Luisterkind-methode

Be-OKé | Verbetercoaching
Nieuw-Vennep

Een Luisterkind-afstemming kan je helpen antwoorden te vinden op (levens)vragen, oorzaken van klachten en (gedrags)problemen. Deze kunnen gerelateerd zijn aan werk, gezin, relaties of belangrijke stappen in je leven.

Een afstemming is een gesprek op zielsniveau. Ik stem af op de energie van degene voor wie de aanvraag is gedaan. Dit is alsof je een gewoon gesprek met iemand voert, alleen is deze persoon niet bij mij aanwezig in de kamer. Hij of zij kan op school zitten, aan het werk zijn of elders in de wereld op vakantie. Het maakt eigenlijk niet uit. En dat is ook fijn, want er zijn letterlijk en figuurlijk geen grenzen en reistijden mee gemoeid. 

In principe kan een afstemming over elke (levens)vraag, probleem of klacht gaan. Tijdens de afstemming zal ik de vraag of vragen meenemen. Vaak is er echter veel meer dat degene op zie ik afstem wil delen. Dit schrijf ik ook allemaal op.  

Je kunt aan de volgende dingen denken: 

  • Je worstelt zelf met een vraag of meerdere vragen over je werk, relatie of wat de volgende stap in je leven mag zijn 
  • Je kind heeft gedrags- of slaapproblemen, huilt veel of heeft last van angsten en je wilt graag weten waar deze vandaan komen en wat je als ouder kunt doen om je kind te helpen. 
  • Je hebt/jullie hebben een kinderwens maar die is nog steeds niet uitgekomen. Wat blokkeert er? 
  • Er zijn vragen aan een overledene die tijdens het leven niet gesteld zijn. Je wilt deze alsnog stellen omdat de antwoorden jou weer verder kunnen helpen. 
  • Geboorteverwerking. Er kunnen tijdens conceptie, zwangerschap en geboorte bij zowel moeder als kind ervaringen zijn geweest die van invloed kunnen zijn op het verdere leven. Tijdens een afstemming kijken we naar deze ervaringen en welke impact deze hebben.  
  • Er is op een andere manier geen mondelinge communicatie meer mogelijk met een familielid, bijvoorbeeld als iemand in coma ligt, door dementie of afasie, of als iemand in de laatste levensfase is (deze laatste noemen we een Levensbrugafstemming). Let wel: deze afstemmingen mogen alleen worden aangevraagd door directe familieleden. 

 

Over Be-OKé | Verbetercoaching

~ “Je kunt anderen niet helpen als je jezelf niet kent”~

De afgelopen 15 jaar ben ik tijdens mijn zoektocht naar wie ik in wezen ben en wat ik het liefste doe, met veel mooie en inspirerende mensen in contact gekomen. Allemaal hebben ze mij, elk op hun eigen wijze, hun kennis overgedragen. Zo deed ik opleidingen en workshops op het gebied van (geweldloze) communicatie, coaching, systemisch werk, kinesiologie, mediation, medische- en psychosociale basiskennis en neurotherapieën (Brainspotting™ en PMA™) en de Luisterkind-methode.

Al deze kennis, ervaring en ontwikkelde vaardigheden maken mij tot wie ik nu ben. Een veelzijdige begeleider van mensen die zichzelf willen verbeteren. En daarmee bedoel ik letterlijk verbeteren zoals beter presteren in werk of sport, maar ook fysiek of mentaal beter worden (helen).

Wat ik voornamelijk inzet is een mix van coaching en de neurotherapieën, omdat ik ervan overtuigd ben geraakt dat dit het efficiëntst en effectiefst is bij het oplossen van problemen en blokkades. En om daarmee verbetering tot stand te brengen.


Be-OKé | Verbetercoaching

Agnita Bok

Tarantella 1
2152 SG Nieuw-Vennep

Luisterkind-methode

Wat doe ik nog meer?

Traumatherapie
Brainspotting: een revolutionaire therapie
Nieuw-Vennep
Brainspotting is een therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades. David Grand Phd, psychotherapeut, ontdekte deze zeer effectieve methode. Het is nu een wereldwijd gebruikte therapie die steeds verder wordt ontwikkeld.
Healing en reading
holistisch energetisch therapeut / coach
Mariaparochie
Meditatie
Klankmeditatie
Culemborg
Gaan je gedachten vaak met je op de loop? Pieker je over wat geweest is en wat je anders had kunnen doen, of maak je je zorgen over wat komen gaat? Klankmeditatie kan je hierbij behulpzaam zijn.
Zelfrealisatie
Diamond Light Coaching
Helmond
Direct naar de kern van jouw lichtkracht. Diamond Light Coaching is een combinatie van intuïtieve coaching en helderziende energetische reading gekoppeld aan een energetische behandeling. Dit maakt deze vorm van coaching erg waardevol en uniek!
Coaching - Diverse Coaching
ouderschapsondersteuning
Aalsmeer
Ouders kunnen baat hebben bij gerichte ondersteuning. Via de ouders wordt dan gewerkt aan het verbeteren van de onderlingen verhoudingen binnen het gezin. Kinderen hoeven niet mee te komen naar het consult en blijven onbelast.
Coaching - Kindercoaching
kindercoach
Aalsmeer
Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat je kind weer lekker in z'n vel zit en het binnen jullie gezin weer gezellig is.
Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, Coaching en Persoonlijke groei
Hillegom
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei, begeleidt mensen bij levensloopvragen en werkgerelateerde onderwerpen.
Muziek & Zang
Alles Is Muziek
Culemborg
Alles is Muziek biedt Muziek- en klankworkshops, Klankmeditatie, Mantra zingen en coaching en advies
Healing en reading
Healing in combinatie met reading
Helmond
Een healing verlicht stress gerelateerde klachten en brengt ontspanning. Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust vast of ontkennen en onderdrukken deze energie.
Coaching - Lifecoaching
Holistisch energetisch therapeut / coach
Mariaparochie
Medium
Energetische Soul Reading
Helmond
Een reading geeft direct inzicht in je (onbewuste) patronen, overtuigingen, blokkades, je valkuilen en je (ware) kwaliteiten en talenten. Het geeft geeft antwoorden op levensvragen. Je kunt het zien als een scan van je energieveld.
Energetisch werk
Aardpunt - Chakra healing & chakra balancing
Delft
Wordt ontspannen steeds moeilijker voor je? Zijn er te veel zorgen? Voel je je misschien verloren?