AVB Hypnotherapie


Culemborg

AVB-Hypnotherapie is een NBVH erkent hypnose en regressie praktijk gevestigd in Culemborg. Mijn specialisatie is gericht op lichamelijke klachten, zoals PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) Ook ben ik opgeleid als NLP coach en voor familieopstellingen

Wat zou jij willen bereiken? Wil jij je vrijer, energieker, meer ontspannen en gelukkiger willen voelen? Makkelijker nee kunnen zeggen en meer genieten van je relaties en contacten? Je doelen bereiken en niet worden belemmerd door oude overtuigingen, negatieve gedachten en angsten?

Op mijn website avb-hypnotherapie staat een overzicht van onderwerpen waarbij hypnotherapie succesvol kan worden ingezet. Staat jouw onderwerp er niet tussen? Voel je toch vrij om contact op te nemen, want er is een grote kans dat ik je toch kan helpen.

Over

Mijn naam is Astrid van Burk van AVB hypnotherapie. Hypnotherapie is op mijn pad gekomen toen ik naar een moeilijke periode van ziek zijn kennis maakte met NLP Coaching. Toen ik dit Master afgerond had wilde ik verder met deze wonderlijke werkwijze en kwam terecht bij hypnotherapie. Op mijn 24e startte ik met mijn opleiding aan Hypnos academie in Bussum, waar ik 4 jaar in 3 jaar deed en met succes afgerond heb.  

Mijn PSBK heb ik gehaald aan TranceArt Academie in Den Haag en mijn specialisatie PDS aan de Bivt in Leidschendam. 

Eenmaal afgerond ben ik mijn praktijk met succes gestart. 
Helaas kwam er weer een periode van ziek zijn op mijn pad en dit was vreselijk om mee te maken, maar het heeft me ook gemaakt naar de persoon die ik op dit moment ben. Sterker dan ooit! Door mijn ziekte ben ik me gaan specialiseren op darmen en ben ik nu gespecialiseerd op darmklachten zoals PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom) Waar ik nu samenwerk met het ziekenhuis om mensen hierin te begeleiden. Hypnotherapie werkt op gevoelsniveau i.p.v. het regulieren vaak op cognitief (denk) niveau. Doordat we op gevoelsniveau werken komen we dichter bij de bron en komen mensen dichter bij zichzelf. Mensen worden in de meest ontspannen toestand die het lichaam kent gebracht en komen dichter bij de bron waar het trauma of probleem zit en kunnen daar dan aan werken en veranderen. Dit is een veilige manier van werken. Hypnotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en daardoor wordt het vaak volledig of gedeeltelijk vergoed. 

Hiervoor ben ik aangesloten bij de NBVH, RBCZ en heb ik een AGB-code. 


AVB Hypnotherapie

Astrid van Burk

Prijssestraat 14
4101CR Culemborg

Lid van beroepsvereniging

AVB Hypnotherapie