Silvia Heemskerk medium voor persoonlijke reading, healing en coaching

Silvia Heemskerk
Voorhout

In een persoonlijke reading stem ik me af op jouw energie en ontvang ik informatie die voor jou belangrijk is. Ik vertel deze informatie zo duidelijk mogelijk, zodat jij inzichten, troost en duidelijkheid krijgt.

Mijn naam is Silvia. Mijn leeftijd is 51 jaar, getrouwd met Marco en moeder van twee bijna volwassen kinderen. Ik ben helderziend, en heldervoelend. Mijn talent, zoals ik het zelf graag noem, bestaat uit dat ik al mijn zintuigen kan openstellen voor het ontvangen van alle energie en informatie om ons heen. Als ik me afstem op jouw energie ontvang ik informatie die voor jou belangrijk is. Er komen beelden, gevoel of woorden. Ik vertel wat ik voel, zie en hoor, ook als je vragen hebt, beantwoord ik die op deze manier. Dit kan inzicht geven in jouw persoonlijke situatie, zodat jij de antwoorden krijgt die je inzicht, troost en duidelijkheid geven. Ook maak ik contact met dierbare overledenen, beschermengelen of persoonlijke gidsen. zodat ik de voor jouw bestemde persoonlijke boodschap door mag geven. Ik doe geen voorspellingen over ziekte en gezondheid. Ik weet niet wat er gaat komen, want ik vertel je wat ik op dat moment hoor, zie en voel. Er is altijd ruimte voor vragen.Soms zie ik onbalans in de energie en vraag ik of ik je een aanvullende energie healing mag geven. Een reading vind plaats in mijn praktijk aan huis.Vindt je het prettiger als ik naar jou toe kom, ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn. 

 

Over Silvia Heemskerk

Mijn naam is Silvia. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd. Als kind was het voor mij heel normaal om samen met mijn onzichtbare vriendje te spelen. Tijdens mijn tienerjaren was ik erg gefasineerd door de dood. Wat gebeurd er met iemand die komt te overlijden en waar blijft die persoon dan? Het hield me enorm bezig, maar tegelijkertijd was ik bang voor alles wat maar met geesten te maken had. In de loop van de jaren verdween het zien en voelen naar de achtergrond, ik was mijn leven aan het opbouwen en dat koste veel energie en tijd. Maar toen ik zelf moeder werd kwam alles weer terug. Mijn zoontje "zag" ook van alles en mijn dochter bleek de gave ook geerfd te hebben. Omdat zij beiden soms enorm veel last hadden van alles voelen en zien ben ik me steeds meer gaan specialiseren in wat er allemaal ongezien om ons heen gaande is en hoe je dat kan integreren in je leven. En zo ben ik terug van weggeweest bij mezelf, Silvia met haar paranomale gaves als talent. Hoe onwijs mooi dat ik nu mijn talenten mag inzetten om mensen inzichten, troost en vertrouwen te geven. Dankbaar ook voor het vertrouwen wat ik krijg van de mensen die bij me komen. Ik hoop je graag te verwelkomen in mijn praktijk of bij je thuis. 

Met warme groet, Silvia 


Silvia Heemskerk Medium voor Persoonlijke reading, healing of coaching

Silvia Heemskerk


Voorhout

Silvia Heemskerk medium voor persoonlijke reading, healing en coaching

Wat doe ik nog meer?

Creativiteit
Schilderend in Contact met Jezelf
Uithoorn
Schilderen vanuit de beweging: ervaring gaat voor resultaat, doen voor denken.
Hypnotherapie
Hypnotherapie en (kinder)coaching, EMDR
Deventer
Hypnotherapie, Sensi-Plus therapie, (Kinder-) coaching, EMDR en systeemtherapie
Coaching - Lifecoaching
Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen
Voorhout
Ik begeleid kinderen en volwassenen om vanuit hun kracht te gaan leven. Hoe je kunt genieten als de wereld je omverblaast? Ik leer je weer te gaan leven ipv overleven. We gaan werken vanuit diverse methodes waaronder de Sensi kids en Ezzensz methode.
04jun
Workshop
Opstellingen workshop
Ede
Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen.
Centra voor Bewustwording
Bewust denken - Schilderen - Coaching - Manuele behandeling
Ede
Graag wil ik je begeleiden in je persoonlijke bewustwording en in het bijzonder het activeren van je Ziel. Daar zijn verschillende mogelijkheden om dat te bereiken, kijk voor meer informatie op de website.
08jun
Workshop
Intuïtief schilderen
Ede
Jouw eerste penseelstreek is het begin van een toekomst, die misschien aarzelend of moedig neer gezet wordt. Het is jouw verhaal, jouw wereld en je doet dat wat naar buiten wil komen. meer info: lotus4health website
Cadeaus en Gadgets
Specialist in solar gadgets, eco gadgets en biologisch afbreekbare gadgets
Amersfoort