Lichtwerk

Ineke van der Valk
Honselersdijk

Licht- of energiewerk is in feite bewust leven vanuit je innerlijke kracht.

Licht is energie en heeft een hoge trilling. Hoe hoger de trilling, hoe feller het licht. Dit wordt gebruikt om licht in de duisternis te brengen, helderheid te creëren in situaties, de waarheid aan het licht te brengen. Licht stimuleert je lichaam om je innerlijke kracht (weer) te gebruiken.

Sta je wel eens stil bij de oorzaak of achtergrond van gezondheidsklachten die je hebt? Zijn er situaties of problemen in je leven die keer op keer terugkomen? Elke pijnlijke ervaring, klacht, situatie of confrontatie in je leven is in feite een uitdaging of een kans om als mens te groeien. Met Lichtwerk kan ik je daarbij op verschillende manieren ondersteunen.
 
Onszelf belichten
Elk mens heeft een sterke innerlijke kracht. Alleen zijn wij deze na onze geboorte vergeten. Door onszelf te ‘belichten’, dus door naar onszelf en eventuele klachten of problemen te kijken, komen herinneringen aan de oppervlakte over wie wij werkelijk zijn. Er komt licht in de duisternis, oftewel duidelijkheid over ons leven en ons levensdoel hier op Aarde.
 
Ondersteuning bij je ontwikkeling
Doordat wij groeien als mens, verhogen wij ook onze trilling en gaan wij meer licht uitstralen. Hoe hoger de trilling, hoe meer licht, maar ook hoe meer liefde je kunt geven en ontvangen. Licht- of energiewerk betekent in feite bewust leven vanuit je innerlijke kracht.

Tijdens een healing wordt o.a. Dolfijn/Orka/Walvis energie, Shambhala, Maria Magdalena en meer ingezet.

Over Ineke van der Valk

Sinds 2004 ben ik opnieuw in aanraking gekomen met kleur. Door verschillende trainingen kwam ik voorzichtig weer in contact met mijn gevoel en werd ik me steeds meer bewust van mijn omgeving en de kleuren om mij heen.

Door mijn kennismaking met Aura-Soma (2004) ging er een wereld voor mij open. Dit kleurensysteem had alles in zich waar mijn interesses al naar uitgingen: de verbinding met de Tarot, de Astrologie, Numerologie, Kristallen, Maya, I-Tjing, etc. Het plaatje klopte voor mij, hier kon ik mijn energie in kwijt.

Door met kleur en energie te werken is mij duidelijk geworden, dat ik mijzelf niet meer weg hoef te cijferen en ik mijzelf op de eerste plaats mag zetten. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven. En het meest belangrijke ... dat ik mijn vrouw-zijn volledig mag en kan accepteren. Dit is heel groot cadeau aan mijzelf ????

De kleuren maken me blij, laten me stralen, laten me voelen, laten me spelen, laten me dansen, laten mij mijn heelheid voelen!
Ik wil dansend en spelend mijn leven vorm geven en dat kan ik dus met KLEUR!

Door al deze (innerlijke) ont-wikkelingen heb ik na 13 jaar (2017) afscheid genomen van de flesjes van Aura-Soma, ben ik mijn eigen pad gegaan en heb ik een nieuwe kleurentherapie ontwikkeld, de Kleurcode van de Kosmische Mens. 

Ik wens jou ook toe om ‘uit je cocon te komen’, net zoals ik gedaan heb. Dat je kiest voor jezelf en je positieve veranderingen in gang gaat zetten.


Ineke van der Valk, Kleuren- en Lichtwerk

Ineke van der Valk

Fazantlaan 23
2675 XS Honselersdijk

Lichtwerk