Lichtsessies

Ingaia
Amsterdam

Ingaia voor Helderheid in je hoofd, Warmte in je hart, Vreugde in je buik en Grond onder je voeten.

Een lichtsessie brengt je in contact met jouw eigen KRACHT en LICHT. Het brengt je in verbinding met je lichaam en het geeft ruimte in je geest. Hierdoor kom je tot diepere ontspanning en ontdek je wie je bent voorbij al je gedachten en gevoelens.

Een sessie biedt je de mogelijkheid om licht te laten schijnen op datgene wat je blokkeert om eenvoudigweg jezelf te zijn. Gevoelens van onzekerheid en angst, patronen die je niet dienen of onbegrepen fysieke klachten kunnen zo verlichten en verzachten. Je (her) ontdekt jouw eigen wijsheid en authenticiteit.

Tijdens een lichtsessie raak ik je fysieke en energetische lichaam aan en activeer ik je lichtkracht. Ik voel, zie en hoor dieperliggende thema's/oorzaken en geef je praktische tips voor in je dagelijks leven.

Een lichtsessie is een bekrachtiging van wie je bent en zet je met beide benen op de grond!

Ervaringen:
Ik ging vrij blanco naar je toe en kwam een stuk lichter en rijker bij je vandaan.

Het voelde op een moment alsof er een krachtig, warme zon rondom mijn hart straalde. Zo licht en warm was dat! Ik werd meegenomen op een reis in mijzelf en kwam aan daar waar het nodig was. Waar hardheid was kwam meer ruimte en zachtheid in wording...Dank! Tatja

Zo waardevol voor mij om mijn kracht en speelsheid weer te kunnen voelen! Dankzij jouw zorgvuldige benadering en heldere aanwezigheid verliep de sessie heel fijn. Ik voel me weer energiek en levenslustig. Dankjewel voor de prachtige sessie. Monique

Over Ingaia

Werkervaring

Mijn hele leven voel ik mij aangetrokken tot de diepere betekenissen van het leven. Mijn interesse in dat wat mensen beweegt en datgene waardoor er bij mensen disbalans en/of ziekte ontstaat,  heeft ervoor gezorgd dat ik 12 jaar als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis heb gewerkt. Ik vond hier vervulling in het begeleiden van mensen bij bewustwordingsprocessen, ontstaan door ziekte en disbalans. Hierdoor heb ik veel ervaring en affiniteit met de verbinding tussen lichaam en geest.

Passie

Gedreven door mijn diepe verlangen naar leven vanuit mijn hart en essentie heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer ben gaan begrijpen over mezelf en over het leven. In ‘Ingaia’ komt nu alles wat ik te bieden heb én dat wat ik het liefst doe samen; mensen helpen ontwikkelen en ontspannen. Mijn opleiding tot healer-reader bij het Elohim Centre in Veelerveen (Groningen) heeft mij de laatste prikkel gegeven om te besluiten, vanuit mijn praktijk ‘Ingaia’, mijn diensten aan te bieden. Welkom bij Ingaia !


Ingaia

Inge Dekker

Polanenstraat, 273
1013 VV Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Lichtsessies