatietrainingen - Energetisch werk
's-gravenzande
Inspireren, motiveren en het vertrouwen hebben dat datgene wat er gebeuren kan, ook zal gebeuren.
Orthomoleculaire therapie
Met voeding die bij jóu past je gezondheid verbeteren.
Aalsmeer
Hoe weet je of datgene wat je eet goed is voor jou? En waarom je de klachten hebt die je hebt? Ik kijk, samen met jou, naar je voedingspatroon en leefstijl en probeer er zo achter te komen wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.
Therapie (diverse)
Praktijk voor Holistische Massage(-therapie) In Levende Lijve
Culemborg
Psychosociale therapie
lichaamsgericht en ervaringsgerichte therapie
Amersfoort