Bliss Life-Work: begeleiding via beweging, adem en meditatie

Bliss Life - Work
Naaldwijk

Welkom ben je met uiteenlopende vragen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Door middel van verschillende tools - zoals yoga, ademwerk en numerologie - help ik je weer in beweging te komen.

Ik heb in mijn leven verschillende hoogte- maar ook dieptepunten gekend. Juist die dieptepunten, het trauma, hebben mij uiteindelijk sterker gemaakt. De kracht die ik heb gevonden om oude zaken achter me te laten en nieuwe zaken toe te laten hebben mij het vermogen gegeven om mij meer en meer te verdiepen in de menselijke geest en ook in wat de mens nodig heeft.

Mensen komen naar mij toe, juist omdat ik bijzondere dingen heb meegemaakt, die niet altijd makkelijk zijn geweest. Ik begeleid mensen intuïtief vanuit mijn ervaring en jarenlange onderzoek. Ieder traject is transformerend en op maat. Door middel van verschillende tools - zoals yoga, ademwerk en numerologie - help ik je weer in beweging te komen.

Wees welkom!

Over Bliss Life - Work

Raymond Vijverberg is oprichter van Bliss Life-Work en ontmoetingsruimte Bliss Open Space in Naaldwijk. Hij geeft yoga- en meditatielessen en begeleidt mensen en groepen bij persoonlijke ontwikkeling.

"Mijn passie in de mens komt voort uit alles wat ik zelf heb meegemaakt. Vele uitdagingenkwamen op mijn pad, alle hebben mij sterker gemaakt. Mijn gave is om deze inzichten door te geven aan anderen. Gebruik wordt dan gemaakt van yoga, coaching, numerologie en yoga-therapie.

Sinds enige jaren ben ik ook in het buitenland op festivals actief. Ik geef workshops over hoog-sensitiviteit en ook over mannen-zaken, yoga en dans, en organiseer retraites. Daarnaast zoek ik graag verbinding met anderen lichtwerkers en gelijkgestemden.

Ik ben een dankbaar mens."


Bliss Life - Work

Raymond Arthur Vijverberg

Kleine Woerdlaan 15a
2671 ZA Naaldwijk

Bliss Life-Work: begeleiding via beweging, adem en meditatie

Wat doe ik nog meer?

12mrt
Evenement
FREE Space - Bliss open Creaties - Vrije avonden in Naaldwijk
Naaldwijk
Nieuw verbindend initiatief 1 keer per maand op dinsdagavond. Wees welkom!verbinden-meditatie-stilte-ceremonie-rituelen-mantra-cirkel-drum-chanten-adem-healing-muziek-genieten.Samen zijn in een groot veld van bewust zijn. Verbinden en delen in &am
24mrt
Evenement
Mannen Cirkel, Brotherhood Westland, iedere maand
Naaldwijk
He mooie Man!Zin om erbij te zijn? Elkaar te ontmoeten?Muziek te maken? Naar elkaar te luisteren? Flink te ademen en te bewegen? en een meditatie te ervaren?Ik heb er zin in om het mannenwerk weer op te pakken. Ik heb er in het verleden al wat zaadjes voo
Yoga
Kundalini Yoga en Meditatie: yoga van het bewust zijn
Naaldwijk
Kundalini Yoga en Meditatie zoals gedoceerd door Yogi Bhajan is een veelzijdige en krachtige vorm van Yoga. Het is de yoga van het bewust-zijn. Een yogavorm die volledig ondersteunt in de uitdagingen van deze tijd.
06mrt
Open les
Kundalini Yoga en meditatie, iedere woensdagochtend
Naaldwijk
Een krachtige vorm van Yoga. We gebruiken lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Versterkend voor immuunsysteem, zenuwstelsel enalgehele conditie. Verbetert focus, concentratie en balans. Diepe ontspanning. Van harte welkom! Je gaat jezel
19apr
Concert
Soundhealing - Klankconcert
Naaldwijk
Kris Arns en Raymond Vijverberg werken samen met verscheidene instrumenten en nemen je meer op reis naar een diepe en helende klankbeleving. We gebruiken instrumenten uit verschillen sjamanistische en yogische tradities. Al enige jaren verzorgen wij in Na