de bedding voor jouw persoonlijke groei

De Bedding - therapie, workshops en reizen
Ede

Heb je wel eens stilgestaan bij je unieke kwaliteiten? Een aurareading geeft een mooie inkijk in je energiedoorstroming. Waar stroomt het goed en kan jij jezelf optimaal uitdrukken. En hoe geef je jezelf de steun daar waar dat lastiger voor je is?

In mijn praktijk kun je live of beveiligd videobellen terecht voor een aurareading, die gericht is op je talenten en de ontwikkeling van dit moment. het geeft een mooie doorkijk waar je goed stroomt en waar je jezelf terughoudt. De reading raakt aan wat wil bewegen en dat maakt dat je na een reading weer meer gaat stromen. 

Naast readingen begeleid ik mensen in energetische integratie. In de energetic intergation therapy leer je al je energie te gronden in het hier-en-nu, in je lichaam, waardoor je levensenergie optimaal kan stromen. Ik help de ziel thuiskomen in het lichaam en gebruik daarvoor vele energetische, sjamanistische en lichaamsgerichte methodieken die je onersteunen in het proces. je bent van harte welkom om kennis te maken en te kijken of deze vormen van begeleiding bij je passen. 

Over De Bedding - therapie, workshops en reizen

Ik ben gediplomeerd lichaamsgericht psychotherapeut voor (trans)persoonlijke groei met ruime ervaring in het begeleiden van mensen, die zich willen bevrijden van beperkingen en patronen die je belemmeren. Mensen, die hun bewustzijn willen verruimen en meer willen leven in liefde, vrijheid en geluk. Door zelf steeds in ontwikkeling te zijn is mijn begeleiding holistisch geworden.

In 1996 startte ik als coach/trainer/assessor in het bedrijfsleven. De targets braken me op en ik had veel baat bij lichaamsgerichte en energetische therapie, om uit mijn hoofd te zakken naar mijn hart. Ik vond het zo krachtig, dat ik besloot lichaamsgericht en energetisch te gaan werken. Sinds 2008 gediplomeerd en werkzaam als coach/therapeut en trainer in dit werkgebied, dat door zorgverzekeraars wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Ik blijf mij ontwikkelen om als mens een effectieve begeleider voor je te zijn, ik bezoek veel krachtplekken over de wereld en leer van andere culturen, wijze genezers en werk steeds vanuit mijn hart met wat zich aandient. Ik breng Liefde, Helderheid, Integriteit, Directheid, Zachtheid als kwaliteiten en wijsheid mee, die ik graag inzet om jou te ondersteunen. Samen met mijn man Theo organiseer ik magische spirituele reizen en sjamanistische workshops. 

Heb je behoefte aan persoonlijke groei en zoek je een krachtige begeleider, die het beste uit jou haalt? Maak dan vrijblijven kennis in een intake gesprek.


De Bedding - therapie, workshops en reizen

Erica van Riet

Stationsweg 60
6711 PT Ede

Lid van beroepsvereniging

de bedding voor jouw persoonlijke groei

Wat doe ik nog meer?

Sociaal ondernemen
Cycloon Post & Fietskoeriers
Amersfoort
Massage
de Witte Roos- Praktijk voor massage en healing
Silvolde
Al 30 jaar heb ik een massagepraktijk met veel aandacht voor de totale mens. Innerlijke groei is daarbij belangrijk. Sinds 22 jaar ben ik psychosynthese-counsellor. Ik werk sterk intuitief en stem me bij elke client af op wat op dat moment nodig is.
07jan
Cursus
Mindful wandelen in het Kraansvlak (Nieuwjaarswandeling door wisenten gebied en over het strand)
Zandvoort
Mindful wandelen is een stiltewandeling door de mooiste wandelgebieden van Nederland, zoals het Kraansvlak. Je komt heerlijk tot rust. Doel is dat we nieuwe paden bewandelen om zo ons eigen pad helder te krijgen en te versterken.
03dec
Wandeling
Mindful Wandelen in de Waterleidingduinen; de Zeven Heuvelenloop
Zandvoort
Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in de prachtige Waterleidingduinen! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!
Coaching - Diverse Coaching
Body Mind Release therapeut | Intuïtief systemisch coach
Monster
Bij mij vindt jij een luisterend oor, waarbij ik spiegelende vragen stel, zodat jij weer in beweging komt.
18jun
Workshop
Yoga - Meditatie - Mindful Wandelen week in Hochsauerland
Winterberg-niedersfeld Duitsland
Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in het prachtige Hochsauerland! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!
Sjamanisme
Magische Reizen
Lunteren
Met liefde begeleiden we sinds 2007 innerlijke reizen waarbij inheemse ceremonies vanuit natuurreligies leidraad zijn. Reizend naar krachtplaatsen voor transformatie en innerlijk reizend naar een diepere verbinding met jezelf.
Centra voor Bewustwording
In Dialoog met anderen en met jezelf
Delfgauw
Ik werk als dialoogbegeleider met bestaande en nieuwe groepen (teams, projecten, studiegroepen). Over dat werk heb ik samen met een vriend en collega een boek geschreven: In Dialoog. Persoonlijk, Professioneel, Maatschappelijk. Ik werk ook als coach.
Zelfrealisatie
Bewustzijn en zelfrealisatie | Coaching en (groeps)healing
Nijmegen
Van Overleven naar Leven. Coaching en zelfrealisatieworkshops om echt stappen te gaan zetten.
Coaching - Lifecoaching
Jouw coaching voor werk en privé
Vogelenzang
Jouw coaching voor werk en privé! Dreig je op een of ander gebied vast te lopen in je leven? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Lichaamsgerichte Therapie
de Bedding voor jouw persoonlijke groei
Ede
Ik bied een warme en krachtige bedding voor jouw persoonlijke groei. Wil jij meer innerlijke vrijheid, wil jij leven vanuit je hart, wil je een betere balans en doorstroming van je energie? Laten we dan samen op pad gaan in live of online sessies.