Healing en Mediumschap

Praktijk Amura - Jacqueline Holman
Oude Wetering

Tijdens je consult stem ik af op jouw energie, ik voel en zie waar deze vrij kan stromen maar ook waar deze uit balans is. 1 Consult is meestal voldoende om te kijken waar dit voor staat, waardoor het is ontstaan en hoe je het kunt balanceren.

Jouw lichaam vertelt een verhaal, niet zomaar een verhaal maar jouw verhaal. Het vertaalt jouw kracht en mooie eigenschappen, maar laat via klachten of emoties ook zien waar jouw energie minder goed stroomt of blokkeert. Een blokkade kan bijvoorbeeld ontstaan door fysieke of emotionele klachten, stress of (oude) overtuigingen. Want wat we denken en hoe we ons voelen heeft invloed op het stromen van de energie door ons lichaam. Als jij voelt dat je niet goed in balans bent of beperkende overtuigingen of lastige emoties graag los zou willen laten dan ben je van harte welkom voor een consult bij mij in Oude Wetering.

Tijdens een consult bespreken we waar je voor komt. Ik kan voelen en zien waar de energie minder goed stroomt en voel op welke leeftijd deze stukjes uit balans zijn geraakt. Ook stem ik als medium af op je ziel, wat heeft je ziel je te vertellen, welke boodschap is er voor jou. Door naar deze verschillende stukjes te kijken ontstaat er inzicht in het ontstaan van je klacht of gevoel, we zien waar het voor staat en waardoor het is ontstaan. Komt het uit dit leven of misschien uit een vorig leven? En we kijken wat er voor nodig is om dit blokkerend stukje te balanceren zodat jouw energie weer de ruimte krijgt om te gaan stromen en jouw eigen verbinding weer in zijn kracht kan komen. Meestal is hiervoor 1 afspraak hiervoor voldoende!

Voel je welkom voor een afspraak of als je vragen hebt!

Over Praktijk Amura - Jacqueline Holman

Mijn naam is Jacqueline Holman (1973).

Ik woon in het mooie Roelofarendsveen maar mijn roots liggen in Brabant. 

In 2012 kwam mijn leven door klachten onder een vergrootglas te liggen. Hierdoor heb ik geleerd mij af te stemmen op ieder gevoel, iedere pijn en alles wat mij blokkeerde op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze afstemming werd een onderdeel van mijn leven en ook toen mijn klachten verdwenen heb ik dit nooit meer losgelaten. Het waarnemen en afstemmen op een heel subtiel niveau in alles wat er in en om mij heen gebeurt, ontwikkelt zich steeds verder waardoor ik heel scherp kan voelen en zien wat er speelt bij mijzelf en ook bij anderen.

Na de opleiding intuïtieve ontwikkeling heb ik daarom de HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing therapeut gevolgd waarna ik als bevoegd therapeut mijn eigen praktijk ben gestart.

Mijn praktijk….  2 woorden die mij nog steeds kunnen raken omdat ik veel mooie mensen mag ontmoeten in mijn praktijk. Waarin ieder consult een andere ingang vraagt omdat iedereen uniek is. Waarin ik kijk hoe de energie in en om ons heen stroomt en wat er voor nodig is om stukjes die uit balans zijn te herstellen. Want met het herstellen van de balans wordt de verbinding met jezelf weer sterker en komt jouw kracht weer op de voorgrond te staan. En dat is, wat ik iedereen toewens, iedereen in zijn of haar kracht op een manier die past bij wie jij bent!

Lieve groet, Jacqueline

 

 

 


Praktijk Amura

Jacqueline Holman

Weteringlaan 1
2377XN Oude Wetering

Healing en Mediumschap