Luisterkindafstemming

Leonie van Tol
Weteringbrug

Een Luisterkindafstemming is er voor jong & oud en biedt inzicht, bevestiging en rust in situaties waarin je vastloopt met jezelf of met je kind!

Een Luisterkindafstemming zou je kunnen omschrijven als een telepatische coachsessie, waarbij ik vragen stel en luister op zielsniveau wat maakt dat het gaat zoals het gaat. Voorbij aan het hoofd dus! Ik schrijf op wat jij of jouw kind weet over datgene dat nodig is om de situatie te veranderen of om het makkelijker te maken.Iedereen heeft zo zijn eigen vragen, maar veel voorkomende thema's zijn bijvoorbeeld (bij zowel kind als volwassene):
- slaapproblemen
- huilbuien
- explosieve buien
- hoogevoeligheid/ overprikkeling
- moeite met eten
- angsten
- onrustEen afstemming kan ook uitkomst bieden bij mensen die zich niet meer verstaanbaar kunnen maken (met verstandelijke beperking, dementie of alzheimer, comapatiënt), overledenen, ongeborenen of rondom specifieke thema’s zoals geboorteverwerking en kinderwens.

Over Leonie van Tol

Vanaf kleins af aan heb ik al een antenne voor datgene wat er niet gezegd wordt. Dat wat onder de oppervlakte ligt en tegelijkertijd heel voelbaar is. Heel lang heb ik daar niet echt iets mee gedaan of in ieder geval niet bewust, waarschijnlijk omdat het iets was wat ik niet helemaal kon vatten. Totdat ik, vanuit mijn interesse en liefde om te werken met kinderen en hun ouders, terecht kwam bij de opleiding tot Opvoedcoach en vanuit daar de opleiding tot energetisch (kinder)coach en vanuit daar weer bij meer lichaamswerk zoals oa Access Bars.

Mijn manier van communiceren zit niet persé in het gebruiken van woorden, maar eerder in het communiceren met het lichaam en de energie die vanuit daar voelbaar is. Ik voelde mij zo ontzettend blij toen ik dat deel van mijzelf weer ‘aan’ had gezet en geïnspireerd door anderen die daar ook mee bezig waren. Dit leverde mooie, soms confronterende inzichten op, zelfkennis, ruimte voor nieuwe mogelijkheden en liet al het vastgezette weer stromen.

Tijdens de opleidingen en cursussen die ik volg, heb ik zo vaak gedacht: waarom leert niet iedereen dit op jonge leeftijd? Hoeveel makkelijker zou het dan allemaal kunnen gaan? Dat is dus ook onderdeel van mijn missie:
Kinderen en ouders begeleiden in wat er allemaal mogelijk is met de taal van het lichaam en de eigen wijsheid!


Van Nature

Leonie van Tol

Huigsloterdijk 24
2156 LD Weteringbrug

Luisterkindafstemming

Wat doe ik nog meer?

Centra voor Bewustwording
Centrum voor Spiritualiteit
Amsterdam
La Verna wekt vertrouwen, inspireert en is gastvrij. Biedt jaarlijks 80-100 activiteiten aan, waar zo'n 1200 deelnemers op afkomen. Stadsklooster La Verna wenst alle bezoekers van het platform: vrede en alle goeds!
Winkels
Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde
Stenen Museum Winkeltje, in het hart van Lichtenvoorde, is een inspirerende plek waar een mooie collectie ruwe en geslepen mineralen uit de hele wereld te vinden is. Uitgebreid met esoterische- en inspiratie boeken, kaarten en lichtwesenprodukten.
29mrt
Training
Mindfulness training acht weken
Hillegom
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren. Get out of your mind and into your life.
Opleiding en Training
Zicht op jezelf en je client
Best
Zoek je begeleiding of wil je zelf mensen creatief leren begeleiden? Moolelo helpt je zicht te krijgen op jezelf en je cliënten. Zo ontdek je waar het werkelijk om gaat en kan er een nieuwe beweging ontstaan.
Lichaamswerk
Karuna Tempel
Amstelveen
Transformerend lichaamswerk - traumaverwerking - ontspanning
Kristallen en (Edel)stenen
Edelstenen, mineralen en kristallen
Lichtenvoorde
Het Stenen Museum Winkeltje: verkoop van mineralen, kristallen en edelstenen. Tevens ook een verdeelcentrum van mineralen met een lichte groothandelsfunctie.
Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR
Hillegom
Een training van acht avonden en een dag waarin we aan de slag gaan met onder meer de automatische piloot, de effecten van stress en hoe kan dat anders, wat doen je gedachten met je, en zo kun je bewuster in het leven staan.
13apr
Training
Mindfulness training acht weken
Hillegom
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren. Get out of your mind and into your life.
Zelfrealisatie
Karuna Tantra Tempel
Amstelveen
Transformatief lichaamswerk volgens de Temple Arts traditie. Uit het hoofd en in het lichaam en ontdekken wat het ons te vertellen heeft. Wij werken met Shakti energie en yoga ademhaling.
Energetisch werk
Access Bars™
Weteringbrug
Access Bars™ is dé manier voor zowel kinderen als volwassenen om rust, ruimte en ontspanning te creëren in hoofd en lichaam.