healing en soul retrieval - individuele sessies

Vorm aan Licht
Leiden

In ons leven nemen we energie op van mensen en situaties en houden deze vast in ons systeem. Deze niet-eigen energieën zorgen ervoor dat je uit balans raakt. Met een healing kun je je balans herstellen en weer dichter bij jezelf komen.

We kennen allemaal wel de momenten waarop we lekker in ons vel zitten, het allemaal lijkt te stromen. En andere momenten waarop alles zwaar lijkt, alsof er niks van de grond komt. Dit heeft mede te maken met het energieveld om en in ons. Er zijn twee soorten van energie: lichte energie die ons voedt, en zware energie die onze levensstroom blokkeert. Emoties, negatieve gedachten of overtuigingen over jezelf of een bepaalde situatie, moeizame relaties, trauma's etcetera, zijn zware energieën die zich vastzetten in ons energieveld en dit daarmee"vervuilen", blokkades vormen. Dit zijn interne factoren. Je kan echter ook zware energie uit de omgeving opnemen, zoals een stressvolle (werk) omgeving, mensen in je omgeving met veel "negatieve" energie, een overdaad aan externe prikkels, of plekken waar veel zware energie hangt zoals begraafplaatsen, ziekenhuizen etc. Deze zwaarte in je energiehuishouding kan zich uiten op fysiek, mentaal en psychisch niveau en kan je bijvoorbeeld ervaren als onzeker of angstig voelen, gevoel van leegheid, dingen die niet lekker lopen, een neerslachtig gevoel. Of fysieke klachten geven als hoofd- en rugpijn, darmklachten. Ook informeert het energieveld jou en beïnvloedt hoe jij je leven vormgeeft op fysiek en mentaal niveau. Als je energieveld vervuild is word je kwetsbaar en ontvankelijk voor het aantrekken van ziektes, niet kloppende relaties, zich herhalende situaties. Je herleeft je oude patronen omdat die zich nog in je energieveld bevinden. Door te werken op energetisch niveau wordt de situatie in de kern omgezet en kan je leven weer gaan stromen. 

Over Vorm aan Licht

Ik ben Laura Karsters, geboren in Suriname (1974), waar ik de eerste jaren van mijn leven heb doorgebracht. De binding met Zuid-Amerika is altijd gebleven. Geinspireerd door ontmoetingen met de indiaanse bevolking, tijdens mijn reizen in Zuid-Amerika, ben ik mij gaan verdiepen in het sjamanisme. Van traditionele healers uit Peru leerde ik hoe te werken met energie. Door hun trainingen en workshops in Nederland en Peru, heb ik mij geschoold in verschillende methodieken van energetisch werken. Om mij verder te bekwamen in het healerschap heb ik de opleiding Soul Retrieval en de healingopleiding gevolgd bij het Instituut voor Siberisch Sjamanisme. Ik heb zelf mogen ervaren hoe verrijkend het kan zijn om healingen te ontvangen. Hoe je leven steeds lichter en betekenisvoller wordt. Je steeds meer jezelf kan zijn. Dat wens ik een ieder toe, en is mijn drijfveer om als healer te werken. 

​Geinspireerd door mijn passie voor de oude indiaanse keramiek ben ik de Nederlandse Keramiekopleiding gaan doen en heb ik me bekwaamd in het vak. Ik ben mij gaan specialiseren in het coachend werken en heb een opleiding creatieve coaching gevolgd. Het creatief werken, het scheppend bezig zijn, is als een rode draad door mijn leven. Als kind zat ik vaak met mijn handen in de aarde, samen met de honden wroetend in de grond. Ook tekenen was voor mij favoriet, een heerlijke manier om even helemaal op te gaan in een andere werkelijkheid. Het vormen met aarde, kleur op papier, het bezig zijn met mijn handen, is altijd gebleven. Door de jaren heen ervoer ik de helende werking ervan, mijn gevoel en verhaal te kunnen uiten zonder er woorden aan te hoeven geven. Hoe bevrijdend het kan zijn om vormend en met kleur bezig te zijn. Het beeld het verhaal te laten vertellen daar waar woorden vaak ontbreken. 

Het helen en aanspreken van je eigen scheppingskracht door creativiteit zijn kernwoorden van mijn praktijk. En uiten zich in mijn aanbod van healingsessies, creatieve coachingstrajecten, en workshops waar beide aspecten vaak een onderdeel zijn. 


Vorm aan Licht

Laura Karsters

Lekstraat 9
2314 VD Leiden

healing en soul retrieval - individuele sessies

Wat doe ik nog meer?

Voetreflexologie & Voetzorg
VoetreflexPlus massage
Naaldwijk
Op de voeten zit eigenlijk je hele lichaam vertegenwoordigd. Voor elk orgaan zijn er corresponderende zones die d.m.v. massage weer de doorstroming krijgen die ze op dat moment nodig hebben. Voetreflex therapie is een veilige therapie.
Massage
Tides massage
Aalsmeer
Massage is voor iedereen; jong en oud, man en vrouw. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven.
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Levensbegeleiding, Stervensbegeleiding, Rouwbegeleiding, Afscheid bij Leven, Uitburgering
Noordwijkerhout
Levensbegeleiding, Stervensbegeleiding, Rouwbegeleiding, Afscheid bij Leven, Uitburgering. Verbinding staat centraal. Meer info? Zie website: Thuisvaart
09nov
Cursus
Goed Eten
Halle
Op het gebied van gezond eten volgen de hypes en goeroes elkaar in rap tempo op. Wat kun je geloven? In deze cursus geen dogma’s, geen caloriën, geen eiwitten en koolhydraten, maar eerlijke informatie over wat ons voedt.
Kruidentherapie
Betula Kruiden
Halle
Eerste Hulp uit de natuur. Traditionele kruidenmiddelen voor de huisapotheek, met kruiden uit eigen tuin. Biologisch geteeld en ambachtelijk bereid. Arnica, goudsbloem, brandnetel, smeerwortel en nog veel meer... Kruidencursussen en Doe-Lessen.
Energetisch werk
Healing en soul retrieval - indivduele sessies
Leiden
Gezondheids- en vitaliteitscoaching
Leefstijl coaching en Massages
Wateringen
Massage
Enjoy(ce)! Thaise Yogamassage
Amsterdam
De Thaise Yogamassage verbetert jouw gezondheid en werkt zowel ontspannend als vitaliserend. Je spieren worden liefdevol aangepakt en opgerekt. Kom in balans en in contact met je lijf en je gevoel. Gun jezelf nu deze bijzondere ervaring bij Enjoy(ce)