Healing en Mediumschap

Praktijk Amura - Jacqueline Holman
Oude Wetering

Tijdens een sessie stem ik af op jouw energie, ik voel en zie waar deze vrij kan stromen maar ook waar deze uit balans is. 1 sessie is meestal voldoende om te kijken waar dit voor staat, waardoor het is ontstaan en hoe je het in balans kunt brengen.

Jouw lichaam vertaalt jouw kracht en mooie eigenschappen, maar laat via klachten of emoties ook zien waar jouw energie minder goed stroomt of blokkeert. Als jij voelt dat je niet goed in balans bent of beperkende overtuigingen of lastige emoties graag los zou willen laten, dan ben je van harte welkom voor een sessie bij mij.

In een sessie kijken we hoe je ze sterk mogelijk in je eigen mooie, krachtige verbinding kunt komen staan. Als ik afstem op jouw energie dan voel ik hoe deze stroomt, waar deze krachtig is maar ook waar deze uit balans is of is geblokkeerd. Ik kan ook voelen op welke leeftijd energie zich heeft vastgezet.
We kijken naar het ontstaan van deze disbalans, waar dit vandaan komt en waar het echt precies voor staat en daarvoor zakken we af naar een diep gevoel in jou. Welke overtuiging of gevoel die je beperkt laat zich daar zien? Want als we precies weten waar het voor staat, is het ook duidelijk wat je los mag laten en ook dat loslaten krijgt zijn plek in de sessie. Want inzicht is de eerste stap maar, voor mij, hoort het loslaten van de energie die de balans verstoord er ook echt bij. Want alleen als je loslaat ontstaat er ruimte voor iets anders en kun je de balans herstellen.Voel je dat je minder ruimte heb dan je zou willen, dat iets je tegenhoudt om je plek echt in te nemen? 
Welkom voor een sessie!

Liefs Jacqueline 

Over Praktijk Amura - Jacqueline Holman

Mijn naam is Jacqueline Holman (1973).

Ik woon in het mooie Roelofarendsveen maar mijn roots liggen in Brabant. 

In 2012 kwam mijn leven door klachten onder een vergrootglas te liggen. Hierdoor heb ik geleerd mij af te stemmen op ieder gevoel, iedere pijn en alles wat mij blokkeerde op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze afstemming werd een onderdeel van mijn leven en ook toen mijn klachten verdwenen heb ik dit nooit meer losgelaten. Het waarnemen en afstemmen op een heel subtiel niveau in alles wat er in en om mij heen gebeurt, ontwikkelt zich steeds verder waardoor ik heel scherp kan voelen en zien wat er speelt bij mijzelf en ook bij anderen.

Na de opleiding intuïtieve ontwikkeling heb ik daarom de HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing therapeut gevolgd waarna ik als bevoegd therapeut mijn eigen praktijk ben gestart.

Mijn praktijk….  2 woorden die mij nog steeds kunnen raken omdat ik veel mooie mensen mag ontmoeten in mijn praktijk. Waarin ieder consult een andere ingang vraagt omdat iedereen uniek is. Waarin ik kijk hoe de energie in en om ons heen stroomt en wat er voor nodig is om stukjes die uit balans zijn te herstellen. Want met het herstellen van de balans wordt de verbinding met jezelf weer sterker en komt jouw kracht weer op de voorgrond te staan. En dat is, wat ik iedereen toewens, iedereen in zijn of haar kracht op een manier die past bij wie jij bent!

Lieve groet, Jacqueline

 

 

 


Praktijk Amura

Jacqueline Holman

Weteringlaan 1
2377XN Oude Wetering

Healing en Mediumschap