New Earth Circle

New Earth Circle
Haaksbergen

In de New Earth Circle in Haaksbergen vindt je Universele Moeder Aarde Healing, de Moeder Aarde school / Mysterieschool I AM, de Wellness en een Bed & Breakfast met kadoshop. Kortom een centrum voor healing en bewustwording en vooral:

Inspiratie, Creatie en Transformatie…

Op de flow van het leven zelf….Zoals de pluisjes zich uiteindelijk mogen nestelen in de aarde om op te mogen groeien tot de prachtige zonnige bloemen die ze zijn, mogen ze ons leven verrijken met hun krachten en energieën. Zo geldt dat ook voor ons als mensen. Onze energieën mogen we rijkelijk doorgeven, daar waar en wanneer dat nodig is. En natuurlijk zijn we niet altijd even stralend, en natuurlijk zitten we wel eens in een dip, of zijn we zelfs even het spoor compleet bijster. Dat zijn de momenten dat we op zoek gaan naar zoiets als “inspiratie”. Eigenlijk zijn we dan op zoek naar de flow in het leven.

Wat je zaait zul je oogsten en zo is het natuurlijk met alles in het leven. Stilstaan is voor mij zonder beweging zijn. Een bloeien en inspirerend centrum is volop in beweging, altijd. Dat gaat bijna als vanzelf, je blijft doorgroeien, als praktijk, als centrum met de Moeder Aarde School, als zijnde de mysterieschool “I AM” en met een heel prachtige basis: "Ben jij ook meer dan gevoelig?" en de Universele Moeder Aarde Healing. Dit alles ontstaat nooit zomaar. Je moet er veel voor doen, niets komt vanzelf. Je moet er keihard voor willen werken en tegelijkertijd op de flow blijven.Opleiding tot healer / therapeut(e)
Opleiding docent(e)

 

Over New Earth Circle

Hallo, ik ben Ananda AnaCha Wensing. Ik deel graag mijn passie met jullie en dat is de Universele Moeder Aarde Healing, de Moeder Aarde school / Mysterieschool I 'AM, de Wellness en onze Bed & Breakfast met de kadoshop. Het voelt soms als het schaap met 5 poten, maar ik beschouw mijn werk als het fijnste werk op de wereld. Als we dit allemaal voor ons zelf zo mogen beleven dan leven we zoals het oorspronkelijk de bedoeling is. Ik zeg altijd: ik doe mijn werk niet alleen, ik heb heel veel hulp en begeleiding op mijn pad en daarvoor ben ik intens dankbaar! Dankbaar voor het delen, dankbaar dat er zo veel moois op mijn pad komt. Ik hoef het alleen maar te willen zien, te voelen, te weten, te horen en te begrijpen. Met de zachte duwtjes in mijn rug deze prachtige vorm van healing hebben mogen ontwikkelen als een multi dimensionele healing/reading gedragen door krachtige symbolen door tijd, ruimte en beweging. Moeder Aarde Healing mogen uitdragen voor je zelf, voor de ander, voor de natuur, voor de dieren, voor moeder aarde... ? Ik hoop je te mogen ontmoeten!


New Earth Circle

Ananda Wensing

Goorsestraat 39-41
7482CB Haaksbergen

New Earth Circle