Kristal Opstellingen Dag

Heel Je Zijn
Houten

Kristal Opstellingen Dag Een dag waar je in Heel Je Zijn alle ruimte en bedding krijgt. Tijdens deze dag krijg je een persoonlijke reading/healing waarbij er gebruik gemaakt wordt van kristallen in combinatie met een (systemische) opstelling.

Kristal Opstellingen Dag

Een dag waar je in Heel Je Zijn alle ruimte en bedding krijgt.

Tijdens deze dag krijg je een persoonlijke reading/healing waarbij er gebruik gemaakt wordt van kristallen in combinatie met een (systemische) opstelling. Hierbij is er ruimte voor het inbrengen van een thema wat voor jou op dit moment belangrijk is, je belemmerd en/of veel aandacht vraagt.

Hierin loop ik oordeelloos en in liefde mee als veldhoedster en draagt mijn Immanuël veld de garantie van Ordening.

Het veld dat we met elkaar vormen op de dag heeft ruimte voor maximaal 8 mensen. 

Indeling van de dag:

  • Stiltemeditatie die overgaat in een geleide openingstransmissie
  • Voorstelrondje
  • De persoonlijke Readings/Healings
  • Deelmomenten

Opgave en informatie: niki.lafleurgmail

520 63 223

heel-je-zijn.jouwweb

Over Heel Je Zijn

Mijn naam is Niki la Fleur (1981),

Van jongs af aan had het mijn interesse hoe (interpersoonlijke) verbindingen werken en waarom het niet de beweging volgde die ik waarnam en voelde, zowel niet in mezelf als in de wereld om mij heen. 

Ik ervoer de wereld als een prachtige plek met volle potentie die nauwelijks gevoeld, ervaren en geleefd werd. 

Als klein meisje paste ik me waar mogelijk aan en raakte verder weg van mijn eigen oorspronkelijkheid. Wel begreep ik dat de aardse psychologie ontworpen was als een van de wegen terug naar het ware zelf. 

Aangekomen in mijn NU ben je welkom bij mij, in jezelf. 

In het oneindige liefdesveld ontvang ik wat nog geheeld/gezien/erkent/getransformeerd dient te worden. Dit doe ik in en vanuit mijn Immanuël veld.

Juist voor het openbreken en opschonen van al deze lagen, ben ik gekomen. In bewuste aanwezigheid Ben ik beschikbaar. 

In mijn werk als therapeut en facilitator komen mijn integriteit, ervaringsdeskundigheid en nabije professionaliteit samen.


Heel Je Zijn

Niki la Fleur

Deksteen 21
3991ZV Houten

Kristal Opstellingen Dag

Wat doe ik nog meer?

Healing en reading
Univitaal | Meer dan 40 jaar praktijk ervaring als magnetiseur
Wateringen
Mijn naam is Johan Voois en met meer dan 40 jaar praktijkervaring als magnetiseur voor mens én dier weet ik snel ‘de vinger op de zere plek’ te leggen. Ik help u met alle liefde en aandacht.
Centra voor Bewustwording
Zelfrealisatiedag
Houten
Dit is een dag waar je als Galactisch Mens alle ruimte en bedding krijgt. Het thema van een zelfrealisatiedag wordt zorgvuldig afgestemd voor ieder persoonlijk én binnen de speelruimte van het collectieve veld. 
23okt
Cursus
Dru Yoga: live en online
Zutphen en online
Heerlijke Dru Yoga lessen om uit je hoofd in je lijf te landen, en weer lekkerder in je vel te zitten. Ervaar ook de kracht van zachte beweging met aandacht voor meer energie, soepelheid, ontspanning en een blij hart. Live en online!
Kruidentherapie
De Groene Zon
Groningen
Kruidenvrouw Saskia Nieboer verdiept zich al 31 jaar in de groene wereld. In haar kruidenstudiecentrum met winkeltje De Groene Zon,  kun je allerlei cursussen en workshops volgen over het ondersteunen van de gezondheid met natuurlijke middelen.
09okt
Cursus
Dru Yoga: live en online
Zutphen en online
Heerlijke Dru Yoga lessen om uit je hoofd in je lijf te landen, en weer lekkerder in je vel te zitten. Ervaar ook de kracht van zachte beweging met aandacht voor meer energie, soepelheid, ontspanning en een blij hart. Live en online!
Yoga
InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!
Zutphen
Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. Je kunt live in Zutphen mee doen en via Zoom; inclusie opname voor thuis.
Healing en reading
Zelfrealisatie sessie
Houten
Heel Je Zijn biedt een: verhelderingssessie (1 op 1) bekrachtigingsessie (1 op 1) zelfrealisatie sessie (1 op 1) zelfrealisatie dag (groepsvorm) in co-creatie kristal opstellingen dag (groepsvorm) in co-creatie