Voor vrouwen op invloedrijke posities - voel je bezieling en bevrijd je creatief potentieel


Nijmegen

Voor vrouwen op invloedrijke posities (maatschappelijk of in een organisatie) die verdieping zoeken, hun bezieling willen voelen, hun creatief potentieel willen bevrijden en inzetten in hun leven, hun leiderschap of in hun ondernemerschap.

Innerlijk Portet biedt unieke en persoonlijke trajecten aan, gericht op duurzame en belichaamde transformatie: coaching, dag-retraites en een uniek Innerlijk Leiderschapstraject.

In de trajecten ga je:
*via vrije creatieve expressie en ervaringsgerichte oefeningen de diepte in;
*jezelf in het hier en nu ervaren;
*contact maken met en expressie geven aan je onbewuste gevoelens en de wijsheid van je lichaam;
*ontdekken hoe je jouw innerlijk bewust kunt leiden naar heling, creativiteit en inspiratie.

Door op verschillende lagen te waarnemen, voel ik wat er nodig is. Ik combineer diverse coach-methodieken om je uit te nodigen innerlijk op reis te gaan (creatieve expressie, lichaamswerk, voice dialogue, visualisatie- en mindfullness oefeningen). Mijn eigen innerlijke reis, intuïtie en een jarenlange ervaring in diverse organisaties vormen een bedding voor een innerlijke plek van waaruit ik je begeleid.

Voorbij het (be)denken, ga je intuïtief creëren. In beweging, op muziek of in stilte. Een innerlijk portret maken. Zonder analyse of een verhaal, ga je waarnemen, voelen, ontdekken wat de boodschap is van je innerlijk portret. Wat je echt nodig hebt. Hoe je dat aan jezelf kunt geven en kunt helen, je gaven en creatief potentieel kunt bevrijden.

 

Over

Mijn naam is Renata Boksic. In 1977 ben ik in Bosnië geboren. Vanaf 1992 woon ik in Nederland. Ik ben sensitief, een tikkeltje eigenwijs, geïnspireerd en ik voel me verbonden met alles om mij heen, het zichtbare en het onzichtbare.  

Mijn innerlijke reis

Mijn eigen innerlijke reis begon met de vragen: wie ben ik? wat vind ik echt belangrijk voor mijzelf en de wereld om mij heen? wat is mijn bijdrage?

In 2012 volgde ik mijn eerste opleiding in coaching. Ik ondekte hoe mijn wereld en mijn relaties veranderden als mijn perspectief veranderde. Mijn werk als procesbegeleider en coach verdiepte daardoor. Ik kreeg steeds meer ingewikkelde veranderkundige opdrachten met meer impact, maar dit gaf me geen voldoening. Ik miste iets en ik raakte steeds verder verwijderd van mijzelf. 

Eind 2016 kwam, op een bijzondere manier, "kunstzinnig dynamisch coachen" op mijn pad. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik hoorde een heel zacht stemmetje in mij “dit wil ik ook”. Maar die werd vrijwel meteen overschaduwd door andere, veel hardere, stemmen. Dus ik ging weer aan het werk. Toch bleef ik steeds ernaar terugkeren. Ik schreef me in voor een workshop. En later ook voor de opleiding bij de Kleine Tiki. Ondertussen ging het steeds slechter met mij. Maar ik bleef mijn werk doen. Uit loyaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, illusie van onmisbaarheid, uit angst.

Totdat het niet meer ging. Ik raakte burn-out. Een ontzettend zwaar proces volgde er. Mijn opleiding bleef ik volgen. Dit was één van de weinig plekken waar ik, naast mijn kwetsbaarheid, ook mijn kracht kon voelen. Waar ik me licht en geïnspireerd voelde.

Innerlijk vrij

Via creatieve expressie leerde ik mijzelf op een dieper niveau kennen en mijn innerlijk vrij te maken. Iets wat vaag en ongrijpbaar voor me was, kreeg een vorm en een kleur in mijn innerlijke portretten. Iedere keer als ik iets durfde aan te kijken, waar ik liever voor wegliep, opende zich tegelijk een nieuwe vorm van inspiratie en creativiteit in mij. Ik kwam in contact met mijn dromen voor mijzelf en voor de wereld om mij heen. En ik kwam tot besef dat die er toe doen. Dat ik daar vorm aan kan geven. Op een manier die bij mij past.

Met Innerlijk Portret komt veel samen voor mij. Mijn eigen wens waarin alles samenvalt: anderen inspireren en begeleiden naar innerlijke vrijheid, inspiratie en creativiteit.

Ik nodig je van harte uit om op mijn website te kijken en meer te ontdekken.


Innerlijk Portret

Renata Boksic

Groenewoudseweg 7
6524TM Nijmegen

Voor vrouwen op invloedrijke posities - voel je bezieling en bevrijd je creatief potentieel