Intuïtief systemisch coach en life coach

5 op een rij, intuïtief systemisch coaching en life coaching
Monster

Met behulp van intuïtief systemisch coaching en life coaching richt 5 op een rij zich op: 1. Inzicht: wie ben ik? 2. Acceptatie, erkenning van wat er is geweest 3. Rust en bewustwording 4. Transformatie: blokkade naar kracht 5. Inspiratie

Als life coach en intuitief systemisch coach ga ik samen met jou op zoek naar wie je daadwerkelijk bent, met als resultaat bewustwording en geloof in jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat dit het belangrijkste is in het leven en een voorwaarde is om je mooiste leven te kunnen leven. 

Door gesprekken en oefeningen kom je erachter wat jouw onderliggende waarden en overtuigingen zijn en waarom je doet wat je doet. Met behulp van opstellingen begeleid ik jou in de zoektocht naar waar blokkades, belemmerende overtuigingen of pijnpunten vandaan komen in jouw systeem en die jou tegenhouden in je ontwikkeling. Door opstellingen kom je erachter wat dit inhoudt. Is het onrust, angst, verdriet? Dit gevoel resoneert misschien met iemand vanuit de familiegeschiedenis? Waarom voel jij, en voelde die persoon uit jouw familiegeschiedenis dit? Wat is de oorzaak? Vanbinnen worden deurtjes geopend en je krijgt inzicht op een dieper niveau. Soms willen we bepaalde dingen niet voelen. Omdat we ze niet willen voelen, blijven ze een schaduw binnen ons bestaan. Door hiermee weer bewust contact te maken, kun je in je kracht komen. Zo leer je jouw blokkade om te zetten in een krachtbron. Met behulp van oefeningen en verschillende werkvormen bouw je jouw krachtbronnen verder uit en inspireer ik jou hiermee jouw dromen werkelijkheid te maken. Leef je mooiste leven!

 

Over 5 op een rij, intuïtief systemisch coaching en life coaching

Mijn naam is Irma Leechburch Auwers-Vijverberg. Ik ben 36 jaar oud, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens. 

Na mijn studie pedagogische wetenschappen ben ik de pabo gaan doen. Ik wilde vroeger altijd al juf worden. Andere mensen dingen iets leren trok mij. Na afronding van de pabo ben ik op een school in Rotterdam als leerkracht aan de slag gegaan. Als snel werd ik gevraagd om de taak van intern begeleider op mij te nemen en na een aantal jaar kreeg ik de kans om adjunct directeur te worden.

Zoals ik als juf de kinderen wilde laten groeien, zo vind ik het nu heel interessant en uitdagend om volwassenen verder te brengen in hun ontwikkeling. Het inspireert mij om iemand in beweging te krijgen en te zien groeien. Door de verschillende opleidingen, trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, heb ik ervaren dat het enorm helpt in je ontwikkelingsproces om te weten waar je vandaan komt. Door systemische opstellingen krijg je hier diepgaand inzicht in, waarmee je de reis naar jezelf kunt maken. Ik vind systemisch werk zo waardevol, krachtig, wonderlijk en ook magisch. Dit is dan ook de reden dat ik mij hierin heb gespecialiseerd en ook jou hier kennis mee wil laten maken, op reis naar jezelf!

Het geloof in jezelf is je grootste kracht


5 op een rij

Irma Leechburch Auwers-Vijverberg

Herckenrathstraat 1
2681 DG Monster

Intuïtief systemisch coach en life coach