Bewustwording in hart, hoofd en lijf.

Sassense, praktijk voor bewustwording
Leusden

Bij Sassense werken we aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Sassense: vrijheid, ontspanning en energie!

Herken je dit: die eeuwige stress, het eindeloos moe zijn, rusteloosheid, een overladen hoofd, tijd tekort hebben, een te volle agenda, op je tenen lopen, vage lichamelijke pijntjes? Het gevoel van een (verloren) race tegen de klok? Elke keer weer in diezelfde valkuil trappen?

Wil je dit: rust, energie, stilte in je hoofd, een pijnvrij lijf, ontspanning? De mogelijkheid los te komen van je conditioneringen en overtuigingen en je valkuil vóór te zijn? Bij Sassense werken we met energiewerk en integrale massage aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Je ervaart meer vrijheid, plezier en ontspanning. Je laadt weer op en voelt je energieker. 

Cliënt: '.... Het [= de healingen, SB] heeft mij ontzettend veel gebracht en nog steeds.... Het is een leerproces wat door gaat. Ik durf nu veel meer bij mijn gevoel te komen, om er ook over te praten. Ik sta steviger in mijn schoenen, durf me uit te spreken en laat me niet meer zo meeslepen in situaties....'.

Op mijn website kun je onder de tab Ervaringen meer reviews lezen hoe cliënten sessies bij Sassense ervaren.

Over Sassense, praktijk voor bewustwording

Voor mij was het moment om aan de slag te gaan met en vooral voor mezelf, toen ik meer dan genoeg had van gestresst te leven en van het last te hebben van negatieve, onzekere gedachtes en overtuigingen: bang om niet aardig gevonden te worden, angst voor afwijzing, bang om ‘anders’ te zijn. Ik koos voor vrijheid en ben mijn onzekerheden en angsten aangegaan. Eerst met energiewerk. Een verrijkend pad met soms ook hobbels en weerstand, want issues, daar liep ik het liefst met een boog omheen. Nu weet ik hoeveel ruimte het geeft om een issue juist te omarmen en daardoor te zien verdwijnen of te ervaren dat het geen macht meer over me heeft. Met massagetherapie heb ik in mijn lijf vastgezette stress en emoties kunnen loslaten. Ook 'gewone' en NLP coaching en systemisch kijken naar thema's (in familieopstellingen) hebben me veel inzicht en begrip gegeven en ben ik in geschoold.

Al het (af)geleerde breng ik nu in Sassense in de praktijk voor mijn cliënten.


Sassense, lifecoach voor bewustwording

Saskia Bakker

Valkenhoeve 6
3831 TW Leusden

Lid van beroepsvereniging

Bewustwording in hart, hoofd en lijf.

Wat doe ik nog meer?

Yoga
Yoga, Pilates, Massage, Counseling
Delft
Uit je hoofd, in je lichaam. Yoga en pilates docente Iris geeft op diverse locaties les in Delft. Yoga kan je helpen te leren ontspannen d.m.v. asanas(houdingen) waarbij de adem centraal staat. Voelen en luisteren naar je lichaam.
Healing en reading
Tarot | BRTT | Ademwerk | Plantmedicijnen |
Okkenbroek
Bij Huis van Overgave ontdek je verschillende methodes om bij innerlijke wijsheid en de kracht van zelfheling te komen. Wil je aan de slag met je intuïtie of ontdekken wat je lichaam je te vertellen heeft? Wil je in gesprek met je onderbewuste?
Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach
Lisserbroek
Ik help met mijn programma vrouwen gezond te blijven en op gewicht en alles uit het leven te halen wat er in zit. Ben je te zwaar, altijd moe en zit je niet lekker in je vel, dan help ik je om weer energiek en gezond te worden.
Coaching - Lifecoaching
Bewust kiezen voor jezelf geeft ontspanning, ruimte en rust. Ook systemisch met familieopstellingen
Leusden
Als intuïtieve en praktisch ingestelde systemisch en lifecoach, lichaams- en energiewerker leer ik jou bewust te kiezen voor jezelf en je grenzen te bewaken. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten met een stil hoofd, een gezond stresslevel en een
Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆
Uithoorn
Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆ Noloc erkend ☆Haal het beste uit jezelf, studie of werk!
Stressmanagement
Burnout Coaching (buiten)
Nijmegen
Je bent niet meer aan het werk, voelt je opgebrand. Je zoekt naar balans. Je wil weer genieten van het leven en energiek de dingen doen waar je echt zin in hebt, maar het ontbreekt je aan kracht... Ik help je om je burn-out de baas te worden!
Psychosociale therapie
STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt
Culemborg
Communicatie en presentatie
Doelgericht Communiceren
Nijmegen
Massage
hart-hoofd-lijf in verbinding met massagetherapie, healingen, coaching en familieopstellingen
Leusden
Bij Sassense werken we met holistiche massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Vrijheid, ontspanning en energie!
Voetreflexologie & Voetzorg
'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie
Voorhout
Voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.